تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هيچ شفيعى براى زن نزد پروردگارش نجات بخش تر از رضايت شوهرش نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870589203




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عزم عربستان برای گسترش مناسبات اقتصادی‌ و فرهنگی با ترکمنستان


واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
عزم عربستان برای گسترش مناسبات اقتصادی‌ و فرهنگی با ترکمنستان
مقام وزارت خارجه عربستان سعودی در دیدار با مقامات دستگاه سیاست خارجی ترکمنستان پیرامون توسعه و گسترش مناسبات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی بین ریاض و عشق‏‌آباد گفت‌وگو کرد.

خبرگزاری فارس: عزم عربستان برای گسترش مناسبات اقتصادی‌ و فرهنگی با ترکمنستان


به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در عشق‏‌آباد، مدیر معاونت همکاری‏‌های اقتصادی و فرهنگی وزارت خارجه عربستان سعودی در رأس یک هیئت عالی رتبه سیاسی، اقتصادی و فرهنگی به عشق‌آباد سفر کرد و در محل وزارت خارجه ترکمنستان با مقامات دستگاه سیاست خارجی این کشور آسیای مرکزی دیدار و مذاکراتی را پیرامون توسعه و گسترش مناسبات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی بین ریاض و عشق‏‌آباد انجام داد. دفتر مطبوعاتی وزارت خارجه ترکمنستان در خبری ضمن تأیید مطلب فوق تصریح کرد: «یوسف بن آل سعدون» مدیر معاونت همکاری‏‌های اقتصادی و فرهنگی وزارت خارجه عربستان سعودی در این دیدار برخی مسائل در زمینه تعاملات تجاری، اقتصادی، انسانی و فرهنگی بین عربستان سعودی و ترکمنستان را مورد بحث و تبادل نظر قرار داد. در این گزارش بدون اشاره به جزئیات بیشتر تصریح شده که طرفین در این مذاکرات بر ضرورت تحکیم و تکمیل پایه حقوقی و رسمی دوجانبه که زمینه مناسبی برای روابط و همکاری‏‌های بلند‏مدت فراهم می‏‌کند، تأکید کردند. از سوی دیگر، سفر هیئت رسمی عربستان سعودی به ترکمنستان درحالی است که سفیر عربستان سعودی در عشق‏‌آباد چندی پیش از امضا 2 موافقتنامه جدید همکاری بین عربستان و ترکمنستان در زمینه برقراری ارتباط هوایی بین 2 کشور و نیز موافقتنامه اجتناب از مالیات مضاعف خبر داد. «ترکی بن خالد بن فیصل آل حشری» سفیر عربستان سعودی در ترکمنستان در مقاله‏‌ای در روزنامه «ترکمنستان بیطرف» چاپ عشق‏‌آباد که چندی پیش منتشر کرده‏، ضمن تأیید مطلب فوق تصریح کرد که در حال حاضر پیش نویس این 2 موافقتنامه جدید همکاری در دست تهیه و تنظیم است و در آینده نزدیک توسط مقامات عالی رتبه 2 کشور امضا خواهد شد. این دیپلمات عالی‌رتبه عربستانی تصریح کرد: عربستان و ترکمنستان در سال 1992 میلادی روابط دیپلماتیک خود را برقرار کرده و در سال 1997 میلادی در عشق‏‌آباد سفارت عربستان و در سال 2008 میلادی نیز سفارت ترکمنستان در ریاض دایر شده‏ است. وی با اشاره به اینکه رئیس جمهور ترکمنستان در سال 2007 میلادی نخستین سفر خارجی خود را از عربستان سعودی آغاز کرده‏، گفت: در جریان این سفر موافقتنامه‌ای درباره همکاری بین ریاض و عشق‏‌آباد امضا شد که در واقع آن سند به عنوان سرآغاز روابط و همکاری‏‌های روبه رشد بین 2 کشور دوست در تاریخ روابط 2 کشور به ثبت رسید. سفیر عربستان همچنین تأکید کرد که در سال‌های اخیر روابط و همکاری بین عربستان و ترکمنستان با تبادل سفر هیئت 2 کشور در سطوح مختلف توسعه یافته است. وی به عنوان مثال سفر اخیر وزیر تجارت و صنایع عربستان به عشق‏‌آباد را عنوان کرد و گفت: عربستان قصد دارد مراودات همه جانبه خود با کشور ترکمنستان را بیش از پیش توسعه و گسترش دهد. لازم به ذکر است که وزیر بازرگانی و صنایع  عربستان که در ماه فوریه سال گذشته میلادی در رأس یک هیئت سیاسی اقتصادی دولت متبوعش به عشق‏‌آباد سفر کرده‏ بود، در ملاقات با رئیس جمهور ترکمنستان تأکید کرد که محافل تجاری و سرمایه‏‌گذاری عربستان قصد دارند، حضور خود در بازار پر ظرفیت ترکمنستان بیش از پیش گسترش دهند. عزم ریاض برای توسعه فعالیت در ترکمنستان در حالی است که به اعتقاد کارشناسان ترکمن، جمهوری اسلامی ایران که از ظرفیت بسیار بالاتری نسبت به عربستان برای حضور در بازار ترکمنستان و کمک به این کشور برخوردار است، طی سال‌های گذشته کمتر پروژه‌هایی را در ترکمنستان اجرا کرده و فضا را برای دیگر رقبای منطقه‌ای، همچون ترکیه، امارات، عربستان و دیگر کشورهای عربی فراهم آورده است. انتهای پیام/.

93/02/10 - 11:17





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن