تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):همه خوبى‏ها و بدى‏ها در مقابل توست و هرگز خوبى و بدى واقعى را جز در آخرت نمى‏بينى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870162502




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پرواز ام.اچ 370؛ از خلیج بنگال تا تشکیل تیم تحقیقاتی بین المللی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

پرواز ام.اچ 370؛ از خلیج بنگال تا تشکیل تیم تحقیقاتی بین المللی کوالالامپور - ایرنا - مقامات استرالیا روز چهارشنبه ادعای یک شرکت اکتشاف دریایی این کشور مبنی بر تعلق اشیاء پیداشده در خلیج بنگال به پرواز ام.اچ 370 مالزی را رد کردند.


به گزارش ایرنا، یک شرکت استرالیایی روز گذشته مدعی شد قطعاتی در خلیج بنگال یافته که مربوط به بوئینگ 777 ناپدیدشده خطوط هوایی مالزی است.
مقامات استرالیا اعلام کردند قطعات پیداشده در خلیج بنگال ارتباطی با پرواز ام.اچ 370 مالزی که 17 اسفند ماه با 239 مسافر و خدمه پرواز در مسیر کوالالامپوز به پکن ناپدید شد، ندارد.
رسانه های مالزی و کانال هفت استرالیا از کشف قطعاتی از هواپیمای بوئینگ مالزی در خلیج بنگال حدود پنجهزار کیلومتری محل کنونی جستجو در جنوب اقیانوس هند خبر داده بودند.
هشام الدین حسین سرپرست وزارت حمل و نقل مالزی و مرکز هماهنگی عملیات جستجوی این پرواز در استرالیا، اعلام کرده بودند اطلاعات بررسی می شود اما آن را کم اهمیت نشان دادند.
شبکه خبری آسیا به نقل از مقامات استرالیایی اعلام کرد محل کنونی جستجو و تعیین موقعیت پرواز ام.اچ 370 در جنوب اقیانوس هند با تکیه بر اطلاعات ماهواره ای و دیگر اطلاعات مشخص شده است و محلی که این قطعات در خلیج بنگال در آنجا یافت شده در این قوس جستجو نیست.
محققان براساس محاسبه سرعت هواپیما، سوخت و داده های ماهواره ای براین باورند که پرواز ام.اچ 370 با یک اختلاف کم در جنوب اقیانوس هند سقوط کرده است، اگر چه عملیات جستجو در این منطقه تاکنون به نتیجه نرسیده است.
پرواز ام.اچ 370 خطوط هوایی مالزی 17 اسفند ماه حدود یکساعت پس از برخاستن از باند فرودگاه بین المللی کوالالامپور و در مسیر پکن با 239 مسافر و خدمه پرواز ناپدید شد.
نجیب تون رزاق نخست وزیر مالزی یک هفته پس از ناپدیدشدن این پرواز اعلام کرد مطمئن است سیستم ارتباطی هواپیما به طور عمد غیرفعال شده است.
پس از آن دو دالان برای جستجو در نظر گرفته شد که یک دالان مرزهای قزاقستان و ترکمنستان تا شمال تایلند را در برمی گرفت و دومین دالان از اندونزی تا جنوب اقیانوس هند را شامل می شد.
جستجو در این دو دالان نتیجه نداد و بار دیگر نجیب پنجم فروردین ماه اعلام کرد پرواز هواپیمای بوئینگ 777 مالزی با 239 مسافر و خدمه در اقیانوس هند سقوط کرده و تمام مسافران آن جان باخته اند.
از آن زمان عملیات جستجو در این منطقه ادامه یافت و به دلیل انتقادهای وارده به مالزی برای مدیریت این بحران، رهبری جستجو به استرالیا واگذار شد.
جستجوها در این منطقه تا روز دوشنبه هفته جاری ادامه یافت تا این که نخست وزیر استرالیا پس از شکست ماموریت زیردریایی بدون سرنشین بلوفین 21 برای یافتن اثری از پرواز ام.اچ 370 که تبلیغ زیادی در مورد ماموریت آن انجام شد، اعلام کرد منطقه جستجو گسترش می یابد.
همزمان با این تحول روز سه شنبه شرکت خصوصی ژئورزونانس استرالیا که تحقیقات ژئوفیزیکی برای یافتن نفت و گاز، آب های زیرزمینی و اورانیوم انجام می دهد اعلام کرد تحقیقات ماهواره ای این شرکت قطعاتی از یک هواپیما را در خلیج بنگال شناسایی کرده است.
این شرکت تاکید داشت نمی توان اعلام کرد قطعات یافت شده متعلق به پرواز ام.اچ 370 است، اما باید در این مورد تحقیق کرد.
خبر دیگری حاکیست تیم تحقیقاتی بین المللی برای یافتن علل ناپدیدشدن بوئینگ 777 خطوط هوایی مالزی تشکیل شده است.
ˈکوک سو چونˈ رییس پیشین سازمان حمل و نقل هوایی شهری مالزی هدایت این تیم بین المللی را که نمایندگانی از آمریکا، انگلیس و چین در آن عضویت دارند بر عهده دارد.
این پرواز 225 مسافر داشت که 153 مسافر آن چینی بودند. 38 نفر مالزیایی، هفت نفر اندونزیایی، شش نفر استرالیایی، پنج نفر هندی، چهار نفر فرانسوی و سه آمریکایی از دیگر مسافران این پرواز بودند.
ایران، اوکراین و کانادا نیز هر کدام دو مسافر در این هواپیما داشتند و از کشورهای هلند، روسیه و جزیره تایوان نیز یک نفر با این پرواز از کوالالامپور به پکن سفر می کرد.
آساق**د.م**1611
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




10/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن