واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
پرواز ام.اچ 370؛ از خلیج بنگال تا تشکیل تیم تحقیقاتی بین المللی کوالالامپور - ایرنا - مقامات استرالیا روز چهارشنبه ادعای یک شرکت اکتشاف دریایی این کشور مبنی بر تعلق اشیاء پیداشده در خلیج بنگال به پرواز ام.اچ 370 مالزی را رد کردند.
به گزارش ایرنا، یک شرکت استرالیایی روز گذشته مدعی شد قطعاتی در خلیج بنگال یافته که مربوط به بوئینگ 777 ناپدیدشده خطوط هوایی مالزی است.
مقامات استرالیا اعلام کردند قطعات پیداشده در خلیج بنگال ارتباطی با پرواز ام.اچ 370 مالزی که 17 اسفند ماه با 239 مسافر و خدمه پرواز در مسیر کوالالامپوز به پکن ناپدید شد، ندارد.
رسانه های مالزی و کانال هفت استرالیا از کشف قطعاتی از هواپیمای بوئینگ مالزی در خلیج بنگال حدود پنجهزار کیلومتری محل کنونی جستجو در جنوب اقیانوس هند خبر داده بودند.
هشام الدین حسین سرپرست وزارت حمل و نقل مالزی و مرکز هماهنگی عملیات جستجوی این پرواز در استرالیا، اعلام کرده بودند اطلاعات بررسی می شود اما آن را کم اهمیت نشان دادند.
شبکه خبری آسیا به نقل از مقامات استرالیایی اعلام کرد محل کنونی جستجو و تعیین موقعیت پرواز ام.اچ 370 در جنوب اقیانوس هند با تکیه بر اطلاعات ماهواره ای و دیگر اطلاعات مشخص شده است و محلی که این قطعات در خلیج بنگال در آنجا یافت شده در این قوس جستجو نیست.
محققان براساس محاسبه سرعت هواپیما، سوخت و داده های ماهواره ای براین باورند که پرواز ام.اچ 370 با یک اختلاف کم در جنوب اقیانوس هند سقوط کرده است، اگر چه عملیات جستجو در این منطقه تاکنون به نتیجه نرسیده است.
پرواز ام.اچ 370 خطوط هوایی مالزی 17 اسفند ماه حدود یکساعت پس از برخاستن از باند فرودگاه بین المللی کوالالامپور و در مسیر پکن با 239 مسافر و خدمه پرواز ناپدید شد.
نجیب تون رزاق نخست وزیر مالزی یک هفته پس از ناپدیدشدن این پرواز اعلام کرد مطمئن است سیستم ارتباطی هواپیما به طور عمد غیرفعال شده است.
پس از آن دو دالان برای جستجو در نظر گرفته شد که یک دالان مرزهای قزاقستان و ترکمنستان تا شمال تایلند را در برمی گرفت و دومین دالان از اندونزی تا جنوب اقیانوس هند را شامل می شد.
جستجو در این دو دالان نتیجه نداد و بار دیگر نجیب پنجم فروردین ماه اعلام کرد پرواز هواپیمای بوئینگ 777 مالزی با 239 مسافر و خدمه در اقیانوس هند سقوط کرده و تمام مسافران آن جان باخته اند.
از آن زمان عملیات جستجو در این منطقه ادامه یافت و به دلیل انتقادهای وارده به مالزی برای مدیریت این بحران، رهبری جستجو به استرالیا واگذار شد.
جستجوها در این منطقه تا روز دوشنبه هفته جاری ادامه یافت تا این که نخست وزیر استرالیا پس از شکست ماموریت زیردریایی بدون سرنشین بلوفین 21 برای یافتن اثری از پرواز ام.اچ 370 که تبلیغ زیادی در مورد ماموریت آن انجام شد، اعلام کرد منطقه جستجو گسترش می یابد.
همزمان با این تحول روز سه شنبه شرکت خصوصی ژئورزونانس استرالیا که تحقیقات ژئوفیزیکی برای یافتن نفت و گاز، آب های زیرزمینی و اورانیوم انجام می دهد اعلام کرد تحقیقات ماهواره ای این شرکت قطعاتی از یک هواپیما را در خلیج بنگال شناسایی کرده است.
این شرکت تاکید داشت نمی توان اعلام کرد قطعات یافت شده متعلق به پرواز ام.اچ 370 است، اما باید در این مورد تحقیق کرد.
خبر دیگری حاکیست تیم تحقیقاتی بین المللی برای یافتن علل ناپدیدشدن بوئینگ 777 خطوط هوایی مالزی تشکیل شده است.
ˈکوک سو چونˈ رییس پیشین سازمان حمل و نقل هوایی شهری مالزی هدایت این تیم بین المللی را که نمایندگانی از آمریکا، انگلیس و چین در آن عضویت دارند بر عهده دارد.
این پرواز 225 مسافر داشت که 153 مسافر آن چینی بودند. 38 نفر مالزیایی، هفت نفر اندونزیایی، شش نفر استرالیایی، پنج نفر هندی، چهار نفر فرانسوی و سه آمریکایی از دیگر مسافران این پرواز بودند.
ایران، اوکراین و کانادا نیز هر کدام دو مسافر در این هواپیما داشتند و از کشورهای هلند، روسیه و جزیره تایوان نیز یک نفر با این پرواز از کوالالامپور به پکن سفر می کرد.
آساق**د.م**1611
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
10/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]