تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن نرمخوست و براى برادرش جا (ى نشستن) باز مى كند و منافق درشتخوست و جا را بر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860828799




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز وظیفه همه آحاد جامعه است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

استاندار تهران: جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز وظیفه همه آحاد جامعه است دماوند – ایرنا- استاندار تهران گفت: جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز وظیفه همگان است و عزم ملی را طلب می کند.


سید حسین هاشمی در سفر به شهرستان دماوند در گفت وگو با خبرنگاران با بیان اینکه در استان تهران روند ساخت و سازهای غیرمجاز کند شده است، گفت: این مهم با تلاش و پیگیری مدیران و مسوولان شهرستان ها محقق شده است که جای تشکر دارد و باید هر چه بیشتر در این زمینه تلاش کنند.
استاندار تهران به نقل از کارشناسان محیط زیست گفت: بین ابر و جنگل ارتباط منطقی وجود دارد، هر کجا که جنگل وجود دارد ابر حضور بیشتری پیدا می کند و بارش نزولات آسمانی افزایش می یابد.
وی با ابراز نگرانی از اینکه طبیعت زیبای استان با ساخت و سازهای غیرمجاز به وضعیتی رسیده که آینده نگران کننده ای را برای منطقه رقم می زند، گفت: شورای تامین شهرستان، فرمانداران و ائمه جماعات استان باید مردم را آگاه کنند که آنان دولت را در پیشگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز کمک کنند که از ضررهای احتمالی پیشگیری شود.
هاشمی گفت: همگان باید دستورات مقام معظم رهبری در خصوص پیشگیری از ساخت و ساز غیرمجاز را نصب العین قراردهیم و از طرق قانونی موارد را بطور جدی دنبال می کنیم.
وی افزود: تاکنون دستور تخریب بسیاری از ساخت و سازهای غیرمجاز در حاشیه رودخانه ها داده شده و در شورای تامین مصوب شده است، ولی برای رسیدن به شرایط مناسب همکاری مردم و تحرک بیشتر مسوولان در منطقه را می طلبد تا کمتر شاهد ساخت و سازهای غیرمجاز باشیم.
استاندار تهران در خصوص باغ سرهنگ در شهر آبسرد گفت: به محض اطلاع عملیات تخریب درختان این باغ را متوقف کردیم و با افرادی که تخلف کرده بودند برخورد قانونی شده است.
وی افزود: بریدن هر درخت همانند قتل یک انسان است که در این خصوص بطور جدی با متخلفان برخورد خواهیم کرد.
استاندار تهران در خصوص باغ معین در تهران نیز گفت: درختان جندین ساله را قطع کرده بودند و در حال تبدیل به برج های مسکونی بود که خوشبختانه به موقع اقدام شد و شورای عالی شهرسازی از وقوع آن جلوگیری کرد.
وی افزود: مردم بدانند وجود فضای سبز و درخت در هر منطقه سبب زیبایی، رفاه و راحتی مردم و موجب حفظ محیط زیست می شود و شهرستان دماوند و فیروزکوه از جمله مناطقی هستند که روند ساخت و ساز غیرمجاز سرعت پیدا کرده بود، ولی خوشبختانه سرعت آن را کم کردیم.

*طبیعت متعلق به نسل های آینده است
استاندار تهران گفت: طبیعت متعلق به نسل های آینده است و برخلاف خیلی از کشورهای دنیا در حفظ آن موفق نبوده ایم.
وی افزود: در بازدیدها بیشتر نگران آسیب هایی شدم که به محیط زیست وارد شده و مسکن مهر مهک دماوند با بریده شدن درختان و جنگل توام بوده است که باید در جهت جایگزینی آن از سوی مسوولان چاره اندیشی شود.
هاشمی گفت: فضای سبز ضرورتی انکاناپذیر برای راحتی و تنفس شهروندان است و هر کجا که درخت نباشد زندگی مشکل می شود.
استاندار تهران در خصوص مرگ ماهی ها در فشافویه گفت: موضوع در حال بررسی است و پس از روشن شدن مساله اطلاع رسانی خواهد شد.
وی هدف از بازدید طرح های صنعتی، گردشگری، عمرانی و ... در شهرستان دماوند و فیروزکوه را دستیابی به راه حل برون رفت از مشکلاتی که این شهرستان ها دارند، عنوان کرد.
تهرام/8128/1457/
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




09/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن