واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
وزیر اطلاعات: زیربنای رشد اقتصادی در کشورتولید امنیت است بندرعباس - وزیراطلاعات گفت: زیربنای رشد اقتصادی درکشورتولید امنیت است که امیداوریم امسال شاهد تحقق شعار «اقتصاد و فرهنگ با عزم ملّی و مدیریّت جهادی» که رهبر معظم انقلاب در ابتدای سال اعلام فرمودند، باشیم.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام ˈسید محمود علویˈ سه شنبه در آیین تودیع ومعارفه مدیران کل اطلاعات هرمزگان در بندرعباس بااشاره به اهمیت مقوله امنیت در جامعه افزود: کار وزارت اطلاعات ذاتا تولید امنیت است چرا که امنیت یکی از ارزشمند ترین نعمت هایی بوده که خداوند به انسان اعطا کرده است.
وی ادامه داد: با اشاره به حدیث ˈنعمتان مجهولتان الصحه الامانˈ افزود: انسان اگر دو نعمت تندرستی و امنیت از دست بدهد وارزش آن را درک نکند راه به جایی نخواهد برد.
وزیر اطلاعات تاکید کرد: تولید امنیت حق مردم است وبایستی مردم در سایه حکومت اسلامی در آرامش زندگی کنند که این نتیجه ایمان وعمل صالح و باور داشت مردم است.
وی خاطر نشان کرد: اسلام بر فضای امن توام با سرور و احساس امنیت تاکید کرده وپای فضای خفقان را امضاء نمی کند چرا که معتقد است امنیت برای مردم باید همراه با آرامش باشد.
وزیر اطلاعات اظهارداشت: مردم باید احساس کنند کسی به آنها متعرض نمی کند و جان ومالشان در امینت است وماهم حق نداریم در زندگی خصوصی مردم سرک بکشیم .
حجت الاسلام علوی تصریح کرد: از مجموعه وزارت خواسته ام که با روش صحیح و با اخلاق رفتار کنند و بدنه این وزارتخانه نه تنها دراین چارچوب بلکه از کارکردن براساس شرع اسلام لذت می برند.
وزیر اطلاعات دراین نشست با قدر دانی از همراهی همدلی مسوولان استان هرمزگان بویژه استاندار هرمزگان و نماینده ولی فقیه در استان با دستگاه امنیتی ازخدمات آقای خراسانی مدیرکل سابق اطلاعات هرمزگان قدردانی وآقای سلیمی را به عنوان مدیرکل جدید استان معرفی کرد.
حجت الاسلام علوی که شب گذشته وارد هرمزگان شده وبا با ایت الله غلامعلی نعیم آبادی نماینده ولی فقیه در هرمزگان وامام جمعه بندرعباس دیدار داشت وامروز نیز با حضور در گلزار شهدای بندرعباس به مقام شامخ شهدای این شهر ادای احترام کرد.ک/2
668 / 1539
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
09/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]