تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين شما كسى است كه براى زنان خود بهتر باشد و من بهترين شما براى زن خود هستم....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870715010




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خوش خبر: تیم ملی والیبال ایران تمریناتش را از همه زودتر آغاز کرد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

خوش خبر: تیم ملی والیبال ایران تمریناتش را از همه زودتر آغاز کرد تهران - ایرنا - سرپرست تیم ملی والیبال ایران گفت: ملی پوشان کشورمان تمرینات خود را از دیگر تیم های گروه یک لیگ جهانی والیبال زودتر آغاز کردند و انگیزه بازیکنان از سال گذشته به مراتب بیشتر است.


به گزارش ایرنا از فدراسیون والیبال، امیر خوش خبر، افزود: تمرینات تیم ملی والیبال ایران از دهم فروردین ماه سال جاری آغاز شده است. در صورتی که تیمی مانند ایتالیا به دلیل تمام نشدن لیگ سری آ و لهستان نیز به دلیل اشتغال بازیکنان ملی پوش در لیگ ایتالیا هنوز اردوی تیم های ملی خود را آغاز نکردند. لهستانی ها تا چند روز پیش حتی اسامی بازیکنان خود را نمی دانستند. شاید کواچ هنوز به ایران نیامده باشد ولی بازیکنان بر اساس برنامه تمرینی او کار را آغاز کرده اند.
سرپرست تیم ملی والیبال تصریح کرد: بازیکنان در اردو بسیار با انگیزه و خوب تمرین می کنند. حتی به می توانم به جرات بگویم که انگیزه آنها از سال گذشته بیشتر است. در گذشته سه روز تمرین یک روز استراحت بود و هر سه دوره دو روز استراحت داشت، اما الان استراحت کمتر است تا بازیکنان از نظر قدرت بدنی و وضعیت جسمانی در شرایط بهتری قرار گیرند. البته در آینده و هر چه به مسابقات لیگ جهانی نزدیکتر شویم استراحت بازیکنان کمی بیشتر خواهد شد. نوع تمرینات نیز با تغییرات جزئی نسبت به گذشته انجام می شود.
وی تاکید کرد: زمانی که با کواچ به تفاهم رسیدیم هم فدراسیون والیبال ایران و هم این مربی ایتالیایی می دانست که امکان دارد تا هفت می (17 اردیبهشت) نتواند در اردوی تیم ملی حاضر شود، به همین دلیل تمهیدات لازم دیده شد تا تمرینات به بهترین شکل ممکن و هماهنگ با تفکرات سرمربی جدید برگزار شود.
سرپرست تیم ملی والیبال در باره حضور فرهاد ظریف در فهرست 22 نفره معرفی شده به لیگ جهانی، گفت: فرهاد یکی از بازیکنان بزرگ ایران است که سال گذشته در لیگ جهانی و جام قهرمانان قاره ها تاثیر زیادی در موفقیت های ایران داشت. خداحافظی او نیز غیر منتظره بود. رییس فدراسیون شخصا با او صحبت کرد و همانطور که ظریف نیز عنوان کرده بود که مانند یک سرباز در خدمت ایران خواهد بود و در صورت نیاز و تشخیص کادر فنی دو باره از او در تیم ملی بهره خواهیم برد.
خوش خبر افزود: البته فرهاد جدیدا یک عمل کوچک نیز داشته است و در حال سپری کردن دوران بهبودی بعد از عمل است. او تمریناتش را ادامه می دهد تا اگر روزی نیاز به حضورش در تیم ملی باشد، بتواند به تیم ملی والیبال کمک کند. در حال حاضر تیم ملی دو لیبرو خوب و آماده دارد که از عملکردشان نیز رضایت داریم.
وی در باره نحوه ادامه تمرینات تیم ملی والیبال گفت: تمرینات به همین شکل تا 18 اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت و در زمان حضور تیم ملی استرالیا در تهران ملی پوشان الف سه بازی و تیم ملی ب نیز یک بازی با این تیم انجام خواهند داد.
سرپرست تیم ملی والیبال افزود: سپس تیم ملی والیبال ایران سفرهای خود را آغاز می کند که اول به بلغارستان و صربستان برای اردوی آمادگی می رود. بعد راهی ایتالیا و برزیل می شود تا مسابقات لیگ جهانی خود را در برابر این تیم ها برگزار کند.
وی به شش بازی ایران در سالن 12 هزار نفری آزادی در ادامه مسابقات لیگ جهانی اشاره کرد و گفت: بعد از بازگشت از برزیل دیدارهای سه هفته حساس تیم ملی در خانه را خواهیم داشت که امیدوار به حمایت مردم از تیم ملی و گرفتن امتیازهای این بازی ها در برابر حریفان هستیم.
خوش خبر هفته پایانی دور مقدماتی لیگ جهانی را مهمترین بازی های ایران دانست و گفت: دیدارهای تیم ملی در لهستان مشخص کننده وضعیت ایران برای صعود به مرحله نهایی لیگ جهانی است. تازه بعد از لیگ جهانی مسابقات مهم قهرمانی جهان و بازی های آسیایی کره جنوبی را در پیش خواهیم داشت.
ورزشی(1)**1379
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




09/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن