تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828754196




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ارشاد: « من روحانی هستم » مجوز ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ارشاد: « من روحانی هستم » مجوز ندارد
مدیر کل روابط عمومی وزارت ارشاد و مدیر کل ارشاد استان تهران در گفت و گو با پیام نو تاکید کردند که هیچ گونه سابقه مجوزی به نام موسسه «شفق» در مجموعه محل خدمت آنها وجود ندارد. این در حالی است که با پیگیری های پیام نو معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد و رئیس سازمان سینمایی کشور هم اعلام کردند که فیلم مستند «من روحانی هستم» هیچگونه مجوزی برای تولید و پخش دریافت نکرده است.
کد خبر: ۳۹۶۵۶۵
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۸ - 28 April 2014


چهار مسئول بلند پایه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیگیری های پیام نو تاکید کردند که موسسه رسانه ای «شفق» هیچ مجوزی برای فعالیت از وزارت ارشاد دریافت نکرده و در نتیجه محصولات تولیدی این موسسه از جمله « من روحانی هستم » نیز فاقد مجوز ساخت و پخش هستند.

بابک دربیگی، مدیر روابط عمومی وزارت ارشاد و مشاور وزیر و همچنین برزین ضرغامی مدیر کل ارشاد استان تهران در گفت و گو با پیام نو تاکید کردند که هیچ گونه سابقه مجوزی به نام موسسه «شفق» در مجموعه محل خدمت آنها وجود ندارد.

گروه چند رسانه ای «شفق» که به نظر می رسد از ایام انتخابات سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرده، در سایت خود نیز از معرفی برنامه ها و سوابقش چشم پوشیده است.

این در حالی است که با پیگیری های پیام نو حسین انتظامی، معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد و حجت الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی کشور هم اعلام کردند که فیلم مستند « من روحانی هستم » هیچگونه مجوزی برای تولید و پخش دریافت نکرده است. این در حالی مستند « من روحانی هستم » در چند دانشگاه کشور به صورت محدود نمایش داده شد و سپس از طریق خرید اینترنتی در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی روز یکشنبه محتوای این فیلم مستند را «دروغ به تاریخ» ارزیابی کرد و گفت که روایت این فیلم از زندگی سیاسی رئیس جمهوری «خلاف واقع است».

وزارت ارشاد پیگیری حقوقی می کند

بابک دربیگی، مدیر روابط عمومی وزارت ارشاد درباره پیگیری وضعیت موسسه رسانه ای «شفق» و آثار تولید شده آن می گوید: «قطعا ارشاد این مساله را به صورت حقوقی دنبال خواهد کرد، اما اینکه چند و چون آن چگونه باشد هنوز معلوم نیست. نظر بسیاری هم در دولت این است که بهتر است دولت مستقیم وارد این موضوع نشود. اما در کل انتظار وزارت ارشاد و دولت این است که مجموعه قوه قضائیه و مجلس به این مسئله ورود پیدا کرده و آن را پیگیری کنند. به هر حال چند قضیه وجود دارد؛ اول اینکه یکی از شخصیت های عالی رتبه نظام مورد تهمت و توهین قرار گرفته است. مضافا این توهین توسط مجموعه ای انجام شده که هیچگونه مجوزی ندارد و معلوم نیست با چه معیار قانونی کار می کند. اگر با این وضعیت برخوردی صورت نگیرد قطعا به نوعی هرج و مرج  و همچنین باب شدن قانون شکنی منجر می شود».
در آینده شاهد کارهای بدتری خواهیم بود

دربیگی درباره سابقه این گروه ها توضیح می دهد: «این گروه ها در دوره انتخابات با این پیش فرض که قطعا برنده رقابت هستند کار خود را به این شکل کلید زدند، اما نتیجه انتخابات مدتی آنها را به کما برد. حالا دوباره می خواهند با همان شیوه قبلی وارد میدان رقابت شوند و از تمام امکانات خود برای تخریب استفاده می کنند».

مدیر روابط عمومی وزارت ارشاد در ارزیابی خود از ماهیت چنین موسساتی ادامه می دهد: «به نظر می رسد که این طیف ها با سیاستی که در پیش گرفته اند به دنبال جابجایی نخبگان هستند. در دولت قبلی هم برای این هدف از ابزار حذف و تخریب بهره گرفتند و الان هم به دلیل تزلزل در پایگاه های اجتماعی خود مجبور هستند که برای اهداف سیاسی به بحران سازی روی بیاورند چرا که نه در کوتاه مدت به لحاظ نفوذ موثر در حوزه بالادستی قدرت برای کنار زدن دولت توان لازم را دارند و نه این امکان برای آنها مهیا است که یک پایه اجتماعی قابل ملاحظه برای خود دست و پا کنند».

وی هشدار می دهد: «اقدامات این طیف ها به همین مسایل ختم نخواهد شد و کارهای بدتری از آنها را در آینده شاهد خواهیم بود».

باید تکلیف گروه های تندرو مشخص شود

بابک دربیگی با بیان اینکه «الان این طیف ها به شدت به دنبال قطبی کردن جامعه هستند و می خواهند با برداشت ها و تعاریف خود جامعه را به دو بخش ارزشی و غیر ارزشی تقسیم کنند» ادامه می دهد: «شاهد هم بودیم که در این مسیر حتی به فردی چون علی لاریجانی که از پایگاه اصولگرایی هست هم رحم نکردند و این یک اعلان خطر جدی برای همه هست که باید هر چه سریع تر تکلیف این گروه ها مشخص شود. قوه قضائیه باید با اقدامات خود جلوی پراکنده شدن این دست رفتارها و اقدامات را که رقابت سیاسی را تبدیل به جنگ و بذل می کنند و نهایتا حاضر هستند که منافع ملی را هم فدای آن کنند، بگیرد».

مشاور وزیر ارشاد با اشاره به اینکه طیف های تندرو برای حضور در قدرت یا باید در ضد و بندها جا داشته باشند و یا باید در میان مردم دارای پایگاه باشند، می گوید: «پایگاه نیروهای تندرو در یک برهه زمانی ایجاد شد اما پایگاه پایداری نبود. برای اینکه این طیف ها وارد قدرت شوند و برای مدت طولانی حضور خود را تضمین کنند تنها راهی که دارند تضعیف رقبا از طریق حذف و تخریب است، همانطور که برای دولت سازندگی و اصلاحات هم همین کار را کردند. با ایجاد این بحران ها طیف های تندرو می توانند شرایط را به سمتی ببرند که رقبای خود را ضعیف و ناکارآمد نشان دهند».
تندروها برای فعالیت شبکه تشکیل داده اند

اما مساله اینجاست که به گفته بابک دربیگی فعالیت های طیف های تندروی مخالف دولت به همین یک مورد و یک موسسه محدود نمی شود. او می گوید: «الان شبکه های تخریب دوباره فعال شده اند و با ساختن فیلم، ساختن اخبار کذب و ارسال پیامک های پر شمار سعی می کنند فضا را دچار بحران کنند. مثلا همین یکی دو ساعت پیش آخرین نمونه این پیامک های تخریبی با عنوان «برخی از افتضاحات فرهنگی دولت ظرف کمتر از یک سال» برای خود من ارسال شده است که محتوای آن تقریبا کذب است».

وی در پایان تاکید می کند: «اینها شبکه منظمی از انواع مختلف رسانه ها را تشکیل داده اند و در زمینه حقوقی هم این شبکه خود را گسترش داده اند. خوشبختانه جامعه ما خیلی اقبالی به این دست اقدامات نشان نداده است اما نگرانی از عدم برخورد مناسب با این پدیده است. به هر حال ما موافق این نیستیم که برخورد خشنی صورت بگیرد اما باید بررسی شود که این شبکه ها چگونه مشغول فعالیت هستند و محتوایی که تولید می کنند چقدر منطبق با واقعیت است و چقدر در راستای تخریب رقبا است».











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن