تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه ويژگى است كه در هر كس يافت شود، ويژگى هاى ايمان كامل مى گردد: آن كه وقتى خشنود گر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816695944




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شش اتفاقی که نشان می‌دهد شما رئیس خوبی نیستید


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
شش اتفاقی که نشان می‌دهد شما رئیس خوبی نیستید




بیشتر مدیران گمان می‌کنند ارتباط خوبی با کارمندان خود برقرار کرده‌اند اما با این وجود کارمندان معمولاً به دلیل ترس از دست دادن شغل‌شان و یا به هر دلیل دیگر احساس نارضایتی خود نسبت به مدیر را پنهان می‌کنند.





مجله درگی: در خبرها داشتیم که شرکت تحقیقاتی 24/7 وال استریت به تازگی فهرستی از منفورترین مدیرعاملان در امریکا را منتشر کرده است که در میان آنها افراد بزرگی مانند خانم اورسولا برنز (Ursula Burns)، مدیرعامل شرکت زیراکس نیز قرار دارد. بخش زیادی از موفقیت در مدیریت یک کسب‌وکار به میزان توانایی مدیر در برقراری ارتباط با کارمندانش بستگی دارد. بیشتر مدیران گمان می‌کنند ارتباط خوبی با کارمندان خود برقرار کرده‌اند اما با این وجود کارمندان معمولاً به دلیل ترس از دست دادن شغل‌شان و یا به هر دلیل دیگر احساس نارضایتی خود نسبت به مدیر را پنهان می‌کنند. با این حال اگر یک یا چند نشانه از نشانه‌های زیر را در محیط کاری مشاهده کردید، بدانید که به احتمال زیاد شما از نظر کارمندان خود رئیس خوبی نیستید.


شش اتفاقی که نشان می‌دهد شما رئیس خوبی نیستید



1. کسی با شما شوخی نمی‌کند:

اگر کارمندان یک شرکت حاضر نیستند با شما شوخی کنند، این به هیچ وجه رویداد مثبتی به شمار نمی‌رود، زیرا بیانگر این موضوع است که کارمندان از شما وحشت دارند و گمان می‌برند در صورت مزاح، شما آنها را نقره‌داغ خواهید نمود. طبیعتاً در محیطی که بین کارفرما و کارمندان فضای وحشت حاکم باشد، بخشی از ظرفیت‌های نیروی کار فلج خواهد شد.

2. پس از ورود شما به اتاق کارمندان، سکوت حکم‌فرما می‌شود:

اگر پس از ورود شما به اتاق کارمندان، همگی به ناگاه سکوت اختیار کردند، این لزوماً بدین معنا نیست که آنها در حال بدگویی از رئیس‌شان بودند؛ سکوت کارمندان ممکن است بیانگر این موضوع باشد که آنها با شما احساس راحتی نمی‌کنند و این فضا به شدت برای محیط‌های کسب‌و‌کار مضر است.

3. کارمندان با تمامی نظرات شما موافق هستند:

اگر در هنگام سخنرانی‌های شما، کارمندان تنها لبخند می‌زنند و به نشانه‌ی موافقت سر تکان می‌دهند، این احتمالاً به این معناست که لبخند زدن و سکوت را به عواقب احتمالی ناشی از مخالفت کردن با نظرات شما ترجیح می‌دهند. در این شرایط بایستی احساس خطر کرده و حتماً راهی برای از بین بردن این لبخندهای تصنعی و موافقت‌های زورکی بیابید.

4. بهترین کارمندان شما استعفا می‌دهند:

هرگاه استعدادهای واقعی دریابند که مجالی برای بروز و ظهور ندارند، فرار را بر قرار ترجیح خواهند داد. نرخ خروج کارکنان مستعد هنگامی سرعت می‌یابد که رئیس شرکت بستری برای بروز خلاقیت‌های آنان فراهم نیاورد. به یاد داشته باشیم که خریدن ستاره‌ها هنر نیست، بلکه پرورش ستاره‌ها است که نشان‌دهنده‌ی بالندگی یک سازمان است.

5. در مورد اجرای جزء‌به‌جزء فعالیت‌ها به کارمندان خود دستور می‌دهید:

طبیعی است که رئیس شرکت، کاری را به کارمندان خود محول کند و از او بخواهد این کار را تا تاریخ مشخصی تحویل دهد. اما اگر رئیس شرکت بخواهد در نحوه‌ی انجام جزء‌به‌جزء پروژه دخالت نماید و نظر خود را به کارمندان تحویل نماید، آنجا است که زنگ خطر به صدا در می‌آید.

6. به طور پیاپی عذرخواهی می‌کنید:

اگر به طور مداوم دست به اقداماتی می‌زنید که برای جبران آنها مجبور هستید، عذرخواهی نمایید، شایسته است به جای مقصر دانستن عوامل محیطی و بیرونی خود را سرزنش نمایید و به فکر تغییر الگوهای رفتاری خود باشید.






تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن