واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۹:۱۴ق.ظ)
به بهانه انتخاب اعضاي هيات مديره جديد پرسپوليس راه نيمه تمام وزارت ورزش امروز تکميل ميشود؟ در حالي روز گذشته برخلاف تمام گمانه زني ها اعضاي هيات مديره پرسپوليس معرفي شدند که هنوز طبق وعده هاي داده شده از سوي وزارت ورزش تکليف واگذاري اين باشگاه مشخص نشده است.
به گزارش خبرگزاري موج، وعده هاي وزارت ورزش و شخص امير رضا خادم محقق شد و طبق آنچه قبلا قول داده بودند تا روز دوشنبه تکليف هيات مديره پرسپوليس مشخص مي شود، اين کار انجام شد و اسامي هفت نفره شامل محمدرضا زادمهر، حميدرضا سياسي، مصطفي سليمي، علياصغر مونسان، حسين كاظمپور، مهدي خواجهوند و حميد استيلي به عنوان اعضاي جديد هياتمديره معرفي شدند.
اما آنچه انتصاب هاي صورت گرفته را متفاوت مي کرد انتخاب اعضايي بود که به جز حميد استيلي نام هيچ کدامشان در بين گمانه زني هاي انجام گرفته، وجود نداشت. تا قبل از اين نام هايي چون عليرضا رحيمي (مدير عامل سابق باشگاه سپاهان)، علي پروين (سرپرست سابق باشگاه پرسپوليس)، پوستي (سرمايه گذار و از دوستان استيلي و تهيه کننده فيلم آدمکش)، علي اکبر طاهري (مشاور اقتصادي وزير ورزش و رئيس جديد صندوق پيشکسوتان) به چشم مي خورد اما در فهرست اعلامي هيچکدام حضور نداشتند. حتي در اين بين نام جمشيدي (عضو سابق هيات مديره پرسپوليس) هم در ميان بود که با توجه به سوابق خوب و روابط حسنه اش با وزارت ورزش نتوانست جايي در اعضاي جديد هيات مديره پرسپوليس داشته باشد.
مديرعامل چه کسي خواهد بود؟
تا قبل از مشخص شدن اعضاي هيات مديره نام هاي زيادي از جمله محمدرضا ساکت (مديرعامل سابق سپاهان)، اکبر غمخوار (مديرعامل سابق پرسپوليس) و محمدرضا دادگان (رييس سابق فدراسيون فوتبال) در ميان بود. ساکت به دليل مشغله هاي کاري خود در اصفهان که گويا بخشي از آن به احتمال جابجايي مديريتي در باشگاه سپاهان و بازگشت دوباره او در بين زردپوشان نصف جهاني مربوط است، اين مسئوليت را نپذيرفت و از قبول آن شانه خالي کرد. دکتر دادگان ديگر گزينه اي بود که بر سر زبان ها بود اما به نظر مي رسد وزارت ورزش اقبال آنچناني روي انتخاب رييس سابق فدراسيون فوتبال ندارد. اکبر غمخوار، مديرعامل سابق پرسپوليس هم بود اما مطرح شدن نام عليرضا رحيمي (مديرعامل سابق سپاهان) تقريبا حضور او را کمرنگ کرده است و از وي با توجه به سوابق درخشانش در مديريت - اقتصادي ورزش و باشگاه سپاهان طي دو سال حضورش در اين تيم به عنوان گزينه جدي هيات مديره براي انتخاب مديرعاملي نام برده مي شود. گويا قرار است آخرين مذاکرات امروز توسط وزارت با رحيمي انجام شود و در صورت تاييد و راي هيات مديره، وي فعاليت خود را در ساختمان پرسپوليس به عنوان مديرعامل جديد اين تيم آغاز کند.
درحالي كه در مورد اسپانسر پرسپوليس فعلا صحبتي نميشود و خادم ترجيح ميدهد كه اين موضوع مسكوت بماند ولي در خصوص بحث انتخاب مديرعامل صحبتهاي زيادي در مورد پرسپوليسي شدن عليرضا رحيمي به گوش ميرسد.
رحيمي كه يك مدير اقتصادي- ورزشي محسوب ميشود در طول دو سال حضورش در سپاهان عملكرد قابل قبولي داشت و به همين دليل هم فعلا جديترين گزينه سرخها براي مديرعاملي محسوب ميشود.
حضور پوستي در هالهاي از ابهام
قرار بود بعد از اينکه محمد پوستي به عنوان دوست نزديک حميد استيلي به وزارت ورزش معرفي شد، يکي از اعضاي هيات مديره پرسپوليس شود. اتفاقي که براي اين مالک سابق پاساژهاي شيخ بهايي و تهيه کننده فيلم آدمکش نيفتاد و در انتخاب وزارتخانه جايي نداشت. حالا بايد ديد در حالي که انتخاب مديرعامل و واگذاري موقت برند پرسپوليس براي برآورده كردن هزينههاي باشگاه پروسههاي ناتمام مانده و وزارتيها قول دادهاند امروز آن را به پايان برسانند، پوستي چه نقشي را در تامين هزينه هاي پرسپوليس ايفا خواهد کرد.
هرچند كه ميگويند محمد پوستي مالك سابق مجموعه پاساژهاي ميدان شيخ بهايي تهران و تهيهكننده فيلم آدمكش، به دليل دوستي با حميد استيلي وارد پرسپوليس ميشود و بخشي از هزينهها را تقبل ميكند ولي صحت ماجرا در هالهاي از ابهام قرار دارد.
خواستههاي دولت از منتصبان خود
ديروز و پس از جلساتي كه بين مسوولان وزارت ورزش و اعضاي جديد هيات مديره پرسپوليس برگزار شد، وزير ورزش طي حكمي آنها را به اين سمت منصوب كرد و البته در هفت بند ماموريتهاي آنها و انتظاراتي كه از اين افراد ميرود را يادآوري كرد:
1- ارتقاي جايگاه باشگاه در سطح كشور و آسيا
2- بهرهگيري از تجارب نخبگان و پيشكسوتان ورزشي در تدوين سند راهبردي باشگاه
3- كشف، تربيت و شكوفايي استعدادهاي ورزشي، معنوي و تعميق ارزشهاي اسلامي حاكم بر فضا و محيط باشگاه
4- بهكاربري كادر متعهد، مجرب و دلسوز در باشگاه با هدف علمي كردن صنعت ورزش
5- تحقق انتظارات هواداران و علاقهمندان با انگيزه باشگاه
6- رفع مشكلات حقوقي و قانوني باشگاه به منظور فراهم شدن شرايط واگذاري شركت براساس حكم قانوني
7- جذب منابع مالي پايدار و ايجاد يك نظام هزينه – فايده مناسب در شركت
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]