تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): کسی که در پی برآوردن نیاز برادر مسلمان خود باشد، تا زمانی که در این راه است خ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826827037




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آنچه باید درباره کاشت مژه بدانید


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
آنچه باید درباره کاشت مژه بدانید




هر ماه تعدادی از بین رفته و به جایش مژه‌های جدیدی متولد می‌شود. البته هیچ راهی تاکنون برای افزایش طبیعی اندازه هر مژه و تعداد آن‌ها کشف نشده. به همین دلیل برخی به پیوند مژه روی می‌آورند.





جام جم سرا: آیا می‌دانید تعداد و طول مژه‌های بالایی شما بین ۹۰ تا ۱۶۰ عدد و در اندازه بین ۸ تا ۱۲ میلیمتر است؟ می‌دانید مژه‌های پایینی چشمتان نیز در حدود ۷۵ تا ۸۰ عدد و در اندازه حداکثر ۸ میلیمتر است؟ از این‌ها، هر ماه تعدادی از بین رفته و به جایش مژه‌های جدیدی متولد می‌شود. البته هیچ راهی تاکنون برای افزایش طبیعی اندازه هر مژه و تعداد آن‌ها کشف نشده. به همین دلیل برخی به پیوند مژه روی می‌آورند.

تعداد، چگالی، اندازه و رنگ مژه‌ها بصورت ژنتیکی مشخص شده و قابل تغییر نیستند. البته در سال ۱۸۸۲ روشی برای این کار به نام Transplant اختراع شد که به خانم‌ها برای داشتن مژه‌های بلند، کمک زیادی کرد.






Transplant چیست؟

پیوند مژه دائم در حقیقت یک روش و تکنیک هنری است و به همین دلیل دقت زیاد و تمرکز زیادی نیاز دارد. برای افزایش تعداد مژه‌ها یا بلند کردن آن، مقداری از مو‌های مشابه مژه را از موی سر برداشت کرده و با بی‌حسی موضعی آن را به مژه‌ها پیوند می‌زنند. این کار در حدود ۲ ساعت طول می‌کشد. معمولا پس از کاشت مژه در حدود ۲ هفته مراحل مراقبتی صورت می‌گیرد و پس از آن اگر مژه‌ها در حالت عادی خود قرار داشته و مشکلی نداشتند بصورت طبیعی بر روی مژه شما رشد خواهند داشت.

مژه‌های بعدی از کجا می‌آیند؟!

واقعیت این است که این عمل، برای مشکلات اولیه‌ای که برای برخی کودکان در هنگام زایمان ایجاد می‌شود اختراع شد و طی آن برای مدتی از این روش برای برطرف سازی کمبود مژه در کودکان استفاده می‌شود. معمولا موهای پشت گردن کودکان قابلیت زیادی برای تبدیل شدن به مژه‌های موقت دارند و بصورت موقت تا رفع کامل مشکل مژه‌ها، از آنها استفاده می‌شود.

با توجه به موثر بودن این عمل، خانم‌ها نیز این روش را برای کاشت مژه استفاده می‌کنند ولی تا زمانی که آن مژه بر روی پلک شما قرار دارد قابل استفاده است و اگر ریزش داشته باشد، دوباره باید عمل مجددی صورت گیرد.

آیا این روش امن است؟

تاکنون هیچ دکتر و روش عملی میزان موفقیت و مشکلات قبل و پس از آن را به درخواست کننده به صورت دقیق شفاف سازی نکرده. هر عملی در طول سالیان مشکلاتی داشته و برخی در طول زمان برطرف شده و برخی نیز همچنان بدون اطلاع دقیق مانده است. این عمل نیز یکی از‌‌ همان عمل‌هایی است که اثر و مشکلات آن به طور کامل مشخص نشده. هر کسی با توجه به نوع عکس العمل بدن او، ممکن است در برابر پیوند دائم مژه واکنش‌هایی داشته باشد. ولی در مجموع یکی از کم خطر‌ترین عمل‌ها شناخته می‌شود.

اثرات منفی پیوند

تنها مشکل شناخته شده این عمل در موهای افزوده شده به پلک است. برخی مو‌ها با توجه به ساختار خود، سرعت بیشتری در رشد دارند و حتی برخی پس از مدتی فر می‌شوند.







تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 130]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن