واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش اذعان داشت: آموختن یک مهارت توسط دانش آموزان د ردوران تحصیل خبرگزاری پانا:معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت:باید در اوقات فراغت به این نکته توجه شود که بنا به گفته وزیرآموزش و پرورش هر دانش آموز حداقل یک مهارت را بیاموزد .
۱۳۹۳ شنبه ۶ ارديبهشت ساعت 09:31
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا: حمیدرضا کفاش در اولین جلسه اعضای کمیسیون فعالیت های تابستانی که امروز 3 اردیبهشت در معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش وپرورش برگزار شد اظهار داشت: باید در اوقات فراغت به این نکته توجه شود که بنا به گفته وزیرآموزش و پرورش هر دانش آموز حداقل یک مهارت را بیاموزد .
وی افزود: یکی دیگر از مسائلی که باید در اوقات فراغت دانش آموزان مد نظر قرار گیرد رعایت شعار سال یعنی اقتصاد ، فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی برای شاد کردن دل رهبرمعظم انقلاب تا بدانند آموزش وپرورش نیز با روحیه جهادی در راه توسعه و آبادانی کشور در تابستان وارد خواهد شد.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: هنرستان ها و مراکز کار و دانش باید در کارگاه ها را به روی دانش آموزان باز کنند تا بتوانند در زمینه خلاقیت و تولید گامی موثر بردارند.
وی ادامه داد: ستاد و دبیرخانه دائمی باید احیا شود و آیین نامه ها طبق نظر دوستان در شورای عالی انقلاب فرهنگی مورد بازبینی قرار گیرد و به یاری خدا و طبق نظر دوستان از مهرماه 12 جلسه در موضوع اوقات فراقت دانش اموزان در سال برگزار شود.
کفاش یادآور شد: فعالیت ها باید به صورت جداگانه احصاء شود و هر مجموعه و متولی نقش خود را به صورت هماهنگ با بقیه اجرا کند و امور مالی و اعتبارات و جلب مشارکت ها باید مد نظر قرار گیرد.
وی اذعان داشت: معتقدیم قبل از انجام هر کاری و ابلاغ آن به استان ها نظر جمعی را دریافت کنیم و پس از تکمیل دستورالعمل آن را به استان ها ابلاغ نماییم.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه فعالیت ها اوقات فراغت باید باز مهندسی شود گفت: نقش تشکلهای دانش آموزی باید پررنگ تر شود زیرا تشکلها در فعالیت های اوقات فراغت بسیار موثر هستند.
عبدالرسول عمادی رئیس سنجش مرکز اموزش وپرورش در این جلسه خاطرنشان کرد: فعالیت های اوقات فراغت جز فعالیت های غیر رسمی آموزش و پرورش است و بهتر است کمیسیون نگاه از بالا به پایین نداشته باشد و بیشتر پایگاه محور عمل کند.
وی افزود: به عقیده بنده این کار با سیاست های آقای فانی در خصوص بهبود مدیریت آموزشگاهی بسیار موثر است وبه نوعی ما بیشترین اهمیت را به سطح پایگاه ها داده ایم زیرا در جلسات اقدام روشنی را نمی توان به پایگاه ها القاء کرد و با تمرکز مدیریت در خود پایگاه ها عملکرد بهتری را می توان دریافت.
حامد علامتی دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان در این جلسه اظهار داشت : آنچه در اوقات فراغت مغفول مانده این است که مدیریت اصلی اوقات فراغت دانش آموزان برعهده خانواده ها است زیرا خانواده در تربیت دانش اموزان تاثیر بسزایی دارد و آموزش وپرورش و نهادهای دیگر تنها کمک کار خانواده هستند
وی افزود: اگر بتوانید این امر را بین خانواده ها نهادینه کنیم والدین نیز پای کار خواهند آمد و در زمینه تربیت فعالیت می کنند نکته دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد این است که تربیت در محیط غیررسمی اتفاق می افتد و متولیان امر باید کار را به تشکلهای دانش آموزی واگذار کنند و آموزش و پرورش تنها به عنوان یک سیاست گذار عمل نماید.
دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان خاطرنشان کرد: آنچه که مهم است نگاه ارزشمند آقای فانی به بحث تشکل ها است که اعتبارات خوبی نیز برای آن در نظر گرفته شده است و نکته دیگری که باید مورد توجه قرار گیرداحیا اردوهای دانش آموزی است زیرا در این اردوها دانش آموزان مهارت های لازم برای زندگی آینده خود را کسب می کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]