تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837923615
صنایع کوچک قربانی مرحله اول هدفمندی یارانه ها/ از صنایع فولاد در هرمزگان حمایت می کنیم
واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > جنوب > هرمزگان جراره در گفتگو با مهر:
صنایع کوچک قربانی مرحله اول هدفمندی یارانه ها/ از صنایع فولاد در هرمزگان حمایت می کنیم
بندرعباس - خبرگزاری مهر: رئیس مجمع نمایندگان هرمزگان در مجلس و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در بازدید از دفتر خبرگزاری مهر در هرمزگان در مورد وضعیت شهرکهای صنعتی، وضعیت مناطق آزاد و تاثیر آنها بر استان و جانمایی های اشتباه برای احداث مجتمع های فولادی در کشور سخن گفت.
به گزارش خبرنگار مهر، ابولقاسم جراره طی بازدیدی از دفتر نمایندگی خبرگزاری مهر در استان هرمزگان پاسخگوی سئوالات خبرنگاران مهر شد. در این نشست یک ساعته وضعیت مناطق آزاد، وضعیت شهرک های صنعتی و صنایع پایین دستی در مرحله اول هدفمندی یارانه ها و چگونگی حمایت از صنایع فولادی در استان هرمزگان مورد گفتگو و پرسش قرار گرفت. متن کامل این گفتگو را در مهر می خوانید. مهر: شما به عنوان عضو کمیسیون صنایع ومعادن مجلس وضعیت شهرک های صنعتی استان هرمزگان که جزء صنایع کوچک و پایین دستی و کمک رسان صنایع بزرگ فولاد هست را چگونه می بینند؟ جراره: بعد از اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها،دشهرک های صنعتی و صنایع در تمام کشور دچار چالش عمده شد. استان ما نیز مستثنی نبود. صنایع کوچک و پایین دستی از لحاظ نقدینگی و سرمایه در گردش و تهیه مواد اولیه، غالبا مشکلاتی دارند. وقتی که طرح هدفمند کردن یارانه ها اجرایی شد قرار بر این بود که 30 درصد از عایدات و درآمد این طرح در بخش تولید و حمایت از صنایع کوچک هزینه شود، اما این حمایت از سوی دولت شکل نگرفت. این مسئله باعث شد هزینه های تولید، همچون انرژی، مواد اولیه و موارد دیگر بالا رفت، صنایع هم نتوانستند کسری نقدینگی خود را جبران کنند، به همین دلایل برخی از صنایع تعطیل شدند. برخی نیز مجبور به کاهش تولید شدند و این کاهش از 20 تا 50 درصد بود. شهرک هایی وجود دارد که متاسفانه دچار این وضعیت شده اند. ما نیز به همین خاطر جلسات مختلفی را برگزار کردیم سال 91 در وزارت صنایع کارگروهی تشکیل شد و مبلغی حدود 8 تا 10 هزار میلیارد تومان از محل درآمدهای صندوق توسعه ملی به این موضوع اختصاص یافت. کارگروهی هم تشکیل شد و مقرر گردید کارگاه های مشکل داراز طریق سامانه ثبت نام کنند و این کارگروه مشکلاتشان را بررسی کرد تا از طریق صندوق و از سوی وزارت صنایع حمایت هایی بشوند. گرچه این موضوع به نحو احسن به سرانجام نرسید و حمایت های لازم هم شکل نگرفت. بانک هابه کارگاه هایی که در گذشته وام گرفته بودند و بدهی معوقه داشتند وام ندادند و خواهان تسویه حساب وام گذشته بودند. حرف ما هم این بود که اگر این ها داشتند بدهی خود را می پرداختند و مجددا دنبال وام نبودند.
در استان ما هم وضعیت به همین شکل است. مضافا به اینکه در هرمزگان غالب توجه مسئولان به صنایع بالا دستی است تا پایین دستی. در حالیکه ما معتقدیم صنایع پایین دستی هم به لحاظ ارزش افزوده، هم به لحاظ ایجاد اشتغال و هم به لحاظ توانایی اشتغال ایجاد شور و نشاط در عرضه صنعت بسیار مهم است .متاسفانه این اشکالات هست اما ما دنبال راهکارهای حل آن هستیم. مهر: آیا آماری از صنایع دستی تعطیل شده یا راکد در شهرک های صنعتی دارید. جراره: حدود 30 درصد از ظرفیتهای ایجاد شده در شهرک های صنعتی فعال هستند. مهر: هفتاد درصد دیگر چه؟ جراره: از مابقی آمار دقیق در دست نیست و الان هم حضور ذهن ندارم، اما آمارش را گرفته ام. مهر: 20 سال پیش استارت مناطق آزاد با هدف کمک به توسعه، تولید و صادرات زده شد. اما متاسفانه در استان برعکس و به واردات پرداخته شد، تا جائیکه یکی از صاحب نظران حوزه گردشگری اعلام کرد به ازای هر مغازه ای که در مناطق آزاد راه اندازی می شود، برای هفت نفر چینی اشتغال فراهم می شود. از سویی دیگر به ازای همین واردات، تولیدهای ما در سراسر کشور به تعطیلی کشیده می شود. همچنین قرار بود مناطق آزاد به استان های خود کمک کرده، سود رسانی داشته باشند اما عملا می بینیم سودی که ندارند هیچ، هزینه های جاری استان را هم متعلق به خود کرده اند. آیا نمایندگان ما نظارتی روی مناطق آزاد دارند؟ جراره: من طرحی برای نظارت بر روی مناطق آزاد ندیده ام، اما نکته ای را عرض می کنم مطلبی را که شما اشاره کردید، درست است. فلسفه تشکیل مناطق آزاد چیز دیگری بود که به آن توجه نشد. الان غالب مناطق آزاد ما منطقه ورود کالاهای چینی شده است. و این قطعا ضرری برای کشور است. چیزی که الان ما شاهد آن هستیم، مناطق آزاد را حیاط خلوت بعضی از دولت ها می بینیم که بعضی از کارها یشان را که غالبا از لحاظ قانونی نمی توانند جاهای دیگری را انجام بدهند، در آنجا انجام دهند. حیاط خلوتی شده برای اهداف سیاسی، اقتصادی دولت ها و اشخاصی خاص. و این هم در همه دولت ها بوده ایرادات واشکالاتی هم به موضوع وارد است که شما هم اشاره کردید. نگاه من هم نگاه شماست. در آینده ای نزدیک، الحاق هرمز به قشم نیز مطرح می شود. خیلی از مردم هرمز انتظار دارند که هر چه سریعتر این کار انجام بشود، چون فکر می کنند عایداتی برایشان وجود دارد.
مهر: در کوتاه مدت عایداتی دارد ،اما در بلندمدت چه؟ جراره: همینطور است. طرف الان فکر می کند زمینش ارزش پیدا می کند، در حالیکه بعدها همین زمین 20 هزار تومانی را باید چند میلیون تومان بخرد، آن هم نه به این راحتی. اگر قشم منطقه آزاد نمی شد، مردم آنجا در بحث اسناد مالکیت شان مشکلی نداشتند. مهر: مگر بقیه جزایر در این مورد مشکل دارند؟ جراره: نه اما چون قشم منطقه آزاد شده و زمین ارزشمند و تحت سیطره منطقه آزاد یا افراد خاص قرار گرفته، مردم نمی توانند خانه هایشان را بازسازی کنند. نمی توانند زمین هایی را که 100 سال متعلق به خودشان بوده توسعه دهند. اینجا اشکلاتی است که در مجموعه منطقه آزاد وجود دارد و تا حالا هم متاسفانه اقدام خاصی صورت نگرفته. چون یکی از وظائف نمایندگان نظارت بر قانون و عملکرد دستگاه هاست، مبحث تحقیق و تفحص هم به گمانم در مجلس هشتم مطرح شد اما به خاطر ندارم که رای آورد یا نیاورد. مهر: الان شما نظارتی بر عملکرد منطقه آزاد کیش دارید؟ کیش چه عوایدی برای استان دارد؟ جراره: هیچکدام از اینها غیر از هزینه های سربار، مشکلات فرهنگی و حاشیه ای که برای استان ایجاد می کنند، ما سود آنچنانی را از آنها ندیده ایم. شاید به قول شما، موقتا عایداتی نصیب اهالی همانجا کرده اما میزان مضرات و مشکلات آن خیلی بیشتر از فواید و عایداتی است که نصیب مردم منطقه و استان می شود. این نیز یکی از مشکلات ماست. ما یعنی بومیان، جوانان و مسئولان استان. اشرافیتی بر مناطق آزاد نداشته ایم و این هم دال برآن است که مناطق آزاد نتوانسته اند، نقش واقعی خود را در استان ایفا کنند. من در جریان مناطق آزاد جاهای دیگر نیستم، شاید بعضی جاها مناطق آزاد برای آن سرزمین یا استان موثر یا مفید واقع شده است، اما در استان هرمزگان منشا اثرات خوبی نبوده است. همیشه مشکلات و حاشیه های آن گریبانگیر مردم و استان بوده، ببینید مثلا در ایام عید نوروز با اینکه مردم زیادی وارد مناطق آزاد می شوند ودرآمد های کلانی برایشان ایجاد می شود اما حاضر نمی شوند به همین مردم سرویس و خدمات بدهند. مهر: تصمیم و جدیتی در نمایندگان استان،برای نظارت بر عملکرد مناطق آزاد وجود دارد؟ آنها اعلام کرده اند. مدیران ارشد استان نیز نمی توانند برای ما تصمیم بگیرند و ما مستقیما زیر نظر تهران اداره می شویم. جراره: این اشکال به قانون بر می گردد که اختیارات زیادی برای مناطق آزاد در نظر گرفته است. مدیران دستگاه ها، حتی در حوزه امنیتی نیز به آنها بر می گردد. این نقصی است که یا باید اصلاح یا تدبیر مناسب تری اندیشده شود. مهر: دولت برای سال1404 تولید 55 میلیون تن فولاد در کل کشور، با محوریت هرمزگان را در برنامه دارد، استان در سال باید 10 الی 15 میلیون تن تولید داشته باشد. اما همین اندک صنایع فولادی در هرمزگان به شدت دچار مشکل تامین مواد اولیه شان هستند. معادن تامین کننده مواد اولیه، خودشان به سمت مصرف گرایی رفته اند. چه طرح حمایتی برای فولاد سازان آینده وجود دارد؟ جراره: بعضی از این سرمایه گذاری های ما ایراد دارد. یکی از این ایرادات صنعت آهنی است که به اصفهان رفت. از آنجا که آمایش صنعتی مناسبی در کشور تعریف نشده است، اینها به واسطه ارتباطات و نفوذ خود، برای ایجاد شغل یا ارزش افزوده، صنعت را به مناطق می برند و در جاهای خاص ایجاد می کنند. این در آینده هم به ضرر خودشان است هم به ضرر کشور.
در هزینه های تولید نیز اشکال ایجاد می کند. اینها متاسفانه دیده نمی شود. مثلا همین فولاد مبارکه ای که قرار بود در هرمزگان ایجاد شود با ارتباطات و نفوذی که وجود داشت به اصفهان رفت. الان بعد از چند سال به مشکل آب برخورده اند. از آنجا که آمایش صنعتی مناسبی تعریف نشده، باعث می شود هر کسی از رابطه اش استفاده کند و این مشکل را در کشور ایجاد کرده اند. بحث سیرجان هم به همین شکل است. سیرجان می خواهد وارد صنعت شود. بحث شان این است که یک میلیون متر مکعب آب، از خلیج فارس منتقل کنند تا در آنجا این کار را انجام بدهند، در حالیکه فولاد باید کنار آب باشد، مصرف هنگفتی آب می طلبد. مسئولان اجرایی کشور باید نسبت به موضوع واکنش وعکس العمل نشان دهند و به سمتی بیایند که هزینه های تولید را منطقی و مناسب بکنند. این مشکلاتی برای کشور ایجاد می کند، یک نکته دیگر هم هست و آن اینکه معادن ما مورد بهره برداری قرار نمی گیرد. ما کشوری هستیم یا فراوانی معادن. گل گهر یکی از معادن کشور ماست، ما معادن دیگری هم داریم که باید به بهره بهرداری و تولید برسد. من فکر می کنم باید به صنایع فولادی بزرگ، معادنی را اختصاص دهیم که از آن استفاده کنند. یا هم به افراد یا موسسات قوی که زمینه فراوانی داشته باشند واگذار شود، آن هم براساس قانون معادن. ما جزء 10 کشور برتر دنیا به لحاظ معادن هستیم اما به لحاظ بهره برداری و استفاده جزء کشورهای آخر محسوب می شویم. این یک صنعت بزرگی است که در کشور وجود دارد. یکی از جاهایی که می توانیم فرآوری کنیم و از حالت خام فروشی در بیائیم همین است که کارخانه های تولید فولاد و ذوب اهن مان را فعال کرده و مواد مختلف آهنی و فولادی تولید کنیم، اما باید فضا را درست کنیم، جانمایی مناسب را انجام بدهیم که با مشکل روبرو نشویم. در استان ما هم همین مطلب است، ما نیز اینها را منعکس کرده وگفته ایم که این کار، کار درستی نیست، با وزیر سابق صنعت و معاونش موضوع را مطرح کردیم، یک سری کارها انجام شد اما به دلیل تغییرات متاسفانه متوقف شده است. مهر: طرح خاصی اعلام کرده اید که در مجلس برای آن رای گیری کنید؟ جراره: بحث تحقیقی و تفحص از صنعت فولاد کشور است که آن را دنبال می کنیم تا اشکالاتش را در بیاوریم. مهر:تحقیق و تفحص از مناطق آزاد را در دستور کار خود قرار می دهید؟ جراره: من این آسیب را در مناطق آزاد می بینم، باید دقیق تر و ریزتر بررسی شود اما در بحث فولاد تحقیق و تفحص آن مصوب مجلس شده است، احکام ان نیز صادر شده و من هم عضو این هیئت تحقیق و تفحص هستم.
۱۳۹۳/۲/۵ - ۰۹:۲۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]
صفحات پیشنهادی
دولت باید بسته حمایتی از صنایع تدوین کند/تولید قربانی اصلی اجرای فاز نخست هدفمندی یارانه ها
دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک دولت باید بسته حمایتی از صنایع تدوین کند تولید قربانی اصلی اجرای فاز نخست هدفمندی یارانه ها تهران - ایرنا - دبیر اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران گفت در صورت اجرای مرحله دوم قانون هدفمندی یارانه ها دولت باید بسته های حمایتی ااجرای نادرست هدفمندی یارانه ها در مرحله اول عوارض سنگینی بر اقتصاد تحمیل کرد
یک کارشناس اقتصادی اجرای نادرست هدفمندی یارانه ها در مرحله اول عوارض سنگینی بر اقتصاد تحمیل کرد تهران - ایرنا - یک کارشناس مسائل اقتصادی معتقد است هدفمندی یارانه ها که در سال 89 اجرا شد عوارض سنگینی را بر اقتصاد کشور تحمیل کرده است به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا سهیلا پروین شصنایع انرژی در فاز دوم هدفمندی به حمایت های بیشتری نیازدارند
دبیرکل کنفدراسیون صادرات در گفت وگو با پانا صنایع انرژی در فاز دوم هدفمندی به حمایت های بیشتری نیازدارند خبرگزاری پانا دبیرکل کنفدراسیون صادرات گفت تدارک ساز و کار و مکانیزمی که بتواند میزان مصرف انرژی در صنایع مختلف را به صورت مستقیم و غیر مستقیم تعیین کند مهم است و سهم صناباهنر: مسیر مرحله اول هدفمندی یارانه ها باید اصلاح شود/حجم پرداخت نقدی بیش ازمنابع حاصل از هدفمندی بود
باهنر مسیر مرحله اول هدفمندی یارانه ها باید اصلاح شود حجم پرداخت نقدی بیش ازمنابع حاصل از هدفمندی بود نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد مرحله نخست هدفمندی یارانه ها به صورت ناقص طی شد و سهم بخش تولید تعلق نگرفت بنابراین باید مسیر مرحله دوم اصلاح شود به گزارش نامه نیوز محمکملطفیهای مرحله اول هدفمندی یارانهها جبران شود
دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۳ - ۰۸ ۵۰ رییس سازمان شیلات از تشکیل کارگروه ویژه اجرای قانون هدفمندی یارانهها در این سازمان خبر داد و گفت باید کملطفیهای صورت گرفته در مرحله اول قانون هدفمندی یارانهها در فاز دوم جبران شود حسن صالحی - معاون وزیر جهاد کشاورزی - در گفتوگو با خبرنگار کمردم کاشمر در اولین روز ثبت نام در مرحله دوم هدفمندی یارانه ها با مشکل اینترنت روبرو بودند
مردم کاشمر در اولین روز ثبت نام در مرحله دوم هدفمندی یارانه ها با مشکل اینترنت روبرو بودند کاشمر- ایرنا - در نخستین روز از ثبت نام مرحله دوم هدفمندی یارانه ها مردم کاشمر با مشکل بروز رسانی سامانه ثبت نام مواجه شده و صف های طولانی تشکیل دادند به گزارش ایرنا سامانه ثبت نام مرحلافراد بی نیاز برای حمایت از اقشارکم درآمد، از ثبت نام در مرحله دوم هدفمندی یارانه منصرف شوند
امام جمعه تربت حیدریه افراد بی نیاز برای حمایت از اقشارکم درآمد از ثبت نام در مرحله دوم هدفمندی یارانه منصرف شوند تربت حیدریه - ایرنا - امام جمعه تربت حیدریه گفت برای حمایت از اقشار کم درآمد جامعه افراد بی نیاز از ثبت نام در مرحله دوم یارانه ها انصراف دهند به گزارش ایرنا حجباهنر:مسیر مرحله اول هدفمندی یارانه ها باید اصلاح شود
باهنر مسیر مرحله اول هدفمندی یارانه ها باید اصلاح شود نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی با تبریک سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا س و امام خمینی ره تاکید کرد شدت مصرف انرژی در داخل کشور بیشتر است در حالی که روزانه سه برابر نفت صادراتی نفت خام و گاز در داخل مصرف می کنیم نتیجه ای کهرییس هیات مدیره کارگزاری مهرآفرین فاز دوم هدفمندی یارانهها محرک رشد صنایع بورسی خواهد بود
رییس هیات مدیره کارگزاری مهرآفرینفاز دوم هدفمندی یارانهها محرک رشد صنایع بورسی خواهد بودرئیس هیات مدیره کارگزاری مهر آفرین گفت فاز دوم هدفمندی یارانهها محرک رشد صنایع بورسی خواهد بود به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه سنا رئیس هیات مدیره کارگزرئیس مجمع نمایندگان استان هرمزگان: اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانهها باید با کرامت انسانی همراه باشد
رئیس مجمع نمایندگان استان هرمزگان اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانهها باید با کرامت انسانی همراه باشدرئیس مجمع نمایندگان هرمزگان گفت اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانهها باید همراه با کرامت انسانی و حفظ شان مردم ایران باشد به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس ابوالقاسم جراره ظهر امردبیر انجمن صنایع لبنی در گفتوگو با فارس خبر داد افزایش ۱۳ درصدی هزینه کارخانههای لبنی با اجرای فاز دوم هدفمن
دبیر انجمن صنایع لبنی در گفتوگو با فارس خبر دادافزایش ۱۳ درصدی هزینه کارخانههای لبنی با اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها لزوم توجه دولت به مهار تورمدبیر انجمن صنایع لبنی با بیان اینکه اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها هزینه کارخانههای لبنی را ۱۳ درصد افزایش میدهد گفت دولت بایدهدف از اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها رفع مشکلات ناشی از اجرای نادرست مرحله اول است
استاندار اردبیل هدف از اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها رفع مشکلات ناشی از اجرای نادرست مرحله اول است اردبیل - ایرنا - استاندار اردبیل گفت هدف دولت از اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها رفع مشکلات ناشی از اجرای نادرست مرحله اول است به گزارش روز شنبه استانداری اردبیل مجید خدابخش داستاندارهرمزگان:مرحله دوم هدفمندی یارانه ها گام به گام انجام می شود
استاندارهرمزگان مرحله دوم هدفمندی یارانه ها گام به گام انجام می شود بندرعباس - ایرنا- استاندار هرمزگان با قدر دانی از انصراف دهندگان از یارانه گفت مرحله دوم هدفمندی یارانه ها گام به گام انجام می شود به گزارش ایرنا جاسم جادری شنبه افزود به احتمال زیاد افزایش قیمت حامل های انراجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه حمایت از تولید ملی و شکل گیری اقتصاد مقاومتی را به دنبال خواهد داشت
ابوترابی فرد در پاسخ به ایرنا اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه حمایت از تولید ملی و شکل گیری اقتصاد مقاومتی را به دنبال خواهد داشت تهران - ایرنا - نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت اجرای درست مرحله دوم هدفمندی یارانه ها حمایت از تولید ملی و شکل گیری اقتصاد مقاومتی را به دنبال خواهداثرات اجرای فاز اول طرح هدفمندی برصنایع مختلف: گرانی از کجا آمد
اثرات اجرای فاز اول طرح هدفمندی برصنایع مختلف گرانی از کجا آمد اقتصاد > صنعت - اجرای فاز اول طرح هدفمندی یارانه ها موجب شده تا تورم 4 درصدی برای اقتصاد ایران به همراه آید ولی در این دوره زمانی حداقل میزان بهره وری صنایع قدری افزایش یافته است به گزارش خبرگزاری خبرآنانصراف یا عدم انصراف، سرخط زندگی مردم در این روزها/ اشتباهات مرحله اول هدفمندی یارانهها تکرار نشود
استانها مرکز مرکزی گزارش مهر انصراف یا عدم انصراف سرخط زندگی مردم در این روزها اشتباهات مرحله اول هدفمندی یارانهها تکرار نشود اراک – خبرگزاری مهر آغاز ثبت نام فاز دوم هدفمندی یارانه ها در کشور فصل جدیدی در فرهنگ اقتصادی کشورگشوده است و واکنش های مختلف به مرحله دوم بزرگتتوضیحات معاون اول رییسجمهور درباره ثبتنام مرحله دوم هدفمندی یارانهها
سهشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۳ - ۲۳ ۳۲ معاون اول رییسجمهور گفت هرچقدر مردم بیشتر از دریافت یارانه انصراف دهند دولت خواهد توانست به بخشهایی مثل امنیت غذایی بیمه تولید اشتغال و محیط زیست توجه بیشتری کند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا اسحاق جهانگیری سهشنبه شب در گفتو-
گوناگون
پربازدیدترینها