واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معاون دانشگاه آزاد اسلامی: از تحقیق و تفحص استقبال می کنیم / دانشگاه آزاد گرایش سیاسی ندارد تهران- ایرنا- معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی تحقیق و تفحص را یکی از امکانات نظارتی مجلس شورای اسلامی دانست و گفت که از آن استقبال خواهد کرد.

حجت الاسلام والمسلمین سید طه هاشمی در گفت و و با خبرنگار سیاسی ایرنا درباره طرح تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد که در مجلس شورای اسلامی در حال نهایی شدن است، گفت: برخی چیزها حق مجلس است ؛ تحقیق و تفحص یکی از امکانات نظارتی مجلس است و ما از هر چه حق مجلس باشد و قانون تعیین کرده استقبال می کنیم.
وی ادامه داد: این طرح به گذشته بازمی گردد؛ اما اکنون نیز استقبال می کنیم و هر مجموعه نظارتی که بیاید و عملکرد مدیریت جدید دانشگاه آزاد را مورد ارزیابی قرار دهد استقبال می کنیم.
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد یادآور شد: اگر ایرادی پیدا شد که مرتبط با گذشته باشد مدیران همان دوران پاسخ می دهند. البته اگر در تحقیق و تفحص به ارزیابی برسیم که اشتباهاتی بوده ما آمده ایم برای رفع اشتباهات.
**دانشگاه آزاد اسلامی گرایش سیاسی ندارد
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد درباره طرح نمایندگان مجلس برای نظارت بر عزل و نصب مدیران دانشگاه آزاد گفت: اگر قرار است این اتفاق بیفتد باید در همه دوره ها انجام گیرد.
به گفته معاون دانشگاه آزاد مدیرانی که در گذشته دارای قابلیت های علمی و مدیریتی بوده اند همچنان به کار خود ادامه می دهند چرا که شعار دانشگاه آزاد کارکرد بر مبنای کیفی است.
هاشمی تاکید کرد: ملاک در دانشگاه آزاد گرایش سیاسی نیست بلکه توانمندی علمی و مدیریتی در حوزه روسای واحدها مد نظر است.
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد در ادامه خاطر نشان کرد: طبیعی است اگر مدیری به خاطر گرایشات سیاسی منصوب شده باشد و از گذشته حضور یافته و به همان شکل با ضعف علمی و مدیریتی ادامه می دهد باید تغییر کند و این حق اولیه یک مجموعه است.
هاشمی تاکید کرد: مثلا رییس واحدی که دارای مدرک لیسانس است چگونه می تواند بر اعضای هیات علمی دارای مدرک بالاتر ریاست کند.
سیام**7261**2025 **1449
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير

[email protected]
03/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]