تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به خدا توكل كند، خداوند هزينه او را كفايت مى كند و از جايى كه گمان نمى برد ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871936325




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اشکالات طرح انتقال آب بهشت آباد از طریق لوله/آزادسازی زمین های استان مجاور امکان پذیر نیست


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > جنوب > اصفهان صرامی به مهر مطرح کرد:
اشکالات طرح انتقال آب بهشت آباد از طریق لوله/آزادسازی زمین های استان مجاور امکان پذیر نیست
اصفهان – خبرگزاری مهر: نماینده خمینی شهر در مجلس با اشاره به اشکالات طرح انتقال آب بهشت‌آباد از طریق لوله گفت: انتقال آب از طریق لوله نمی‌تواند برای آبرسانی به اصفهان به دلیل عدم امکان آب‌رسانی به برخی شهرستان‌ها تاثیر چندانی داشته باشد ضمن اینکه آزادسازی زمین‌های استان مجاور و هزینه‌های این کار یکی از مهم‌ترین مشکلات این طرح است که به نتیجه رسیدن آن نیاز به زمان و صبر بسیاری دارد.



محسن صرامی فروشانی در گفتگو با خبرنگار مهر با توجه به اظهار نظر استاندار اصفهان درباره اینکه مهم اجرای طرح بهشت آباد است و فرقی ندارد که این کار از طریق تونل و یا لوله انجام شود، تصریح کرد: با تمام ارادتی که به استاندار اصفهان دارم باید بگویم که انتقال آب از طریق لوله و یا تونل تفاوت هایی دارد؛ اگر اجرای تونل بهشت آباد به عنوان برنامه ای کوتاه مدت برای آب رسانی به اصفهان مورد توجه قرار گرفته بود شاید این حرف صحیح و به دلیل اهمیت سرعت در پروژه های کوتاه مدت برای انتقال آب از طریق لوله ایراد چندانی وارد نبود.

وی با بیان اینکه طرح تونل بهشت آباد یکی از برنامه های بلندمدت آب رسانی به استان اصفهان است که سال های سال پژوهش های کارشناسی درباره آن انجام و میلیاردها تومان برای آن خرج شده است، افزود: این تونل قرار است به عنوان یکی از طرح های ماندگار آب‌رسانی برای اصفهان باشد و اگر از این دیدگاه به قضیه بنگریم به عنوان برنامه ای بلندمدت این انتقال تنها از طریق تونل می تواند انجام شود.

نماینده خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اکنون این مسئله به نقطه ابهامی برای اصفهانی ها تبدیل شده که چرا در طی سال های گذشته مطابق نظر کارشناسان که قرار بود این کار از طریق تونل انجام شود اما اکنون بدون توجه به همان نظرات کارشناسی روش دیگری مطرح می شود، مگر اینکه خود را بدین شکل قانع کنیم که این تصمیم ها در پس ترس و دلهره گرفته شده باشد.

وی با اشاره به اینکه انتقال آب از طریق لوله نمی تواند برای آب رسانی به اصفهان تاثیر چندانی داشته باشد، گفت: کاهش دبی آب به دلیل استفاده از لوله موجب می شود امکان انتقال آب به تمام شهرستان های استان وجود نداشته باشد ضمن اینکه آزادسازی زمین های افراد استان مجاورو هزینه های این کار یکی از مهم ترین مشکلات این طرح است که انجام آنها که نیاز به زمان و صبر بسیاری دارد.

صرامی ادامه داد: عدم امکان لایروبی یکی از مهم ترین مشکلات انتقال آب از طریق لوله است ضمن اینکه این انتقال نیازمند پمپاژ آب و صرف هزینه بسیار خواهد بود که منطقی نیست.

وی بیان داشت: تنها استدلال های منطقی و قانع کننده کارشناسان می تواند این کار را توجیه کند و اگر این استدلال ها قوی نباشد علاوه بر وزیر نیرو انگشت اشاره خود را به طرف رئیس جمهور نیز خواهیم برد چرا که باید افکار اصفهانی ها و نمایندگان مجلس را از نظر علمی قانع کنند.


۱۳۹۳/۲/۳ - ۰۹:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن