تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله چيزى مثل شام و غير آن را بر نماز مقدم نمى‏داشتند و ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820309834




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و معضل زیادی اعضای هیات علمی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی و معضل زیادی اعضای هیات علمی بجنورد - ایرنا - معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: زیادی شمار اعضای هیات علمی این دانشگاه، که دو برابر میانگین کشوری است، این مرکز آموزش عالی را با مشکل مالی مواجه کرده است.


دکتر ˈرضا گنجیˈ روز سه شنبه در گفت و گو با خبرگزاری جمهوری اسلامی اظهار کرد: پرشماری اعضای هیات علمی در کنار نبود زیرساخت های مناسب برای جذب دانشجوی بیشتر، سبب شده تا دانشگاه برای پرداخت حقوق این گروه مشکل داشته باشد.
وی اضافه کرد: براساس میانگین کشوری به ازای هر 25 دانشجو یک عضو هیات علمی در دانشگاه های علوم پزشکی جذب شده که این نسبت در خراسان شمالی یک نفر به ازای 12.5 دانشجو است.
گنجی افزود: در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی یک هزار و 500 دانشجو در رشته های مختلف به تحصیل اشتعال دارند که برای این تعداد دانشجو 130 عضو هیات علمی جذب شده است.
معاون دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: جذب هیات علمی برای دانشگاه علوم پزشکی فرصتی بود که استان بدرستی از آن استفاده کرد اما ضعف زیرساخت های دانشگاهی، امکان جذب دانشجوی بیشتر را، متناسب با شاخص های کشوری از این واحد آموزشی گرفته و اکنون با کاهش سرانه اعتباری روبه رو شده ایم.
گنجی اظهار کرد: در شرایط کنونی با وجود افزایش دو برابری بودجه جاری معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی در سال 93، طبق برآورد تا پایان سال با 60 میلیارد ریال کمبود اعتبار برای پرداحت حقوق اعضای هیات علمی مواجه خواهیم شد.
وی اضافه کرد: این کمبود اعتباری باید از محل اعتبارات بیمارستان ها و سایر بندهای بودجه ای تامین شود، که فشار مضاعفی را به سایر بخش ها وارد می کند.
وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برای رفع این مشکل باید به دنبال ایجاد زیرساخت های مناسب آموزشی باشد تا بتواند با جذب دانشجوی بیشتر، سرانه خود را در بودجه افزایش دهد.
به گفته وی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بودجه آموزشی دانشگاه ها را از محل سرانه دانشجویی پرداخت می کند و هرچه تعداد دانشجو بیشتر باشد، سرانه نیز به همان میزان رشد خواهد کرد.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی آموزشی نبودن بیمارستان های استان را معضل دیگری برای ارتقای کیفیت تحصیلی دانشجویان پزشکی دانست و گفت: اکنون دو بیمارستان امام علی و امام رضا (ع) در بجنورد دارای کاربری درمانی و آموزشی هستند به طوری که تمام دانشجویان پزشکی استان باید دوره آموزش عملی خود را در این دو بیمارستان، که فضای ناچیزی دارند، بگذرانند.
دکتر گنجی اظهار کرد: کم تعداد بودن بیمارستان های با کاربری آموزشی در کیفیت فعالیت آموزشی دانشجویان پزشکی تاثیرگذار بوده و برای رفع این مشکل باید کاربری بیمارستان های دولتی استان به درمانی و آموزشی ارتقا یابد.
دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی دارای 10 رشته تحصیلی مرتبط با پزشکی است و یک هزار و 500 دانشجو در دانشکده های دنداپزشکی، علوم آزمایشگاهی، بهداشت و پرستاری آن تحصیل می کنند. ک/3
2712/626/ 330
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]




02/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن