واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ (۱۶:۴ب.ظ)
استاندار مازندران: ارتقاء جايگاه مديريتي بانوان در استان ضروري است فلاح جلودار گفت: بي گمان حضرت فاطمه زهرا (س) سرآمد زنان عالم و الگويي بي نظير براي همه زنان مسلمان در ابعاد مختلف بوده و خواهد بود.
به گزارش خبرگزاري موج، فلاح جلودار در مراسم تجليل از بانوان نمونه مازندران که به مناسبت ميلاد صديقه کبري (س) و روز زن برگزار شد، با اشاره به اين که تاريخ ايران عزيز سرشار از يادها و نام هايي است که در جامعه ي زنان افتخار آفرين و منشأ بزرگي و عزت براي جامعه بوده اند، ياد آور شد: بي گمان حضرت فاطمه زهرا (س) سرآمد زنان عالم و الگويي بي نظير براي همه زنان مسلمان در ابعاد مختلف بوده و خواهد بود.
فلاح تأکيد کرد: حضور زن در جامعه ايراني به عنوان يک فعال، با حفظ جايگاه و منزلت اوست و زنان ايران اسلامي با اقتضاي شرايط فرهنگي و آئيني و ديني در حوزه هاي مختلف اجتماعي، فرهنگي، سياسي و اقتصادي حضوري فعال دارند.
استاندار با اعلام اين که زنان، نيمي از جمعيت انساني جامعه را تشکيل مي دهند و امروزه جايگاه زن درمبحث توسعه بعنوان بحثي اساسي مطرح شده است، عنوان نمود: از آن جا که آگاهي اساس توسعه است، بحث آموزش زنان و دختران بعنوان عامل اصلي انتقال ارزشها، هنجارها، فرهنگ، آداب و رسوم و سنتها از اهميت فراواني برخوردار است و بايد جدي گرفته شود.
وي با بيان اين که علي رغم تلاش هاي انجام گرفته بر اساس آمار رسمي بانوان فقط 8 درصد مناصب مديريتي و 1 درصد مديريت ارشد در کشور را در اختيار دارند، بيان داشت: براي بالابردن نرخ مشارکت زنان جامعه و بالا بردن شانس آنها براي دستيابي به موفقيت هاي شغلي بهتر در ابتدا بايد براي حذف موانع گام برداشت.
مقام عالي دولت در مازندران، ياد آور گشت: زنان به عنوان يکي از گروه هاي تأثير گذار، نقش مهمي در جامعه روستايي بر عهده دارند، از اين روز افزايش مهارت زنان روستايي مي تواند نقش مهمي در ارتقاء وضعيت اقتصادي و اجتماعي خانواده آنان و در نتيجه زندگي روستايي ايفا کند.
فلاح با اشاره به لزوم توانمند سازي زنان روستايي در راستاي توسعه پايدار و عاملي تعيين کننده در فرآيند پايداري روستاها، اظهار داشت: با توجه به شرايط جمعيتي استان و درصد بالاي سکونت در روستاها و ظرفيت هاي نهفته در اقتصاد کشاورزي و گردشگري، توجه به اين مهم بيش از پيش ضروري مي نمايد.
استاندار عنوان داشت: بناي اسلام بر تقويت بنيان خانواده بوده و مباني ديني همواره بر تحکيم و ثبات خانواده تاکيد داشته و برپرهيز از مسائل و عواملي که منجر به بي ثباتي و از هم پاشيدگي نظام خانواده مي گردد، اصرار دارد.
وي با اشاره به اين که جامعه سالم نيازمند داشتن خانواده هاي سالم است و سعادت و سلامت هر جامعه در خانواده ها پي ريزي مي شود، اظهار داشت: بايد زير ساخت هاي بهداشت، آموزش، مسکن و اشتغال فراهم شود تا همراه با ارائه راهکارهاي اساسي براي افزايش جمعيت، خانواده از نظر اقتصادي آرامش داشته باشند.
نماينده عالي دولت در استان خاطر نشان ساخت: دولت تدبير و اميد که منادي تلاش در جهت برقراري عدالت در حقوق زنان و دختران در عرصه هاي مختلف است، تلاش خواهد کرد تا در مسير تحقق حقوق شهروندي زنان، توجه به سلامت و شادابي دختران و زنان، حمايت از حقوق زنان سرپرست خانواده، ورزش زنان، نفي تبعيض جنسيتي در دانشگاه ها و رفع بسياري ديگر از تنگناها و معضلات همت کند و بيش از همه، زنان توانمند و مديران ارزشمندي را به جامعه و کشور عزيزمان معرفي نمايد.
استاندار با اعلام اين که مسوولين ارشد مازندران نيز با تأسي از سياست ها و تدابير دولت تدبير و اميد به دنبال ارتقاء جايگاه مديريتي زنان هستند، گفت: انتظار دارم؛ فرهيختگان، دانشگاهيان، زنان کارآفرين و فرهيخته در برنامه ها و تصميم گيري هاي حوزه زنان، مديريت استان را ياري نمايند و ما از اين امر استقبال مي کنيم و اميدوارم با همت بانوان و حمايت مسئولان جايگاه مديريتي بانوان در مازندران ارتقاء يابد و براي رسيدن به توسعه همه جانبه در استان ارتقاء جايگاه مديريتي بانوان در استان ضروري است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]