تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837153838
سلامت جسم جوانان با ورزش
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: /به مناسبت نخستین روز هفته سلامت/ سلامت جسم جوانان با ورزش خبرگزاری پانا:چگونه جوانان باورزش جسم خودرا سلامت نگه دارند؟
۱۳۹۳ دوشنبه ۱ ارديبهشت ساعت 12:18
به گزارش خبرنگار ورزشی پانا، ورزش در سنین کودکی و نوجوانی باعث آزاد شدن انرژیهای ذخیره شده گردیده و در این دوره زندگی بسیار لذتبخش و آرامشبخش می باشد.
سهمگیری در فعالیتهای ورزشی نقش اساسی در کسب مهارتهای رفتاری و کفایت و درایت جوان و نوجوان داشته و همچنان ارتباطات اجتماعی ایشان را بهبود میبخشد. بعلاوه در دوستیابی و علایق سالم با همسالان آنها را کمک میکند.
در جریان فعالیتهای ورزشی سویه ترشح اندورفینها افزایش مییابد و به همین دلیل ورزشکاران پس از انجام تمرینات احساس لذت، آرامش، و وانهادگی خوشایندی را تجربه میکنند. از آنجایکه شباهتهای بین اندورفین یعنی مورفینهای داخلی بدن و ترکیبات اوپویید موجود است، ورزش را میتوان جایگزین سوءمصرف مواد نشهآور در معتادان ساخت.
همچنین واضح است که ورزش جریان خون را در تمام بدن منجمله مغز افزایش میدهد که این، پروسه از دسترفتن بافت (نسج) حجروی مغز را که در حوالی۴۰ سالگی شروع میشود به کندی مواجه ساخته و به تعویق میاندازد. هرچند تا هنوز معلوم نیست میزان مورد نیاز ورزش برای بهتر شدن حافظه تا چه حد است، اما واضح شده است که حتی مقدار بسیار کمی ورزش و فعالیت فیزیکی می تواند به بهتر شدن حافظه کمک کند و این تأثیر وقتی بیشتر میشود که به طور مستمر و مرتب و حداقل سهبار در هفته ورزش انجام شود.
پیادهروی، دویدن آهسته، بایسکلدوانی، آببازی و سایر حرکات موزون و خفیف سبب بهبود حافظه و زمان واکنش در افراد مسن میشود. در نتیجه تمرینهای ورزشی مداوم، سویه جریان خون در مغز افزایش مییابد. افزایش جریان خون موجب اکسیژن رسانی و تغذیه بهتر به حجرات عصبی شده و از تنگشدن رگها در مغز جلوگیری میکند. این تأثیرات موجب وقایه از فراموشی و زوال عقلی در افراد مسن میشود. همچنین تمرینهای ورزشی مرتب موجب آزادسازی نوعی فاکتور رشد درمغز به نام B.D.N.F میگردد که میتواند نورونهای (حجرات) عصبی را در برابر صدمات مقاوم ساخته از بروز بیماریهای چون آلزایمر و پارکینسون تا حدودی جلوگیری کند.
در اسلام نیز به ورزش شنا، تیراندازی، سواركاری و حتی پیادهروی سفارش شده است. پیامبر اكرم (صلیاله علیه و آله وسلم) پیادهروی را بهترین درمان برای بسیاری از بیماریها معرفی میكنند.
انواع ورزش را میتوان بر حسب میزان فعالیت جسمانی و انرژی مصرفی در واحد، نیمه سنگین و سنگین تقسیم كرد. به طور كلی ورزشهای سبك اثرات مفیدی بر جسم و روان انسان دارد.
نتایج تحقیقات مختلف نشان داده است كه انجام انواع مختلف نرمشها، علاوه بر فواید جسمی فراوان، بر مقابله با مشكلات عصبی و روانی نیز آثار مفیدی دارد.
با توجه به اثرات مثبت ورزش بر سلامت و تندرستی انسان باید به فرهنگ ورزشی بیشتر پرداخته شود. از طرف دیگر برای رسیدن به توسعه پایدار در هر جامعهای علاوه بر برنامهریزی ، مدیریت صحیح و استفاده از فن آوری مناسب، استفاده از منابع انسانی كارآمد اهمیت بسیاری دارد. جامعهای كه نیروی انسانی سالم و شادابی داشته باشد، این امكان را خواهد داشت كه در جهت توسعه واقعی، سریعتر گام بردارد. همچنین جامعهای كه دارای افرادی توانمند و قدرتمند باشد، دشمنانش هوس تجاوز به آن جامعه را نخواهد داشت.
زندگی امروز ما ماشینی شده وهمین امر باعث تنبلی افراد ورزش یکی از ارکان اصلی زندگی است که در تمام دنیا به این امر مهم توصیه شده و سعی شده در برنامه روزانه افراد حداقل 15 تا 20 دقیقه ورزش و حرکات ورزشی گنجانده شود ورزش روحیه انسان را شاداب و باعث شادی ونشاط و سلامتی می شود.
مسلماً عدم سازش وجود و اختلالات رفتاری در هر طبقه و صنفی و در هر گروه و جمعی بسیار مشهود است عوامل مختلفی را می توان در بوجود آوردن یا پایه ریزی عدم سلامت روان ذكر نمود: فشارهای اجتماعی، فقر مادی، اختلافات خانوادگی، تصادفات، بیماریها، مرگ و میرهای پیش بینی نشده و بسیاری از عوامل خانوادگی و اجتماعی همراه با عوامل وراثتی، افراد را دچار عدم تعادل روان میسازد. بنابراین برای پیش گیری از بیماری روانی و حفظ سلامت روان توصیه های مختصری در نظر گرفته میشود.
ورزش راز سلامتی
در دنیای امروز، بیماری ایدز، مصرف دخانیات، نبود تحرک و ورزش، خشونت و سوء تغذیه، سلامتی بشر را تهدید می کند.بدون شک می توان گفت اگر ورزش در زندگی ما نقش و اهمیت خودش را پیدا کند و برای آن برنامه داشته باشیم، این عارضههای ناخوشایند شاید از بین بروند یا کم رنگ تر شوند. زیرا شخص ورزشکار معمولاً سیگاری نمیباشد، به تغذیه سالم اهمیت می دهد، از اعصاب آرام تری برخوردار است، انرژی خود را درست مصرف می کند و کمتر اهل خشونت و عصبانیت است.
افزون بر این اثرات مثبت ورزش بیش از این است زیرا ورزش باعث زیاد شدن توده عضلانی بدن و مصرف بیشتر انرژی نیز می شود. تمرینات مرتب و منظم ورزشی باعث کم شدن چربی میشود و نمی گذارد چاق و بیمار شوید. انرژی مصرفی روزانه با ورزش و زیادشدن توده عضلانی افزایش می یابد. ورزش پیر شدن و سالمندی را به تاخیر می اندازد و باعث حفظ تناسب اندام و زیبایی بدن افراد می شود، از پوکی استخوان جلوگیری می کند و سبب تقویت سیستم اسکلتی بدن میگردد.
در ضمن ورزش به مصرف مستقیم اسیدهای چرب میانجامد، روش مطمئن و مناسب درمان چاقی و پیشگیری از برگشت آن است، زیرا عضلاتی که تحت تأثیر فعالیت ورزشیاند بدون نیاز به انسولین انرژی خود را علاوه بر گلوکز (نوعی قند مورد مصرف بافت ها و سلول های بدن) از اسیدهای چرب تامین می کنند. ورزش حتی برای بیمارانی که به مرض قند (دیابت) مبتلا میباشند مفید است. ورزش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، عروقی و سکته های مغزی را کاهش می دهد.
ورزش باعث زیاد شدن مقدار گردش خون موثر در بدن می شود و از لخته شدن خون درسیاهرگ عمقی پا جلوگیری میکند و دستگاه قلبی عروقی و دستگاه تنفس و ایمنی بدن را تقویت مینماید. همچنین اثرات مثبت ورزش بر دستگاه گوارش را نباید نادیده گرفت. افزون بر این ورزش از افسردگی پیشگیری میکند، روحیه فرد را بالا میبرد و در زندگی خانوادگی و اجتماعی و در شغل افراد تاثیرات سازندهای دارد. تجربه نشان داده است یک شخص سالم و تندرست معمولاً از موقعیت و پیشرفت شغلی بهتری نسبت به افراد چاق و کند برخوردار است. در غایت ورزش از مبتلاشدن به آلودگی های اجتماعی، مثل سیگار کشیدن، مواد مخدر و ... جلوگیری میکند، ذهن را تقویت می نماید و با اندیشهای قوی می توان بر مشکلات و معضلات خانوادگی و اجتماعی بهتر فائق آمد.
اهمیت ورزش
امروزه ورزش یکی از اموری است که به عناوین مختلف در جهان مطرح شده و گروه زیادی به اشکال گوناگون با آن سرو کار دارند. برخی از مردم، ورزشکار حرفه ای اند و گروهی ورزشکار آماتور. گروهی طرفدار و علاقه مند به ورزش و دیدن برنامه ها، مسابقات و نمایش های ورزشی بوده، وعده ای نیز از راه ورزش امور زندگی خویش را می گذرانند.
وزارتخانه ها و ادارات ورزشی فراوانی تاسیس شده و مخارج زیادی صرف ورزش، ساختن استادیوم ها، مجتمع ها و باشگاه های ورزشی و نیز تهیه وسائل و لباس های ورزشی و یا تماشای مسابقات ورزشی می شود. بخش های قابل توجهی از برنامه های تلویزیون، رادیو، مجلات و سایر رسانه های گروهی، به ورزشی و اخبار ورزشی اختصاص دارد و خلاصه ورزش یکی از اموری است که در جهان به صورت جدّی مطرح بوده و از جهات مختلف دارای اهمیت می باشد، از جمله:
امروزه یکی از مشکلات جامعه بشری، مساله بی کاری و عوارض ناشی از آن است. بی کاری، به ویژه برای نوجوانان و جوانان و به خصوص در ایام تعطیلات تابستانی مدارس و مراکز آموزشی، بسیار خطرناک و مضرّ است و باید با آن مبارزه شده، یا به نحوی اوقات بی کاری را پر نمود که مفید بوده و یا لااقل مضر نباشد. بسیاری از انحرافات، از قبیل: اعتیاد به مواد مخدر، دزدی و ایجاد مزاحمت، دعواها و درگیری های خیابانی، انحرافات جنسی و ... زاییده بی کاری و ولگردی است.
ورزش یکی از مفیدترین و سالم ترین سرگرمی هایی است که می تواند اوقات فراغت جوانان و نوجوانان را پر کند.ورزش، کسالت و تنبلی را از انسان زدوده و به وی نشاط و شادابی بخشیده، او را برای انجام کارهای و وظایف فردی و اجتماعی آماده نموده و اخلاقش را بهبود می بخشد.
ورزش، روحیه شجاعت، از خود گذشتگی، مبارزه با ظلم و ظالم و دفاع از مظلوم را در انسان تقویت نموده، اراده وی را قوی می سازد.ورزش، توان رزمی انسان را افزایش می دهد. بالا بودن توان جسمانی نیروهای نظامی و رزمی، تنها در زمان های گذشته که جنگ ها با سلاح های سرد صورت می گرفت، مورد توجه نبوده، بلکه امروزه نیز حائز اهمیت فراوان است و تمرینات بدنی قسمت عمده ای از آموزش های نظامیان و به ویژه کماندوها و نیروهای ویژه را تشکیل می دهد. همچنین افرادی که از نقطه نظر بدنی و جسمانی، ضعیف و یا ناقص باشند، در ارتش پذیرفته نشده و گاه از خدمت سربازی نیز معاف می گردند. آن چه در این حدیث ارزنده قابل توجه است، این است که پیامبر بزرگوار اسلام، تا بدان پایه برای جسم و بدن ارزش و اهمیت قابل است که حق بدن را در ردیف حق پروردگار [آن هم بلافاصله بعد از آن] و در کنار حق خانواده [و حتی قبل از آن] ذکر می فرماید. زمانی انسان می تواند حق پروردگار و خانواده خویش را به بهترین نحوی ادا کند، که از بدنی سالم و نیرومند برخوردار باشد.
ورزش، کمک شایانی به ایجاد و تقویت سلامتی جسمانی و روانی می کند، و افرادی که با روش صحیح ورزش می کنند و یا دارای کارهای با تحرک می باشند، سالم تر بوده و عمرشان از افرادی که کارهای بدون تحرک دارند بیشتر است. شهید دکتر سیدرضا پاک نژاد در کتاب اولین دانشگاه و آخرین پیامبر می نویسد:
"عضلات در حال ورزش10 تا 18 برابر در حال استراحت احتیاج به خون دارند،20دفعه بیشتر قند و اکسیژن مصرف می نمایند،50 بار زیادتر گازکربنیک دفع می نمایند، و با توجه به همین ارقام، اهمیت کار قلب هنگام ورزش روشن می گردد.
در واکنش قلب در برابر کار عضلانی، مشاهده می شود ضربان های دبی، حجم خون، فشار خون و حتی ترکیبات فیزیکو شیمیایی خون را دگرگون می سازد. ضربان قلب هنگام کار بدنی، یعنی زمانی که عضلات را به فعالیت می داریم، 2- 3 و حتی 4 برابر، و امکان دارد به 200 ضربه در دقیقه برسد. حجم خون 2- 3 برابر و دبی قلب 6- 7 و حتی 8 برابر و گاه زیادتر شود و دبی قلب از 4 لیتر در دقیقه ممکن است به 30 تا 35 لیتر در دقیقه برسد، در صورتی که دبی قلب شخص سالم و ورزیده در حال معمولی 25 لیتر است... .
حجم قلب ورزش کاران و کارگرانی که کار بدنی سنگینی دارند، بدون شک افزایش می یابد، اما این افزایش به عقیده بسیاری، فیزیولوژیک و کاملاً طبیعی است.
در اثر فعالیت بدن، حجم قلب افزایش می یابد، زیرا جدار بطن ها به ویژه بطن چپ ضخیم می شوند؛ یعنی همان طور که عضلات بازو در اثر ورزش یا ابتلا به برخی بیماری ها قوی می شود، عضلات قلب هم در اثر کار، قوی می گردد و در نتیجه قدرت انقباض قلب زیاد می شود... ."
قوّه جذب و دفع بهتر می شود
بدن عادت می کند در برابر مختصر فعالیت، ناگهان نفس تنگی پیش نیاید و ضربان قلب زیاد نشود و دیرتر خسته گردد و عرق نماید. هماهنگی بین اعصاب و مراکز عصبی و تقویت اعصاب، ایجاد شده و کارهای فکری، آسان تر می شود."
در کتاب زن و ورزش نیز در باره فواید ورزش چنین آمده است:
"بدن انسان بر خلاف ماشین یا هر وسیله دیگر که بر اثرکار و فعالیت مستهلک می گردد، با کار جان گرفته و توانایی بیش تری کسب می نماید. در زمان های گذشته، حرکت و تمرین های بدنی، بخشی از کار روزانه فرد به شمار می رفت، اما امروزه بر اثر پیش رفت تکنولوژی و ماشین، باید بیش تر از گذشته در جستجوی حرکت بود، و هر فرد بایستی آن را در برنامه روزانه خود بگنجاند... .
تنفس و یا نفس کشیدن وسیله ای است که با آن، اکسیژن به همه بدن می رسد و مواد زاید و اکسیده به بیرون ریخته می شود. در خلال تمرین، میزان نفس کشیدن افزایش می یابد. شخصی که بدنش تربیت شده با تمرین های ورزشی است، آهسته تر وعمیق تر از افراد دیگر نفس می کشد، فشارهای وارد بر سیستم تنفسی خویش را با تلاش کم تر و کارایی بیش تر پاسخ گوست.
تمرین ها به دستگاه هاضمه به دو طریق کمک می کنند:
به علت پی آمد نیاز بدن به غذا، اشتها را افزایش می دهند؛
حرکت اندام های هاضمه تسریع می شود و حرکات دودی شکل معده – که موجب هضم غذا می گردد – سریع تر و راحت تر صورت می گیرد.
تمرین های ورزشی، عمل تخلیه را بهبود و از یبوست پیش گیری می کند. حرکات دودی شکل افزایش می یابد و در نتیجه، روند ترشحات بدن کار آمدتر تنظیم می شوند. به طور کلی افرادی که فعالیت های جسمانی بیش تری دارند، کم تر از افراد کم حرکت، به بیماری سنگ کلیه و اختلالات مشابه به آن مبتلا می شوند.
بسیاری از مواد زاید، از طریق غدد عرق در پوست بدن بیرون ریخته می شود. این فرایند با تمرین های شدید ورزشی تسریع می شود؛ علاوه بر این، عرق کردن باعث تمیز شدن پوست می گردد.
ارزش دیگر تمرین های ورزشی، در افزایش تولید سلول های قرمز خون در بافت های لنفاوی استخوان است. شمارش هموگلوبین خون بر اثر فعالیت بالا می رود. تمرین ها از بالا رفت فشار خون جلوگیری می کند."
به طور کلی نقش ورزش در سلامتی انسان آن قدر زیاد است که امروزه بسیاری از بیماری ها را با ورزش مداوا می کنند، که به این شیوه مداوا "ورزش درمانی" گفته می شود.
در انسان غریزه قدرت طلبی، برتری جویی و مبارزه وجود دارد. ورزش و مسابقات ورزشی اگر در محیط و جوّ سالم برگزار شوند، زمینه اشباع این غریزه از طریق صحیح را فراهم می سازند. اگر این غریزه و سایر غرایز، کنترل نشده و به مسیر صحیح هدایت نشوند، برای جامعه بشری مشکل ساز و مساله آفرین خواهند بود. ورزش، توان انسان را برای انجام کارهای روزمره شخصی و اجتماعی بالا می برد، حتی عباداتی از قبیل نماز، روزه، حج و جهاد نیز با بدنی سالم و نیرومند، بهتر. بیش تر و راحت تر جامه عمل به خود می پوشند. انسان مایل است با دیگران باشد و با آنان بیامیزد. این غریزه و یا تمایل شدید را می توان از طریق ورزش بر آورده ساخت. در ورزش، در زمینه نیل به ارزش های اجتماعی دیگری نیز، چون کار گروهی، وفاداری، روحیه ورزش کاری می توان توفیق یافت. محیط صمیمانه و مطلوب ورزشی، اغلب فرصتی مناسب برای ایجاد روابط انسانی و شکل گیری دوستی هاست.
ورزش به انسان تحرک می بخشد و حرکت و تحرک به ویژه در کودکان لازمه رشد است. اگر عضو نیرومندی از اعضای بدن یک ورزش کار را چندین ماه در گچ قرار دهند و تحرک را از آن سلب نمایند، ضعیف و لاغر خواهد شد. اگر جنبش بدن کم شود، دفاع بدن کم و ضعیف می گردد، و همچنان که داشتن تحرک و ورزش موجب سلامتی بدن و طول عمر می گردد، نداشتن تحرک نیز موجب مرگ زودرس می شود.
تأثیر ورزش در سلامت روان
مجموعه از ویژگیهای شاخص تشكیل دهنده سلامت روان در یك فرد می باشد. بدون شك رفتار بشر تابع تمامیت وجود اوست بدین معنی روان تابع جسم و جسم تابع روان است. امروزه تحقیقات نشان می دهد كه ناراحتی های جسمانی اختلالات روانی را بهمراه داشته و برعكس. ولی نكته برجسته در تقویت قوای جسمانی حفظ روان سالم می باشد.
دكتر آرترویدر روانشناس معروف آمریكایی در تحقیق بسیار جامع خود اظهار می نماید عدم تعادل روانی بسیاری بیماران نتیجه عدم فعالیت حركتی و ورزشی در دوران كودكی است. جونز در قسمتی از تحقیق خود دریافت پسرانی كه از نظر قوای جسمانی ضعیف می باشند علاوه بر ضعف جسمانی دارای مشكلات روانی مانند احساس حقارت عدم توانائی تطبیق خود با دیگران می باشند. راویك و مككی دریافتند دانش آموزانی كه در مهارتهای حركتی ضعیف می باشند اغلب خجول و گوشه گیر هستند و برعكس دانش آموزانی كه از نظر مهارتهای حركتی قوی می باشند دارای ویژگیهای برجسته بسیار نمایانی از نظر رفتار چون فروتنی، تدبیر، توجه و حس همكاری هستند.
شندل با استفاده از آزمون روانی خصوصیات روانی دانش آموزان ورزشكار و غیر ورزشكار را مورد بررسی قرار داد و به این نتیجه رسید دانش آموزان ورزشكار دارای صفات ممتاز رفتاری چون رهبری، تحركهای اجتماعی حس ارزشهای فردی و اجتماعی، عدم شك و تردید در خود عدم بهانه جوئی و نتیجتاً رشد اجتماعی بیشتر می باشد.
چگونگى مبارزه با بیمارى روانى با ورزش
سعی كنید به انجام فعالیتهای ورزشی بپردازید زیرا ورزش تنشهای روانی را از بین می برد و اخمها را به لبخند تبدیل می نماید.
در رابطه با نگرانی خود با دیگران صحبت كنید و اگر مشكل شما جدی است از مراجعه به پزشك رواندرمان مضایقه نكنید.
موقعیت خود را بشناسید و بجای جنگیدن با آن خود را با ان سازگار سازید. با تغذیه مناسب ورزش مناسب، استراحت كامل مواظب سلامت جسم خود باشید.
با دیگران معاشرت و دوستی نمائید.
برای انجام هر كاری زمان خاص و منظمی را در نظر بگیرید.
در نهایت یاد بگیرید كه همیشه خونسرد و فرد راحتی باشید.
در پایان اگر دارای توانائی لازم برای تحمل درد و رنج باشید و در موقع لزوم با شهامت و بردباری برخورد نمودید به زندگی و رفاه دیگران علاقمند بودید و در این زمینه فعالیت داشتید شما از سلامت روان برخوردارید. ورزش و اهمیت آن چیزی است كه بر كمتر كسی پوشیده مانده است. بشر همواره به سلامتی و جاودانگی میاندیشید؛ لذا از همان نخستین دورههای تاریخ حیات، سعی بر آن دارد تا تن و روان خود را ورزیده كند و راهی برای جاویدان ساختن خویش بیابد.
آیا میدانید كه ورزش برای سر نیز سودمند است. شایعترین درمانها برای افسردگی روان درمانی و دارودرمانی هستند. روانشناسان دریافتهاند انجام حركت ورزشی میتواند سومین راه درمان افسردگی به شمار آید. ورزش هم در مدت كوتاه و هم در طولانی مدت یك داروی ضدافسردگی مفید است.گرچه ورزش باعث كاهش افسردگی در میان همه جمعیتهای مورد مطالعه شده، بیشترین تاثیر را در افرادی داشته كه از فعالیت بدنی بیشتری برخوردارند.
گرچه ورزش در همه طبقات سنی به میزان قابل ملاحظهای از افسردگی میكاهد، هر چه بر سن افراد افزوده شود، كاهش افسردگی در اثر آن بیشتر است. ورزش برای هر دو جنس زنان و مردان سودمند است و به صورت ضدافسردگی مناسبی عمل میكند. پیادهروی و دوی آرام بیش از سایر انواع حركات ورزشی مورد مطالعه قرار گرفتهاند اما همه انواع شامل هوازی و بیهوازی در كاهش افسردگی موثرند.هر چه مدت برنامه ورزشی و تعداد جلسات آن بیشتر باشد ، تاثیر آن در كاهش افسردگی بیشتر است. موثرترین و بهترین روش درمان افسردگی همراه ساختن روان درمانی و ورزش است. بنابراین متخصصان، ورزش را به عنوان بخشی از برنامه درمان افسردگی به بیماران توصیه میكنند.
یك ورزش خاص برای عموم افراد یا مبتلایان به افسردگی تجویز نمیشود. اولا افراد باید ورزش را تدریجا آغاز كنند. ثانیا انواع مختلف آن در اشخاص متفاوت تاثیر مشخصی دارد. برای برخی پیاده روی، دو یا شنا مفید است. بعضی یوگا را ترجیح میدهند.به هر حال ورزش فرصتی برای افزایش تماس با دیگران است كه به ویژه برای كسانی كه در اثر افسردگی منزوی شدهاند سودمند است. افراد باید با شروع ورزش به هر گونه تغییر در خلق و خویشان دقت كنند تا متوجه شوند چه ورزشی و در چه حدی به آنها در كاهش افسردگی كمك میكند.
اشخاص شاد فقط مثبت نمی اندیشند بلکه مثبت عمل می کنند.مثبت اندیشی مسلما جای خودش را دارد. برای شاد بودن باید افکار خود را عوض کنید. اما منتظر از راه رسیدن احساسات نباشید. اشخاص دارای قدرت کنترل مستقیم بر چگونه عمل کردن و چگونه اندیشیدن خود هستند.اگر می خواهید شخص شادتری باشید , شادمانه تر عمل کنید. اگر می خواهید شخص مهربان تر و با عاطفه تر عمل کنید. اگر می خواهید منش دوستاه تری داشته باشید دوستانه تر عمل کنید. احساسات پس از عمل کردن از راه می رسند.
اشخاص شاد آن چه را که احتیاج دارند طلب می کنند
همان طور که نعمت ها معمولا از آسمان به زمین نمی افتند, از شکایت کردن نیز چیزی عاید اشخاص نمی شود.اگر به ظرب المثل هر چه بکارید همان را درو می کنید اعتقاد دارید پس به جای شکایت کردن به دنبال خواستههای خود بروید. این انتخاب شماست. می توانید به همین رویه ادامه بدهید, دیگران را متهم کنید و همچنان چیزی عایدتان نشود یا می توانید خیلی راحت آن چه را که خواهید طلب کنید.
اشخاص شاد مشتاق تغییر هستند
ثابت ماندن و تغییر نکردن مخالف همه قوانین طبیعت است . اگر تلاش کنید که ثابت اتفاق بیفتید, در این صورت همیشه ناراحت خواهید بود.اگر اجازه بدهید ترس از تغییر کردن شما را متوقف سازد , با محروم شدن از خواسته های خود موافق هستید.شما می توانید بر این باور باشید که تغییر باعث آزار اشخاص می شود و در مقابل آن مقاومت به خرج دهید. یا در عوض می توانید تغییرات را با آغوش باز پذیرا باشید و معتقد باشید که وجود آن ها به شما کمک خواهد کرد. همه این ها بستگی به این موضوع دارد که تصمیم بگیرید کدام عقیده را باور کنید.
اشخاص شاد به خود اجازه شکست خوردن نمی دهند
شکست به این معنی نست که هیچ گاه به هدف خود نرسید و یا دلیلی بر دست کشیدن از هدف نیست به هدف دست نیافتن تنها یک معنی دارد: شما به تمرین و تجربه بیشتری احتیاج دارید و مشتاق اشتباه کردن باشید و تسلیم نشوید. اجازه ندهید یک شکست شما را به گونه ای تحت تاثیر قرار بدهد که همه تلاش های خود را از بین ببرید و درست مثل یک دونه لذت به خط پایان رسیدن را حس کنید. اشخاص شاد در زمان حال زندگی می کند. همانطور که تمرینات ورزشی می تواند سلامت جسمی شما را تأمین کند، اتخاذ برخی حالات و حرکات زیر نیز می تواند سلامت روحی شما را فراهم نماید. ورزش علاوه بر ایجاد نشاط وشادابی در روحیه شما می تواند باعث بهبود وضعیت سلامتی و قدرت جسمانی شما شود. فعالیتهای زیادی وجود دارد که بتنهائی و یا همراه دوستان و خانواده خود میتوانید آنها را انجام دهید .
مسلماً یک شخص ورزشکار با تنبلی و کسالت بیگانه است و علاوه بر داشتن هیکلی متناسب و خوش فرم از روحیهی بالا و شادابی نیز برخوردار است و این موفقیت، ارتباطات وی را در زندگی روزمره، چه در خانواده و چه در اجتماع یا محیط کار تضمین می کند. مسلماً کارفرمایان در استخدام افراد، این معیارهای مهم را در نظر خواهند گرفت. بنابراین یک شخص سالم و تندرست، از موقعیت و پیشرفت شغلی بهتری نسبت به افراد چاق و کم تحرک برخوردار خواهد بود.
روح و روان انسان درمیدان زندگی همواره درمعرض آلودگی به هوسهای تحریك شده و لجامگسیخته، خودخواهیها و چشم و هم چشمیهای برانگیخته، غرورناشی ازپیروزی و كامیابی، عقده روانی ناشی ازشكست و ناكامی و به دنبال آن حسد، كینه، افسردگی، اضطراب ،انتقام و... است كه روح و روان را تیره و انسان را از راه راست زندگی، راه پاكی و فضیلت وتقوا منحرف می سازد .در این میان دعا و نیایش همراه با ایمان مذهبی و اعتقاد باطنی و خالصانه دركنار اسباب مقدر الهی، مطمئن ترین و راهگشاترین طریق التیام و علاج آلام روحی و روانی مستولی بر وجود انسانی بر اثر اشتغالات دنیوی و نفسانی است .
دراسلام فرامندی دعا، علاوه بر جنبه های عرفانی،گسترده وسیعی ازعرصه های مختلف اجتماعی،فرهنگی، سیاسی وابعاد مختلف حیات بشری را مورد توجه قرار داده است . دعا درشریعت اسلام تنها وسیله ای برای طلب نیست ،بلكه مجموعه ای از آموزشهای علمی واخلاقی است ، نمونه كامل و جامع این نوع دعا صحیفه سجادیه می باشدكه قرآن صاعدلقب گرفته است.
از شیرینترین میوه های دینداری نیایش و عبادت خداوند می باشد. قلوب آدمیان درطول حیات همواره درجستجوی آرامش وقرار است و دایم مرغ دل را به این سو وآن سو پرواز می دهد، اما آشیانی نخواهد یافت و تنها در آغوش حق خواهد آرامید .هیچ دینی نیست كه از نیایش ودعا به بارگاه قدس حق تهی باشد .از دیدگاه بسیاری از روانشناسان وجامعه شناسان عبادت ونیایش موجب نگرش مثبت به زندگی وكاهش ناهنجاریها می گردد .این دست آورد نیكو و شیرین در سایه عبادت و نیایشی حاصل می آید كه با ادراك وتوجه ویادحق همراه باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]
صفحات پیشنهادی
سلامت روحی و جسمی ورزشکاران اولویت برنامه های ورزشی باشد
امام جمعه نکا در جمع بازیکنان تیم ملی فوتبال جوانان کشور سلامت روحی و جسمی ورزشکاران اولویت برنامه های ورزشی باشد ساری- ایرنا- امام جمعه نکا گفت سلامت روحی و جسمی ورزشکاران باید اولویت برنامه های ورزشی باشد و ورزشکاران هم باید زمینه های غرور ملی را با افزایش عبادت بیشتر کنندمعاون وزارت ورزش و جوانان بر تکمیل ورزشگاه بزرگ میانرود شیراز تاکید کرد
معاون وزارت ورزش و جوانان بر تکمیل ورزشگاه بزرگ میانرود شیراز تاکید کرد شیراز - ایرنا - سرپرست معاونت فنی شرکت توسعه و نگهداری وزارت ورزش و جوانان گفت ورزشگاه 50 هزار نفری میانرود شیراز یکی از مهم ترین پروژه های ملی ایران است که باید برای اتمام آن برنامه ریزی های مطلوبی انجام شودتکذیب خبر تهدید شدن وزیر ورزش و جوانان
تکذیب خبر تهدید شدن وزیر ورزش و جوانانخبر چند رسانه در مورد تهدید شدن وزیر ورزش و جوانان به دلیل اصرار بر شفافیت مالی در تیمهای فوتبال صحت ندارد به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت ورزش و جوانان مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ورزش و جوانان خبر سایوزیر ورزش و جوانان به منظور بررسی طرح ها و برنامه های ورزشی به استان لرستان سفر می کند
وزیر ورزش و جوانان به منظور بررسی طرح ها و برنامه های ورزشی به استان لرستان سفر می کند خرم آباد - ایرنا - محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان ظهر امروز پنجشنبه به منظور بررسی روند طرح های ورزشی استان و دیدار با مسوولان و جامعه ورزشی لرستان به خرم آباد سفر می کند مدیر روابط عمومیپیام تبریک وزیر ورزش و جوانان به وزنه برداران جانباز و معلول
جمعه ۲۲ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۹ ۳۶ وزیر ورزش و جوانان قهرمانی تیم وزنه برداری جانبازان و معلولین را در رقابتهای جهانی امارات تبریک گفت به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان محمود گودرزی در پیام خود ضمن تقدیر از مسئولان و مدیران فدراسیون جانبازادرخواست هواداران پرسپولیس از مسوولان وزارت ورزش و جوانان
درخواست هواداران پرسپولیس از مسوولان وزارت ورزش و جوانان تهران - ایرنا - هواداران تیم فوتبال پرسپولیس تهران در دقایق ابتدایی دیدار این تیم مقابل راه آهن سورینت تهران با شعارهای انتقادی خود از مسوولان وزارت ورزش و جوانان درخواست کردند این وزارتخانه حمایت های مالی خود را از تیم محتعویق پیامکی معارفه مدیرکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری
تعویق پیامکی معارفه مدیرکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری شهرکرد - ایرنا - آیین معارفه مدیرکل جدید ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری که قرار بود امروز سه شنبه برگزار شود به تعویق افتاد به گزارش ایرنا براساس پیامک های ارسالی قراربود آیین معارفه مدیرکل ورزش و جوانان چهارمحالوزارت ورزش و جوانان مبلغ قرارداد بازیکنان و مربیان تیم استقلال را منتشر کرد
در راستای شفافسازی قراردادها و هزینههای فوتبال وزارت ورزش و جوانان مبلغ قرارداد بازیکنان و مربیان تیم استقلال را منتشر کرد رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان گفت شفاف سازی هزینه های فوتبال حرفه ای برنامه مهم دکتر گودرزی است و خوشحالیم که این تصمیم با استقبوزارت ورزش و جوانان مبلغ قرارداد بازيکنان و مربيان تيم استقلال را منتشر کرد
۳۱ فروردين ۱۳۹۳ ۱۰ ۵۸ق ظ در راستاي شفاف سازي قراردادها و هزينه هاي فوتبال وزارت ورزش و جوانان مبلغ قرارداد بازيکنان و مربيان تيم استقلال را منتشر کرد ناظمي با اشاره به درخواست مدير عامل استقلال تهران براي انتشار هزينه هاي اين تيم از سوي اين وزارتخانه گفت شفاف سازي هزينه هاي فمجلس بر روی اصلاح ساختار حوزه ورزش و جوانان تمرکز می کند
نماینده مردم تاکستان مجلس بر روی اصلاح ساختار حوزه ورزش و جوانان تمرکز می کند قزوین - ایرنا - عضو فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی گفت مجلس امسال بر روی اصلاح ساختار حوزه ورزش و جوانان متمرکز خواهد شد به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان قزوین که روز یکشنبه به ایرنا نماباحمدی: معرفت، معنویت و پاکی رویکرد فرهنگی وزارت ورزش و جوانان است
در مراسم معارفه مدیرکل دفتر امور فرهنگی عنوان شد احمدی معرفت معنویت و پاکی رویکرد فرهنگی وزارت ورزش و جوانان است مراسم معارفه مسعود امینی باغبادرانی به عنوان مدیرکل دفتر امور فرهنگی وزارت ورزش و جوانان با حضور معاون فرهنگی آموزش و پژوهش و کارشناسان این معاونت برگزار شد به گزديدار وزير ورزش و جوانان با سفير برزيل در ايران
ديدار وزير ورزش و جوانان با سفير برزيل در ايران وزير ورزش و جوانان امروز با سفير برزيل در خصوص هماهنگي برنامههاي حضور تيم ملي فوتبال و هيأت همراه در برزيل ديدار کرد به نقل از پايگاه اطلاع رساني وزارت ورزش و جوانان محمود گودرزي در اين ديدار ضمن ارائه برنامه هاي ايران براي حضورتاکید مجدد وزیر ورزش و جوانان بر شفاف سازی قراردادهای ورزشکاران در لیگ های حرفه ای
تاکید مجدد وزیر ورزش و جوانان بر شفاف سازی قراردادهای ورزشکاران در لیگ های حرفه ای تهران - ایرنا - سیزدهمین شورای معاونان وزارت ورزش و جوانان عصر امروز شنبه با حضور محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان برگزار و بار دیگر بر شفاف سازی قراردادهای ورزشکاران در لیگ های حرفه ای تاکید شدبازديد وزير ورزش و جوانان از پروژه هاي ورزشي نهاوند
۲۸ فروردين ۱۳۹۳ ۱۳ ۴۱ب ظ بازديد وزير ورزش و جوانان از پروژه هاي ورزشي نهاوند وزير ورزش و جوانان در ادامه سفر به استان همدان وارد نهاوند شد و از پروژه هاي ورزشي اين شهر بازديد کرد به گزارش خبرگزاري موج دکتر محمود گودرزي پس از حضور در شهر نهاوند از محموعه ورزشي عليمراديان بازدتعیین مدیرکل حقوقی وزارت ورزش و جوانان
تعیین مدیرکل حقوقی وزارت ورزش و جوانان کد خبر ۳۹۰۸۱۲ تاریخ انتشار ۱۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۶ ۰۵ - 06 April 2014 وزیر ورزش و جوانان در حکمی فاطمه محرابی را به عنوان مدیرکل حقوقی وزارت ورزش و جوانان منصوب کرد به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت ورزش و جوانان در حکم محمود گودرزی به فاطمهوزیر ورزش و جوانان در بازدید از فدراسیون جانبازان و معلولین: فدارسیون جانبازان و معلولین منشا اثرات شگرفی بوده
وزیر ورزش و جوانان در بازدید از فدراسیون جانبازان و معلولین فدارسیون جانبازان و معلولین منشا اثرات شگرفی بوده است تامین اعتبار وظیفه شرعی و قانونی ماستوزیر ورزش و جوانان گفت فدارسیون ورزشهای جانبازان و معلولین منشا اثرات شگرفی بوده است و تامین اعتبار این فدراسیون وظیفه ملی شروزیر ورزش و جوانان: در پرداختهای میلیاردی به فوتبال بازنگری می شود
جمعه ۲۹ فروردین ۱۳۹۳ - ۰۰ ۵۴ وزیر ورزش و جوانان کشور گفت در بروجرد مرکز استعدادیابی ایجاد خواهد شد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه لرستان محمود گودرزی در حاشیه بازدید از پروژههای نیمهکاره شهرستان بروجرد در جمع خبرنگاران افزود برای پروژههای نیمهکاره-
ورزش
پربازدیدترینها