تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 16 مرداد 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فال بد زدن شرك است و هيچ كس ازما نيست مگر اين كه به نحوى دستخوش فال بد زدن مى شود، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

الکترود استیل

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1809813484




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هدایت بلوتوثی دانشگاه شریف برای رهایی از ترافیک تهران


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

هدایت بلوتوثی دانشگاه شریف برای رهایی از ترافیک تهران تهران - ایرنا - فناوری بلوتوث شاید برای همه یک ابزار انتقال اطلاعات باشد، اما پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف اخیرا از آن برای آمارگیری و تحلیل ترافیک اتوبان های شهر تهران استفاده کردند.


به گزارش ایرنا، گسترش استفاده از بلوتوث در ابزارهای مخابراتی باعث شده امروزه در بسیاری از خودروها حداقل یک دستگاه مجهز به بلوتوث مثل تلفن همراه پیدا شود.
این بلوتوث ها، هر کدام یک کد شناسایی اختصاصی دارند که با استفاده از آن می توان نام دستگاه خود را برای شناخته شدن توسط دیگران مشخص کرد.
حال اگر با استفاده از حسگرهایی که در فواصل مشخص نصب شده اند، روزانه بلوتوث های داخل خودروهای عبوری را شناسایی و مسیر حرکت آن ها را دنبال کنیم، اطلاعات سودمندی از وضعیت ترافیکی در اتوبان ها به دست خواهیم آورد که امکانات فراوانی را برای شهروندان فراهم می کند. این ایده به تازگی توسط پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف عملی شده است.
با کمک اطلاعات این سامانه می توانید زمانبندی خود را برای رسیدن به مقصد، به راحتی تنظیم کنید.
ممکن است از اینکه بتوانید در آینده ای نزدیک، وضعیت دقیق ترافیک در هر لحظه را با نگاه به تابلوهای شهری بفهمید، خوشحال شده باشید، اما کارشناسان با استفاده از اطلاعات به دست آمده کارهای بیشتری می کنند.
آن ها پس از به دست آوردن اطلاعاتی مانند سرعت خودروهای عبوری در زمان های مختلف، این داده ها را مورد تحلیل قرار داده و مدل های ترافیکی اتوبان ها را تهیه می کنند که این اطلاعات و مدل ها برای مدیران و مسوولان کنترل ترافیک حکم طلا را دارد.
از طرفی به دلیل ارتباط سرعت لحظه ای خودروها با آلودگی تولیدی آن ها، حتی می توان میزان آلودگی هوای ناشی از خودروها، طی ساعات مختلف را پیش بینی کرد.
هرچند ممکن است بخشی از خودروها، دستگاه بلوتوث نداشته باشند اما سعید دهقانی، همکار این پروژه می گوید:« همان تعداد خودروی عبوری که بلوتوث روشن دارند برای تشخیص سرعت حرکت ترافیک کفایت می کند.»
وی افزود:« آزمایش ها نشان داد تعداد خودروهایی که دستگاه بلوتوث روشن دارند از آنچه پیش بینی می کردیم هم بیشتر بود.»
به گفته دهقانی در صورت ترکیب اطلاعات سامانه حسگرهای بلوتوثی با دوربین های شهری، حجم اطلاعات و دقت آن ها افزایش خواهد یافت.
این پروژه که با همکاری شهرداری تهران انجام شده، به عنوان طرح برگزیده جشنواره شیخ بهایی و رتبه اول جشنواره کارآفرینی و کسب و کار دانشگاه شریف در سال 92 شناخته شده است.
به گفته مسئولان این پروژه، در صورت عملیاتی شدن سامانه حسگرهای بلوتوثی، شهروندان می توانند، زمان رسیدن خود به مقصد را با خطای کمی دریابند، همچنین پیش بینی دقیق نتایج طرح های ترافیکی نیز با استفاده از این سامانه امکان پذیر است.
در حال حاضر برای استفاده عملی از این سامانه، مذاکراتی برای تهیه 50 دستگاه حسگر آن با شرکت کنترل ترافیک تهران در حال انجام است.
**کاهش شش برابری هزینه های تخمین ترافیک
وحید حسینی سرپرست این پروژه می گوید: « سامانه حسگرهای بلوتوثی می تواند در پیدا کردن گلوگاه های حمل و نقل و مدیریت ترافیک به مسئولین شهر کمک های خوبی بکند.»
به گفته این استاد دانشگاه شریف، در حال حاضر برای پیدا کردن الگوی سفر مردم، فعالیت های آماری با روش های دیگر انجام می شود که هزینه های هنگفتی را بر دولت تحمیل می کنند اما با استفاده از حسگرهای بلوتوثی، پیش بینی می شود تا شش برابر این هزینه ها کاهش یابد.
علمی (2)**1055
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]




01/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن