تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):منافق، نيرنگباز، زيانبار و شكّاك است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870835870




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیا دولت هدیه 5 میلیونی به 300 مهمان همسر رئیس جمهور را تکذیب می‌کند؟


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: آیا دولت هدیه 5 میلیونی به 300 مهمان همسر رئیس جمهور را تکذیب می‌کند؟
جشن پرهزینه کاخ سعدآباد که از سوی همسر رییس جمهور در روز زن برگزار شده است، به یکی از گفت و شنودهای اصلی مردم تبدیل شده است.
به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ این مهمانی سیصد نفره، با حضور همسران وزرا و سفرا و زنان دولت برگزار شده است و گویا به دلیل فضای زنانه مجلس هیچ کس حق استفاده از موبایل و دوربین را نداشته است.بر اساس آنچه که سایت مهرخانه از سوی شاهدان عینی و برخی حاضران روایت کرده است، مبالغ هنگفتی برای این مراسم هزینه شده است.
وجود چندین گیت در مسیر ورود به محل برگزاری برنامه در کاخ سعد آباد، مانع از بردن دوربین و موبایل به داخل جلسه شده است.


سایت مهرخانه در ادامه نوشته است: میزبان این جشن حدود 300 نفره، همسر رئیس‌جمهور بود و پس از تلاوت قرآن به قاری دو عدد سکه تمام بهار آزادی هدیه کردند. سخنرانی نیم‌ساعته مهدیه الهی‌قمشه‌ای برنامه بعدی این جشن بوده و همچنین در این مراسم همسر حسین فریدون به بیان سخنانی پرداخته است. شوی لباس های گران قیمت(از10 تا 18 میلیون تومان)، جواهر آلات  میهمانان جلسه و اهدای 5 سکه های تمام بهار به هر میهمان از حرفهایی است که میان مردم شایع شده است.

در این جشن همچنین شوی لباسی برپا شده بود و لباس‌هایی که در شوی زنده این جشن برای همسران وزرا و سفرا به نمایش درآمده است، هر کدام حدود 10 تا 18 میلیون قیمت داشتند و البته برخی از زنان مسئول اقدام به خرید چندین دست از این لباس‌ها نموده و انگار برایشان 10 میلیون پول ناقابلی است.


چندی پیش نیز خبرهایی از ساخت استخر و سونای 7 میلیاردی در کاخ ریاست جمهوری شنیده شده بود. گفته شده بود که بازسازی امکانت رفاهی نهاد ریاست جمهوری این میزان هزینه خواهد داشت. البته باید منتظر پاسخ دولت به حواشی جلسه مهمانی پرهزینه کاخ سعدآباد باشیم. در صورت غیر واقعی بودن اخبار رسانه ها در مورد جلسه کاخ سعدآباد، این شفاف سازی از سوی دولت صورت بگیرد. اما اگر آنچه روایت شده است صحت داشته باشد، هیچ توجیهی برای ملت قابل پذیرش نیست، چرا که طوفان تجمل نقطه مقابل همه آنچه است که طی روزهای اخیر دولت برای انصراف از یارانه ها از مردم مطالبه می کرد. حالا و در روزهای پچ پچ جامعه درباره افزایش قیمت بنزین، ثبت نام یارانه ها، دریافت سبد کالا، افزایش قیمت دیگر حاملهای انرژی (برق،آب، گاز)، به نظر می رسد حرفهایی که پیرامون مهمانی مجلل همسر رییس جمهور در کاخ سعدآباد میان مردم شایع شده است، سخت وتاسف بار  باشد. دولت در صورت صحت روایات مهمانی کاخ سعدآباد باید پاسخ بدهد که چرا در روزهای سخت جوانان این مملکت در دریافت وام های ازدواج سه میلیونی ، برای یک جشن زنانه سیصد نفره ، مبالغ چند صد میلیونی هزینه می کند! مامنتظریم.




تاریخ انتشار: 01 ارديبهشت 1393 - 11:02





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن