تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):راستى عزّت است و نادانى ذلّت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819854980




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

10 مرکز رشد توسط دانشگاه جامع علمي- کاربردي کشور راه‌اندازي مي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۳۱ فروردين ۱۳۹۳ (۱۷:۳۷ب.ظ)
10 مرکز رشد توسط دانشگاه جامع علمي- کاربردي کشور راه‌اندازي مي‌شود مدير کل پژوهش و فناوري دانشگاه علمي- کاربردي کشور گفت: 10 مرکز رشد ظرف چند ماه آينده توسط دانشگاه جامع علمي کاربردي کشور راه‌اندازي مي‌شود.
به گزارش خبرگزاري موج، موسي زاده امروز در جمع اساتيد و مسئولان مراکز و واحدهاي دانشگاه علمي کاربردي لرستان در خرم آباد بيان داشت: 10 مرکز رشد در فصل بهار و تا اواخر تابستان 93 توسط دانشگاه جامع علمي کاربردي راه اندازي مي شوند.
وي افزود: يکي از اين مراکز رشد، مرکز رشد زندان هاست که با توجه به وجود 300 هزار زنداني قصد داريم از پتانسيل فکري و بيکاري زندانيان در قالب اين مرکز بهره برداري کنيم.
مدير کل پژوهش و فنآوري دانشگاه علمي- کاربردي کشور از مرکز رشد قند و لاستيک نيز به عنوان بخش ديگري از مراکز رشد در دست راه اندازي اين دانشگاه نام برد و گفت: مجوز اين مراکز از از شوراي فناوري وزارت علوم اخذ شد و مجوز آنها معادل مجوز يک دانشگاه است.
موسي زاده با بيان اينکه در حال حاضر 10 مرکز رشد توسط دانشگاه جامع علمي-کاربردي کشور نظير مراکز رشد آسانسور، صنايع مخابراتي، طيور و ماکيان، صنايع شکلات و لوازم خانگي راه اندازي شده است، افزود: شش مرکز را در اسفند سال 92 راه اندازي کرديم و در حال حاضر نيز 25 شرکت دانش بنيان در اين مراکز فعاليت مي کنند.
وي ميزان سوددهي شرکت هاي دانش بنيان را بين 10 تا 15 برابر عنوان کرد و افزود: اوج ميزان سود دهي شرکت هاي دانش بنيان در ايران مربوط به سال گذشته بوده که اين ميزان علي رغم مشکلات هفت برابر بوده است.
مدير کل پژوهش و فناوري دانشگاه علمي- کاربردي کشور راه اندازي مراکز رشد دانشگاه علمي- کاربردي را بر اساس پتانسيل هاي موجود در استان ها اعلام کرد و گفت: به عنوان نمونه پيش بيني شده است که چهار مرکز رشد عسل، سنگ، شيشه و لوازم خانگي که بخشي از ظرفيت هاي لرستان محسوب مي شوند در اين استان راه اندازي شوند.
موسي زاده با بيان اينکه اميدواريم که با راه اندازي اين مراکز در لرستان 60 شرکت دانش بنيان در آنها مستقر شوند، تصريح کرد: اين مراکز رشد با هدف اخذ ايده هاي نو و عملياتي کردن آنها راه اندازي مي شوند.
وي مراکز رشد را فضايي متشکل از واحدهاي تجاري کوچک تعريف کرد و افزود: شرکت هاي کوچک 83 درصد از تجارت را در ايران به عهده دارند و تقريبا 95 درصد اشتغال ايران در اين صنايع کوچک رقم خورده است و با اين حال اين صنايع نقش زيادي در اقتصاد کشورمان ايفاء مي کنند.
مدير کل پژوهش و فنآوري دانشگاه علمي- کاربردي کشور گفت: google و hp از جمله شرکت هاي کوچکي هستند که از دل مراکز رشد توانسته اند در صنعت کامپيوتر خود را مطرح کنند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن