واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون حقوقی امور زنان و خانواده ریاست جمهوری: موضوع عفاف و حجاب مبارزه نمیطلبد خبرگزاری پانا: معاون حقوقی امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: موضوع عفاف و حجاب مبارزه نمیطلبد و نمیتوان در این رابطه حالت تهاجمی داشت بلکه این موضوع به فرهنگ سازی نیاز دارد.
۱۳۹۳ يکشنبه ۳۱ فروردين ساعت 10:12
به گزارش خبرنگار پانا، اشرف گرامی زادگان، معاون حقوقی امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در برنامه فصل نو شبکه قرآن و معارف سیما که مدتی است موضوع عفاف و حجاب را بررسی میکند گفت: بحث حجاب بحثی است که باید با فرهنگ سازی جلو برود و در رابطه با این موضوع باید تمام معضلات را در نظر گرفت اما میتوان گفت که روی هم رفته حجاب کشور خوب است البته در برخی مناطق و مراکز نیز با ظواهری مواجه میشویم که احساس میشود عفت عمومی رعایت نشده است.
وی ادامه داد: چون حجاب یک قانون در کشورماست و همه نیز خود را ملزم به رعایت قانون میدانند و از طرفی خود خانمها نیز به دلیل آداب و فرهنگ مملکتمان، به موضوع عفاف و حجاب توجه لازم را دارند بنابراین من وضع حجاب کشورمان را مصیبتبار نمیبینم.
گرامی زادگان تأکید کرد: بحث عفاف و حجاب مبارزه نمیخواهد و ما نباید حالت تهاجمی داشته باشیم ما در این رابطه با اخلاق و رفتار مردم در ارتباطیم بنابراین باید مراقب باشیم تا نوع برخوردمان با حقوق شهروندی افراد در تناقض نباشد
وی بیان داشت: باید فرهنگ سازی مربوط به عفاف و حجاب به گونهای باشد که در هر دوره تغییر نکند و همچنین استناد به قانون داشته باشد قانون عفاف و حجاب و مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی حتما باید اصلاح شود.
وی با بیان این مطلب که قانون حجاب به یک منشور شبیه است تصریح کرد: حجاب و عفاف یک مسئله ارشادی است در حالی که ما 24 دستگاه اجرایی را ملزم به اجرای این قانون کرده ایم و این موضوع در عمل با توجه به حجم کاری این دستگاهها عملی نیست.
معاون حقوقی امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: باید یک مکان را برای عفاف و حجاب تعین کرد و ستادی در حوزه ارشاد و تذکر ایجاد کرد و پس از آن اگر تخلفی صورت گرفت با آن برخورد کرد و این برخورد نیز باید طوری باشد که حقوق شهروندی کاملا در آن رعایت شود.
گرامی زادگان تصریح کرد: ما در این سالها از نیروی انتظامی برای موضوع عفاف و حجاب استفاده کردیم در صورتی که زمانی باید این عزیزان پای کار بیایند که مرحله بدحجابی به جایی رسیده باشد که نظم جامعه را به هم میریزد اما تا آن زمان باید دستگاههای اجرایی دیگری وارد کار شوند.
وی افزود: یکی ازعوامل ناموفق بودن ما در رابطه با عفاف و حجاب این بوده که از گشت ارشاد نابهجا استفاده کرده ایم ودر این گشت ارشاد نیز از افرادی استفاده کردهایم که در این رابطه دورههای لازم را برای برخورد با افراد ندیده اند طوری که گاهی این برخوردها باعث عناد و لجبازی جوانان نیز شده است.
گرامی زادگان در پایان خاطرنشان کرد: استفاده از نیروی انتظامی در رابطه با مقابله با بدحجابی باعث شد تا این ارگان مورد هجمه وسیعی قرار بگیرد و به این ترتیب بسیاری از زحمتهای دیگر ناجا نیز نادیده گرفته شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]