تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله يكى از اصحاب خود را غمگين مى‏ديدند، با شوخى او...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868483777




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آخرین وضعیت تغییرات استقلال و پرسپولیس


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: آخرین وضعیت تغییرات استقلال و پرسپولیس
نماینده تام الاختیار وزیر ورزش و جوانان در واگذاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال با اشاره به نشستی که روز شنبه در همین ارتباط و برای مشخص شدن چارچوب قرارداد با علاقمندان به مدیریت بخش اقتصادی سرخابی‌ها با سازمان خصوصی‌سازی داشت، تاکید کرد که وزارت ورزش و جوانان برای مدیریت باشگاه پرسپولیس هیچ گزینه‌ای ندارد و هنوز هم به بحث مدیریت استقلال ورود نکرده است.
آفتاب: امیررضا خادم در گفتگو با خبرنگار مهر به نشستی که روز شنبه با مسئولان سازمان خصوصی در ارتباط با پیگیری کارهای مربوط به واگذاری دو تیم پرسپولیس و استقلال برگزار شد، اشاره کرد و اظهارداشت: این نشست در راستای چگونگی انعقاد قرارداد با افرادی که علاقمند به حمایت از دو باشگاه مربوطه، فعالیت در بخش اسپانسرینگ آنها و مدیریت بخش اقتصادی هستند، برگزار شد و نتایج خوبی هم به همراه داشت.

وی تصریح کرد: چارچوب قرارداد با این افراد باید هماهنگ با سازمان خصوصی باشد. به همین دلیل نشست مورد نظر را تشکیل دادیم تا چارچوب قراردادها مشخص شود و در این ارتباط کاری خارج از چارچوب خصوصی‌سازی انجام نشود. در کل جلسه روز گذشته، جلسه خوبی بود و در آن به جمع بندی‌های خوبی رسیدیم.

نماینده تام الاختیار وزیر ورزش و جوانان در رابطه با کمیته‌ای که قرار بود به سرپرستی وزارت ورزش و جوانان و برای بررسی راهکارهای واگذاری سرخابی‌ها تشکیل شود، خاطرنشان کرد: در هر صورت به شدت پیگیر کارهای لازم برای تسریع روند واگذاری سرخابی‌ها هستیم. کارهایی که انجام می‌دهیم مانند نشستی که روز گذشته برگزار کردیم، در قالب همین کمیته انجام می‌شود.

خادم همچنین با بیان اینکه بررسی‌ها در مورد هیات مدیره باشگاه پرسپولیس همچنان ادامه دارد، یادآور شد: همان طور که بارها گفته‌ام تا زمان نهایی شدن واگذاری پرسپولیس و همچنین استقلال، وزارت ورزش و جوانان به نوعی مسئول این دو باشگاه به حساب می‌آید و اینکه باید برای فصل 94 - 93  سازمان دهی دو باشگاه مورد نظر را انجام دهد و  هیات مدیره تیم‌ها را ببندد.

معاون حقوقی، پارلمانی و امور استان‌های وزارت ورزش و جوانان در مورد اینکه "گزینه این وزارتخانه برای مدیریت باشگاه پرسپولیس چه کسی است و اصلا گزینه ای دارید یا نه"؟، گفت: به هر حال وقتی مسئولیت این باشگاه در این شرایط با وزارت ورزش و جوانان است، اعضای منتخب برای هیات مدیره به نوعی نمایندگان ما به حساب می‌آیند اما اینکه به طور مشخص گزینه‌ای را برای مدیر عاملی این باشگاه در نظر داشته باشیم ، نه؛ وزارت ورزش و جوانان گزینه‌ای برای مدیریت پرسپولیس ندارد. باید هیات مدیره تشکیل شود و توسط آنها مدیرعامل معرفی شود.

امیررضا خادم همچنین به این پرسش که "آیا وزارت ورزش و جوانان برای تغییر مدیریت باشگاه استقلال هم برنامه‌ای دارد و آیا صحبت‌های فتح‌الله زاده مبنی بر اینکه از این تیم می‌روم، در همین زمینه گفته می‌شود"؟، اظهار داشت: وزارت ورزش و جوانان اصولا در بحث مدیریت دو باشگاه پرسپولیس و استقلال و گزینه‌های مدیرعاملی آن دخالتی نمی‌کند. ضمن اینکه در مورد باشگاه استقلال هنوز به بحث مدیریتی آن ورود نکرده‌ایم. در رابطه با استقلال فعلا بحث حسابرسی از قردادهای بازیکنان را دنبال می‌کنیم که آن هم نهایی شده و فقط باید به جمع‌بندی برسیم. بحث مدیریتی این باشگاه در مراحل بعدی دنبال می‌شود.



تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن