واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۰ فروردين ۱۳۹۳ (۱۴:۵۳ب.ظ)
نابساماني در فدراسيون ورزش هاي همگاني در اوايل کار دولت تدبير و اميد، وزارت ورزش و جوانان، معاونت ورزش هاي همگاني را مجددا احيا کرد که اين مهم با هدف تعميم و گسترش ورزش هاي همگاني که مورد تأکيد مقام معظم رهبري و رياست محترم جمهور است، صورت گرفت.
به گزارش خبرگزاري موج، همگان بر اهميت و نقش ورزش در سبد خانوارها و همچنين گسترش ورزش هاي آسان و ساده در جامعه، که باعث بوجود آمدن روحيه ي شاداب و تن سالم مي باشد، اتفاق نظر دارند.
يکي از مهمترين ارکان وزارت ورزش در جهت اجراي اين مهم، فدراسيون ورزش هاي همگاني است، که متأسفانه در اين چند سال، با وجود مديريتي ضعيف و ناتوان، به هيچ عنوان جايگاه مناسبي نداشته است.
کافيست در کلان شهر تهران، فعاليت ها و برنامه هاي سازمان ورزش شهرداري را با برنامه ها و فعاليت هاي فدراسيون ورزش هاي همگاني مقايسه کنيد، هدف از نگارش اين گزارش، بررسي عملکرد و جايگاه فدراسيون در وزارت ورزش و جوانان است.
با توجه به اتفاقات چند ماه اخير و ادامه روند گذشته مديريت اين فدراسيون که از قضا برخلاف نص صريح قانون، دو شغله نيز مي باشد، سؤالي که از وزارت ورزش پرسيده مي شود، نقش نظارت آن مجموعه در حوزه ي فدراسيون است؟
با علم به اينکه بر خلاف فدراسيون هاي قهرماني که داراي جايگاه بين المللي هستند، اين فدراسيون فقط جنبه ي داخلي دارد و هيچ فدراسيون جهاني با اين نام و مشخصات وجود ندارد، که بخواهد در مقابل دخالت وزارتخانه موضع گيري کند.
در اوايل سالجاري ريس فدراسيون، غلامرضا معماري را که چهارسال است دبير فدراسيون است و از طرف مجمع فدراسيون به اين سمت منصوب شده بود را با حکم خود عزل کرده و نامبرده به محل کار سابق خود بازگشت. طبق اساسنامه ي فدراسيون هاي ورزشي، نصب، عزل و يا جايگزيني دبير بر عهده ي اعضاي مجمع فدراسيون مي باشد، که جالب است بدانيد، دبير فدراسيون همزمان دبير مجمع فدراسيون بوده که اين اقدام رئيس فدراسيون، نور علي نور است.
اما دو شغله بودن رئيس فدراسيون و عدم حضور مداوم وي در فدراسيون، نداشتن دبير در حال حاضر، به کارگيري هفت نفر نظامي بازنشسته در موقعيت هاي حساس فدراسيون، وضعيت مبهم انجمن ها و عدم اختصاص بودجه به آنها، در کنار تغير روساي انجمن هاي موفق (مانند پيلاتس، يوگا و آمادگي جسماني) نيازمند پاسخگويي و رسيدگي معاونت ورزش هاي همگاني وزارت ورزش و جوانان است.
به نظر مي رسد تناقض در برخورد دوگانه با قانون در وزارت ورزش نمايان شده است؛ چراکه در مواجه با قهرمانان جهان، هادي ساعي و حسين رضازاده و يا مديراني مانند دنيا مالي، به جهت دوشغله بودن از حضور در عرصه ي مديريت بازماندند. اما در مواجه با مهمترين فدراسيون آن وزارتخانه؛ يعني وزارت ورزش، نه دوشغله بودن اهميت دارد و نه عمل به اساسنامه که همان قانون است. جا دارد وزارت محترم نظارت بيشتري بر اين فدراسيون داشته باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]