تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس رابطه اش را با خدا اصلاح كند، خداوند رابطه او را با مردم اصلاح خواهد نمود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868666399




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پورحیدری: از‌کی‌روش انتظار حرف فنی داشتم


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: پورحیدری: از‌کی‌روش انتظار حرف فنی داشتم
کد خبر: ۳۹۴۰۳۸
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۳ - 19 April 2014


عضو هیات مدیره استقلال معتقد است که وزارت ورزش و جوانان باید سریع‌تر تکلیف این باشگاه را روشن کند تا مشکلی برای بستن تیم فصل بعد نداشته باشد.


منصور پورحیدری در گفت‌وگو با ایسنا درباره شکست استقلال برابر الشباب عربستان و حذف از لیگ قهرمانان آسیا اظهار کرد: استقلال بازی با الشباب را بهتر از بازی‌های قبل انجام داد. بازیکنان زحمت زیادی کشیدند و کنترل بازی را در دست داشتند. بعد از گل اول دو فرصت خوب برای گل‌زنی داشتند اما استفاده نکردند. در چنین شرایطی نتیجه یک بر صفر آن هم در عربستان می‌تواند با اشتباه داور به آن صورت تغییر کند.


وی در ادامه گفت: نمی‌گویم داور بحرینی عمدا کاری کرد که استقلال ببازد اما اشتباه او واقعا بد بود. ضمن این که قبول ندارم تساوی با باخت فرقی نداشت. هرچند با هر دو نتیجه حذف می‌شدیم اما در اواخر بازی بازیکنان خوب کار نکردند و با اشتباهی که کردند بازی را باختند.


استقلال در طول فصل سیزدهم نوسان زیادی داشت. پورحیدری علت این نوسان زیاد را این طور بیان کرد: استقلال از پیش از شروع فصل برای بستن تیم مشکل داشت و تمرین‌های پیش‌فصل را دیر شروع کرد. در طول فصل هم بازیکنان تاثیرگذاری مثل فرهاد مجیدی، منتظری و نکونام جدا شدند و جایگزین‌های خوبی هم به جایشان جذب نشد.


وی افزود: فشار بالای بازی‌ها و مصدومیت‌های طولانی‌مدت دست به دست هم دادند که استقلال نوسان داشته باشد. اما همین که تیم تا روز آخر در کورس قهرمانی بود یعنی بازیکنان، کادر فنی و مدیریت خیلی زحمت کشیدند. درباره بازی با الریان هم باید بگویم که مشکل از جایی شروع شد که در بازی‌های قبلی امتیازهای خوبی را از دست دادیم.


مدیرفنی تیم فوتبال استقلال همچنین گفت: الان تیم ما یک بازی با الریان دارد که پرونده بازی‌های آسیایی بسته شود. بعد از آن باید ببینیم که بحث واگذاری استقلال و پرسولیس به بخش خصوصی و مباحثی از این دست به کجا خواهد انجامید. تا دو روز پیش حسابرس‌های وزارت ورزش در باشگاه مشغول بررسی بودند و حالا باید ببینیم که وضعیت بدهی‌ها و حساب‌های باشگاه و بودجه آن چه خواهد شد تا بتوان برای فصل بعد برنامه‌ریزی کرد.


وی افزود: سوال مهمی که باید از وزارت ورزش بپرسیم این است که درباره این دو باشگاه چه تصمیمی می‌گیرد و برنامه‌اش برای کوتاه‌مدت و بلندمدت چیست؟


ابتدا باید وضعیت مالی باشگاه مشخص شود تا برای بستن تیم در فصل آینده تکلیف مشخص شود. متاسفانه قراردادهای ما یک‌ساله بوده و قرارداد خیلی از بازیکنان تمام شده است. در کوتاه مدت باید مشکل مالی تیم حل شود تا برای بستن تیم فصل بعد مشکلی نباشد. همچنین باید تغییراتی در تیم صورت گیرد تا میانگین سنی تیم پایین برود.


وی درباره انتقادهای حسن روشن از هیات مدیره باشگاه نیز گفت: اعضای هیات مدیره جلسات مختلفی برگزار کردند و تلاش زیادی کردند که برای باشگاه پول تهیه کنند اما وقتی پولی در کار نباشد، آنها هم عملا کاره ای نیستند! نجف‌نژاد، شهریاری، زمانی و فتح‌الله‌زاده خیلی تلاش کردند ولی بدهی قبلی هم بود و کار خیلی سخت شده بود.


پورحیدری ادامه داد: وزارت ورزش و حتی مجموعه دولت و مجلس تصمیم گرفتند که به استقلال و پرسپولیس پول ندهند و به همین دلیل هم کمکی به ما نشد. وقتی ابزار لازم برای کاری نباشد، همه بیکار می‌شوند. پیشکسوتان هم حق دارند که انتقاد کنند چون دلشان برای تیم می‌سوزد اما مساله این است که استقلال برای فصل جدید می‌خواهد با چه وضعی کار کند؟


پیشکسوت باشگاه استقلال و سرمربی اسبق این تیم همچنین گفت: با وجود این همه مشکل که در تیم بود به همه ‌آنهایی که مسئولیت اجرا داشتند از جمله مدیرعامل و کادر فنی نمره خوبی می‌دهم. آنها نمره عالی نمی‌گیرند اما نمره‌شان بد هم نیست.


سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران در پایان درباره اردوی تیم ملی و بحث‌های مربوط به اعزام ملی‌پوشان چهار نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا به آفریقای جنوبی گفت: استقلال امروز (جمعه) بازمی‌گردد و با توجه به این که نتیجه بازی با الریان دیگر مهم نیست، احتمالا کادر فنی بازیکنان را به اردوی تیم ملی می‌فرستد اما ما از یک فرد فنی مثل کی‌روش انتظار داشتم که حرف‌های فنی بزند. اگر او از همان ابتدا می‌گفت که اردوی تیم ملی را پس از پایان لیگ و بدون ملی‌پوشان آسیایی برگزار می‌کند، همه تیم‌ها با شرایط بهتری بازی می‌کردند و کار را زودتر تمام می‌کردند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن