تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حكيم نيست آن كس كه مدارا نكند با كسى كه چاره اى جز مدارا كردن با او نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871042508




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سفرهای رییس جمهوری سبب افزایش رضایت مردم نسبت به نظام اسلامی می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

امام جمعه زاهدان: سفرهای رییس جمهوری سبب افزایش رضایت مردم نسبت به نظام اسلامی می شود زاهدان- ایرنا- نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان گفت: سفرهای رییس جمهوری و دولتمردان به استانها سبب افزایش رضایت مردم نسبت به این نظام مکتبی و الهی و کاهش فاصله کاذب میان مسوولان و مردم می شود.


به گزارش ایرنا، آیت الله ˈعباسعلی سلیمانیˈ در خطبه های نماز جمعه این هفته زاهدان با تقدیر از حضور گسترده مردم در آیین استقبال از رییس جمهوری و اعضای هیات دولت اظهار داشت: این سفر منشا برکات خوبی بود که از آن جمله ایجاد 15 پروژه پتروشیمی در چابهار، یک مجتمع پتروشیمی در ایرانشهر، گازرسانی از ایرانشهر به خاش، زاهدان و زابل، انتقال آب بوسیله لوله به 46 هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و دهها پروژه دیگر است.
عضو خبرگان رهبری افزود: اجرای طرح راه آهن چابهار-زاهدان- خراسان، پرورش میگو، آبیاری تحت فشار، تثبیت شنهای روان در سیستان و ایرانشهر، طرحهای مختلف آبی، فرهنگی، بهداشت و درمان، راه سازی، توسعه بندر چابهار، ترانزیت و غیره از دیگر برکات این سفر است.
نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان و کرمان بیان کرد: در مجموع 97 طرح با 12 هزار و 100 میلیارد ریال اعتبار در این سفر تصویب شد که اجرا و اتمام آنها تحول بسیار خوبی در منطقه ایجاد می کند.
نماینده ولی فقیه در استان مهمترین در خواست مردم سیستان از رییس جمهوری را ایجاد منطقه آزاد عنوان کرد و گفت: این در خواست را پدران و مادرانی که چند شهید تقدیم نظام اسلامی کرده و یا فرزندی که در زمان تولد، پدرش در جبهه های جنگ تحمیلی به شهادت رسیده بود بر سینه های خود نصب کرده بودند.
عضو خبرگان رهبری تصریح کرد: سیستان حق بزرگی بر گردن نظام جمهوری اسلامی دارد و به تعبیر رهبر معظم انقلاب سیستان شخصیتهای بزرگی چون آیت الله سید محمد تقی حسینی طباطبائی، سرداران شهید میرحسینی، لکزایی، دولتی مقدم، عالی و هزاران شهید برجسته تقدیم اسلام و نظام اسلامی کرده است.
آیت الله سلیمانی افزود: قشرهای مختلف مردم اعم از شیعه و سنی مشتاقانه ساعتها در هوای آفتابی و گرم برای دیدار رییس جمهورشان در انتظار بودند و همین مردم مهمترین درخواست شان ایجاد منظقه آزاد بود.
عضو خبرگان رهبری اظهار داشت: تنها طرح و اقدامی که می تواند شمال و مرکز استان را تاحدودی متحول کند ایجاد منطقه آزاد در سیستان است که تقاضا داریم دولت عزیز این خواسته مردم را محقق سازد که تحقق آن پاسخ مثبت به خواسته دو هزار شهید و خانواده شهدا و ایثارگران است، البته رییس جمهوری قول دادند که موضوع را در هیات دولت پیگیری خواهند کرد.
امام جمعه زاهدان بیان کرد: بسیاری از مردم در این سفر می خواستند از نزدیک با رییس جمهورشان گفت وگو کنند و دکتر روحانی نیز مشتاق دیدار و گفت وگو با آنان بود اما متاسفانه محافظان اظهار نگرانی می کردند و علت آن نیز احساس ناامنی ایجاد شده از سوی عده ای منافق، تروریست و شرور مزدور اجنبی است که در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی برای خشنودی اربابانشان ترور شخصیت های نظام را انجام می دادند.
نماینده ولی فقیه در استان خاطر نشان کرد: از ابتدای انقلاب تاکنون افزون بر 13 هزار شهید ترور در کشور داریم که بدست منافقان کوردل و اشرار تروریست به شهادت رسیده اند.
آیت الله سلیمانی در بخش دیگری از خطبه های نماز با تبریک فرارسیدن سالروز ولادت با سعادت یگانه دخت نبی مکرم اسلام (ص) حضرت فاطمه زهرا (س)، روز زن و روز مادر و سالروز ولادت امام امت (ره)، پیرامون شخصیت بانوی بزرگ اسلام حضرت زهرا(س) مطالبی بیان داشت
نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری روز ارتش جمهوری اسلامی ایران را نیز تبریک گفت و با اشاره به مناسبتهای هفته آینده سالروز شهادت شهید عبدالعزیز هندسی رهبر حماس به دست رژیم صهیونیستی در سال 83، سالروز بزرگداشت ادیب و حکیم بزرگ سعدی شیرازی، سالروز انقلاب فرهنگی در سال 59، روز زمین پاک، شهادت سپهبد ولی الله قره نی توسط گروهک فرقان و روز بزرگداشت شیخ بهایی را گرامی داشت.
امام جمعه زاهدان با تبریک سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان رهبر کبیر انقلاب در سال 58، نقش این نهاد مقدس در حفظ و تداوم انقلاب اسلامی را بسیار مهم توصیف کرد. ک/2
653
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]




29/01/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن