تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مبادا جز حق، با تو اُنس بگيرد و جز باطل، از تو بهراسد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860612265




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران اسلامی قدرت نظامی آمریکا را در منطقه ناکارآمد کرده است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


استانها > مرکز > قزوین ابوترابی فرد:
ایران اسلامی قدرت نظامی آمریکا را در منطقه ناکارآمد کرده است
قزوین - خبرگزاری مهر: نائب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ایران اسلامی با دستیابی به فنآوری علمی، اقتدار نیروهای مسلح، ایمان و رهبری شجاع قدرت نظامی آمریکا در منطقه را ناکارآمد کرده و رسیدن به قدرت بزرگ اقتصادی آینده نظام اسلامی را رقم خواهد زد.



به گزارش خبرنگار مهر، مراسم گرامیداشت 29 فروردین و روز ارتش روز جمعه با حضور حجت الاسلام ابوترابی فرد نائب رئیس مجلس شورای اسلامی، مرتضی روزبه استاندار، داود محمدی نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی، امیر شهری فرمانده قرارگاه عملیاتی لشگر 16 زرهی، امیر حیدری فرمانده ناجا، سردار آبنوش فرمانده سپاه، حجت الاسلام صادقی دادستان عمومی و انقلاب و جمعی از مدیران و خانواده های شهدا و گروههای مختلف مردم در میدان ارتش برگزار شد.

حجت الاسلام ابوترابی فرد در این مراسم با تبریک روز ارتش به دلاورمردان نیروهای مسلح اظهارداشت: در سال جدید مقام معظم رهبری بیانات راهگشای خود را با واژه قدرت ملی و افزایش اقتدار ملی آغاز کردند که بیانگر اراده قطعی نظام اسلامی برای دستیابی به بلندترین قله های قدرت است.

وی افزود: ما به ملت و نظامی مقتدر می اندیشیم و آن را هدف بلند نظام برای امروز و فردای ایران اسلامی می دانیم و اعتقاد داریم اقتدار ایران اسلامی از اهداف بلندی است که در سایه دانش و پرتو ایمان به آن خواهیم رسید.

ابوترابی فرد تصریح کرد: دستیابی به ثروت با برخورداری از امنیت ملی امری محقق شدنی است که در اوج قدرت با همدلی بدست خواهد آمد.

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی یادآورشد: امروز ملتی که از دانش و علم و دانش، رفاه، عدالت اسلامی برخوردار نباشد و با انسجام و هماهنگی و وحدت حرکت نکند به اقتدار نمی رسد.

وی افزود: ملتی که قلب و روح آن وابسته به فرهنگ برآمده از ارزشهای اسلامی و نورانی، تجربه دفاع مقدس است می تواند با قدرت در این عرصه حرکت کند و قله های پیشرفت را فتح کند و امروز ملت ایران زیباترین دوران دفاعی و قدرت امنیتی و نظامی خود را سپری می کند.

ایران اسلامی قدرت نطامی آمریکا را ناکارآمد کرده است

ابوترابی فرد بیان کرد: وقتی فرمانده ارشد اطلاعات آمریکا در کنگره این کشور می گوید" قدرت دفاعی ایران در موقعیتی است که قدرت نظامی آمریکا در منطقه خاور میانه را مهار کرده است" باید بدانیم شکست آمریکا در عراق و خروج ذلت بار ناشی از اقتدار ایران است.

وی اضافه کرد: قدرت ملت ایران راه خروج آمریکا از عراق را هموار و رژیم صهیونیستی و متحدانش را در تهاجم گسترده در کشور لبنان با شکست مواجه کرد که این پیروزی ها مرهون اقتدار نظامی و دفاعی ایران است که قدرت نظامی آمریکا را در منطقه ناکارآمد کرده است.

ابوترابی فرد بیان کرد: ایران اسلامی امروز به یک قدرت نظامی و دفاعی تبدیل شده و در طول دو دهه گذشته جسارت حمله نظامی را از سردمداران آمریکا گرفته است.

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر امروز مهمترین مذاکرات در صحنه سیاسی جهان بین ایران و شش قدرت سیاسی، اقتصادی، نظامی، علمی جهان در یک سو و یک قدرت به نام ایران اسلامی صورت می گیرد نشان می دهد ما توانسته ایم معادلات جهانی را برهم بزنیم و آن را تغییر دهیم.

وی افزود: غربیها در تحلیل های نظامی هیچ توجیهی برای تعرض به ایران نمی بینند و گزینه تحریم، ایجاد چالش در فروش نفت و ارجاع پرونده به شورای امنیت ناکار آمدی خود را نشان داده و ایران در عرصه فنآوری به جایی رسیده که تنها یک راه پیش غرب مانده و آن مذاکره با ایران است.

ابوترابی فرد اظهارداشت: ایران اسلامی با تکیه بر ظرفیت های ارزشمندی همچون قدرت سیاسی، وحدت ملی، اقتدار نظامی و رهبری مدبر و هوشمند می تواند با اقتدار از منافع ملی دفاع کند و در برابر زیاده خواهی های نظام سلطه تجربه دیگری را در مذاکرات به نمایش بگذارد.

این نماینده یادآورشد: این اقتدار مرهون عظمت و قدرت ارتش، سپاه، بسیج و نیروهای مردمی است که در سایه تجربه شکوهمند هشت سال دفاع مقدس توانسته  با نوآوری علمی، فنآوری پیشرفته در ساخت پهباد، هواپیماهای بدون سرنشین، ساخت موشک های قاره پیما با تکیه بر ایمان، معنویت و رهبری به قدرتی بزرگ در منطقه تبدیل شود.

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در شرایط کنونی فرمانده نیروهای مسلح ایران در دست فقاهت است و رهبری صالح، متعهد، هوشمند، شجاع در راس نیروهای مسلح کشور قرار دارد و با هدایت مدبرانه به اقتدار نظامی و دفاعی ما افزوده است.

ابوترابی فرد گفت: نیروهای مسلح مردانی کارآمد، سلحشور، مومن در عرصه های سخت جنگ هستند که با همه قدرت های جهانی روبرو شده اند و امروز پیشتار دانش نظامی هستند و با تکیه بر فرماندهانی صالح، مومن، با تجربه و شجاع و افسران و درجه داران و سربازانی متعهد که تربیت یافته فرماندهان هستند الگویی از کارآمدی را برای تقویت عزت و عظمت ایران اسلامی ارائه کرده اند.

وی یادآورشد: امنیت امروز ما مرهون اقتدار نیروهای مسلح است که همواره آماده رزم در هر میدانی است و باید از این نعمت پاسداری و صیانت کنیم.     

  آینده ایران دستیابی به قدرت اقتصادی است

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: با اتکا به منابع خدادادی، امنیت، موقعیت استراتژیک، وحدت و اقتدار نیروهای مسلح و رهبری شجاع چشم انداز و آینده ایران اسلامی رسیدن به قدرت اقتصادی است که امیدواریم مجلس، دولت و مدیران پرتلاش با اتحاد و همبستگی در راه شکل گیری اقتصاد مقاومتی مبتنی بر تولید و نوآوری علمی، ترویج مصرف کالای ایرانی و مدیریت مصرف راه رسیدن به اقتصادی شکوفا را هموار کنند. در این مراسم پس از ادای احترام به شهدا مراسم رژه نیروهای پیاده و موتوری نیروهای مسلح از مقابل جایگاه برگزار شد.

 


۱۳۹۳/۱/۲۹ - ۱۲:۳۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن