واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: ثبت وقایع حیاتی از ارکان مهم برنامه ریزی برای توسعه هر جامعه ای است خبرگزاری پانا :فرماندار دشتستان گفت: ثبت بموقع وقایع حیاتی وهمه مولفه های اثرگذار پنچ گانه تولد، وفات، ازدواج، طلاق و مهاجرت از ارکان مهم برنامه ریزی برای توسعه هر جامعه ای است.
۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۸ فروردين ساعت 23:01
به گزارش خبرگزاری پانا زارع بیان کرد: ثبت وقایع حیاتی و آمار شاخص های انسانی نقشی موثردر توسعه جامعه دارد و همه کوشش کنیم که این شرایط را بیشتر فراهم کنیم. زارع ادامه داد: نیروی انسانی محور توسعه هر جامعه انسانی است و برای رسیدن به توسعه همه جانبه و پایدار باید شرایط و تسهیلات لازم در این زمینه فراهم آوریم.
وی اظهارکرد: برای رسیدن به توسعه متوازن و پایدار نیاز به شکوفایی اقتصاد در هر جامعه ای است وبرای شکوفایی اقتصاد نیز نیاز به تقویت منابع انسانی در کشور می باشد.
فرماندار دشتستان یادآورشد : منابع انسانی زمانی تقویت می شود که شاخص های سلامت و امید به زندگی در جامعه ارتقا پیدا کند.
وی افزود: موضوع فرهنگ نیز که از دغدغه های مهم مقام معظم رهبری و رییس جمهوری دولت تدبیر و امید است درارتقا سطح شاخص های انسانی تاثیر بسزایی دارد.
فرماندار دشتستان با تاکید بر فرهنگ سازی در مشارکت مردم در ثیت وقایع حیانی خواستار همکاری بیشتر شهرداران، دهیاران و شوراهای اسلامی شهرها و روستاها در این زمینه شد.
وی گفت: شهرستان دشتستان با دارا بودن ۹ مرکز ثبت احوال در مرکز شهرستان و بخش ها زمینه ساز خدمات بیشتر برای ثبت وقایع پنچ گانه مردم است.
زارع اظهارکرد: به دلیل موقیعت خاص شهرستان دشتستان و استقرار و پراکندگی انبوه جمعیت عشایری در نقاط مختلف آن و نوع زندگی و کوچندگی آنها به مناطق ییلاقی ثبت وقایع این قشر زحمت کش به صورت ویژه پیگیری و دیده شود.
رییس اداره ثبت احوال دشتستان گفت: زمانی که یک فرد برگ هویت و شناسنامه تحویل می گیرد به عنوان یک عضو جمعیت ثبتی در کشور به شمار می رود و دولت ملزم به ارائه خدمات در همه حوزه ها به اوست.
مرتضی ایزدی افزود: مستند جمعیت وقایعی است که در ثبت احوال ثبت می شود.
وی اضافه کرد: توجه به توسعه برنامه های پنج ساله و سلامت بیمه از مهمترین محورهای وقایع پنج گانه است که توسعه آنها منوط یه ثبت بموقع وقایع پنچ گانه درجامعه است.
ایزدی بیان کرد: یکی از موضوعات نگران کننده در استان بوشهر موضوع طلاق است که بایستی در این زمینه همه کوشش کنیم تا شاهد کاهش طلاق دراین استان باشیم.
ایزدی با تشکر از همکاری دهیاران در ثبت وقایع حیاتی یکی از برنامه های مهم ثبت احوال شهرستان دشتستان را فرهنگ سازی و برگزاری جلسات متعددی با مردم روستاها در مساجد با همکاری روحانیون ومسوولان هر بخش در خصوص نام و نامگذاری نیکو برای نوزادان عنوان کرد.
وی گفت: درسال گذشته در شهرستان دشتستان چهار هزار و ۱۸۴ تولد، یکهزارو ۱۸۲ نفر فوت و دوهزار و۸۹۰ مورد نیز ازدواج به ثبت رسید.
مسوولان ثبت احوال شهرستان های دیلم و گناوه نیز که در این نشست حضور داشتند خواستار فرهنگ سازی میان مردم برای ثبت وقایع حیاتی به ثبت احوال و همکاری دهیاران و بهداشت دراین زمینه شدند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]