تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):اگر به تعداد اهل بدر [مؤمن كامل] در ميان شما بود، قائم ما قيام می ‏كرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869145646




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مسابقه بین المللی کانگورو در اصفهان برگزار شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

مسابقه بین المللی کانگورو در اصفهان برگزار شد اصفهان- ایرنا- مسابقه بین المللی ریاضی کانگورو، روز پنجشنبه با حضور 297 تیم دانش آموزی در خانه ریاضیات اصفهان برگزار شد.


مسابقه بین المللی کانگورو یک مسابقه هوش و ریاضی برای دانش آموزان است که به صورت چند گزینه ای انجام می شود.
یکی از معلمان ریاضی استرالیا که بنیانگذار این مسابقه است، روش جدیدی را برای تصحیح پرسشنامه چند گزینه ای با رایانه ابداع کرد.
ابداع این روش موفقیت بزرگی برای مسابقه ملی ریاضی استرالیا بود و امکان شرکت همزمان دانش آموزان را در این مسابقه فراهم می آورد.
در سال 1991 دو معلم فرانسوی به پاس خدمات دوستان استرالیایی شان، مسابقه «ریاضی کانگورو» را در فرانسه بنیان نهادند.
این مسابقه از سال 1994 در سطح بین المللی با حضور میلیون ها دانش آموز برگزار می شود و کشور ایران از سال 2009 در این مسابقه با همت شورای خانه های ریاضیات ایران و مؤسسه فرهنگی فاطمی شرکت کرده است.
مسوول برگزاری مسابقات ریاضی کانگورو در اصفهان روز پنجشنبه به ایرنا گفت: این دوره از مسابقات با عنوان «روز شاد ریاضی کانگورو» با حضور دانش آموزان سال های اول تا ششم ابتدایی، هفتم و هشتم (دوم و سوم راهنمایی) توسط خانه ریاضیات در شهر اصفهان برگزار شد.
«فاطمه هانی» افزود: از میان تیم های شرکت کننده 211 تیم از دختران و 86 تیم از پسران بودند.
وی با اشاره به اینکه هر تیم از سه دانش آموز تشکیل می شود، تصریح کرد: اصفهان تنها شهر در ایران و دنیا است که این مسابقه را به صورت تیمی و با هدف تمرین کار گروهی برگزار می کند.
وی با بیان اینکه این مسابقه به صورت سوالات پنج گزینه ای است، توضیح داد: سوالات از کمیته مرکزی مسابقه در فرانسه ارسال شده و بیشتر آنها حالت شهودی و کاربردی دارد.
این کارشناس با اشاره به اینکه نخستین دوره این مسابقه در استان اصفهان سال گذشته به صورت آزمایشی برگزار شد، گفت: در این مسابقه برنده ای اعلام نمی شود و به همه شرکت کنندگان هدیه ای اعطا خواهد شد.
وی هدف از برگزاری این مسابقه را ارتقاء درک ریاضی دانش آموزان، رشد توانمندی آنها برای لذت بردن از فعالیتهای هوشمندانه، اهمیت دادن به آموزش ریاضی در تمام دنیا، کمک به دانش آموزان در درک کاربرد ریاضی در فعالیت های روزانه و قوانین طبیعی و ایجاد علاقه ریاضی در بین آنها اعلام کرد.
هانی تاکید کرد: لازم است سازمان هایی مانند آموزش و پرورش که مخاطبان اصلی این مسابقات را در خود جای داده اند با برگزاری آن همکاری کنند در حالیکه امسال این اتفاق نیفتاد.
ت/7148/ 607
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]




28/01/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن