تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه نفس از لذتهاى دنيوى سودمندترين روزه‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860604324




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دولت باهمت مردم وبیان واقع گرایانه مشکلات کشور را برطرف می کند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

دولت باهمت مردم وبیان واقع گرایانه مشکلات کشور را برطرف می کند نهاوند – ایرنا - معاون سیاسی و امنیتی استانداری همدان گفت: دولت با گفتمانهایی که در دوره انتخابات مطرح نمود توانست اقبال عمومی را به خود جلب کند و مصمم است با بهره گیری از همت مردم و با بیان واقع گرایانه مسائل ، مشکلات کشوررا برطرف کند.


به گزارش ایرنا ˈابراهیم الهی تبارˈدر مراسم معارفه معاون فرماندار و بخشدار مرکزی شهرستان نهاوند در سالن شهدای فرمانداری این شهرستان افزود: دولت در این زمینه با عزمی استوار پا به میدان گذاشته و در این راستا اعلام کرده است حرکتهایی را که شروع کرده در چارچوب قانون ادامه خواهد داد.
وی فضای پیش آمده در کشور را فضایی توام با امید عنوان نموده و افزود : با توجه به مشکلات اقتصادی که طی سالیان اخیر برای کشور بوجود آمد مسئولین نظام را بر آن داشت تا بخشی را به عنوان اقتصاد مقاومتی طراحی کنند تا بر مبنای آن نظام اقتصادی کشور در برابر بحرانهای اقتصادی از قدرت مقاومت برخوردار شود.
وی هدفمند سازی یارانه را بخشی از بندهای اقتصاد مقاومتی خواند و افزود: یکی از بندهای اقتصاد مقاومتی تاکید بر هدفمندسازی یارانه هاست که نتیجه آن برایند عدالت اجتماعی است و دولت با یاری مردم در راه اطلاح نظام اقتصادی گام خواهد برداشت.
وی از حضور مردم به عنوان زیرساختهای اقتصاد مقاومتی یاد کرد و افزود:برای تحقق اقتصاد مقاومتی همه باید در صحنه حضور داشته باشند و اگر قرار است مردم حضور داشته باشند مدیران هم باید جهادی پای کار بیایند و برای تحقق شعار محوری سال تلاش نمایند .
معاون سیاسی امنیتی استانداری همدان در ادامه هدفمند سازی یارانه را در دنیا امری متداول ذکر کرد و افزود: در تمامی دنیا پرداخت یارانه وجود دارد و این پرداختها اغلب هدفمند بوده و گروههای خاصی را مد نظر قرار می دهد.
وی با اشاره به اجرای ناقص این قانون در مرحله اول گفت: متاسفانه پرداخت یارانه ها آنگونه که مجلس تصویب کرده بود به وقوع نپیوست و همین عاملی شد که مشکلات بزرگی از جمله در بخش تولید و نظام سلامت بوجود آید و واحدهای تولیدی دچار ورشکستگی یا عدم کارایی لازم شدند .
وی افزود: از جمله عواقب دیگر این نوع نظام یارانه ای کاهش تخصیص اعتبارات دستگاههای دولتی بود به شکلی که در سال گذشته در سطح استان از مجموع اعتبارات منظور شده فقط 22 درصد آن تخصیص داده شد و این به لحاظ حذف بسیاری از منابع درآمدی و سوق دادن آن به سمت پرداخت یارانه ها بود.
ˈالهی تبارˈعزم دولت را برای اجرای فاز دوم هدفمند سازی جدی خواند و گفت: برای اجرای فاز دوم یارانه همه دستگاهها در کنار یکدیگر قرار دارند و مجلس هم در این ارتباط تکالیفی را برای دولت تعیین کرده و بحث هدفمند سازی را شفاف تر نموده است.
وی نتیجه اولیه اقدامات دولت در بخش اقتصاد را مثبت خواند و افزود: اقداماتی که دولت در زمینه اقتصادی انجام داده تا کنون منجر به گشایشهایی در امر سلامت و نظام بیمه ای کشور شده به گونه ای که سال گذشته برای اولین باربیمه خدمات درمانی کل مطالباتش را از وزارت بهداشت دریافت کرد و این همان گشایشهایی است که در امور اقتصادی و رفاه مردم ایجاد شده است.
معاون سیاسی استانداری همدان در ادامه سخنان خود پرداختن به مقوله فرهنگ را از اولویتهای کاری مدیران در سال جاری ذکر کرد و افزود: اگر ما بتوانیم هر حرکتی را که باعث تقویت باورها و اعتقادات دینی و هنجارهای اجتماعی شود انجام دهیم در زمینه ارتقاء فرهنگی کشور گام برداشته ایم .
وی افزود: در سطح استان برای تحقق منویات مقام رهبری در بخش فرهنگ قدمهایی برداشته شده و اعلام گردیده که سازمانهایی که می توانند در این زمینه نقش داشته باشند برنامه های خود را ارائه دهند.
وی از جمله محورهای مقوله فرهنگ را بحث اخلاق محوری ذکر کرد و افزود: یکی از مباحث اساسی که ما در بحث فرهنگ می توانیم پیگیری نموده و به آن بپردازیم اخلاق محوری است که نیاز امروز جامعه ما می باشد .
وی در پایان بار دیگر با تاکید بر حضور مردم برای تحقق اقتصاد مقاومتی گفت: رمز و راز توفیقهایی که نظام جمهوری اسلامی در بخش سیاسی داشته است در سایه حضور مردم و شرکت آنان در ناتخابات بوده است که باید این حضور در بخش اقتصادی نیز با شور و نشاط بیشتری تداوم پیدا کند .
در این مراسم ˈامامعلی عبدالملکی ˈ فرماندار نهاوند نیزدر سخنانی با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری برای تحقق اقتصاد مقاومتی گفت: خوشبختانه در حال حاضر فضای خوبی در شهرستان در زمینه روحیه جهادی در بین مدیران شهرستان وجود دارد که این وضعیت سرمایه خوبی برای کار و تلش بیشتر است .
وی گفت: نمونه ای از این مدیریت جهادی در نوروز امسال محقق شد به گونه ای که امسال با مشارکت مردمی و تلاش جمعی از مدیران برای نخستین بار به میهمانان نوروزی یک وعده غذای گرم رایگان داده شد.
وی افزود:مر دم نهاوند نیز ثابت نموده اند که هر زمانی که از مدیران خلوص نیت و صداقت دیده اند با گام نهادن در عرصه ، پیشتر از دولت بوده و با حمایتهای خود از سیاستهای پیش رو ، نظام را برای رسیدن به اهداف توسعه مادی و معنوی یاری می سازند .
در پایان این مراسم ˈخدایار ظفریˈ به عنوان معاون فرماندار نهاوند و ˈرضا سلامتی ˈ به عنوان بخشدار مرکزی این شهرستان معرفی شدند .
7526/551
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]




28/01/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن