واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۷ فروردين ۱۳۹۳ (۱۹:۳۸ب.ظ)
رئيس سازمان جهاد کشاورزي استان مازندران خبر داد: ارتقاي بهره وري از مهمترين مؤلفه هاي اقتصاد مقاومتي در بخش کشاورزي است رئيس سازمان جهاد کشاورزي مازندران، ارتقاء بهره وري را از مهم ترين مؤلفه هاي اقتصاد مقاومتي در بخش کشاورزي برشمرد.
به گزارش خبرگزاري موج، دلاور حيدرپور در گردهمايي مسوولين امور دام شهرستان ها و تشکل هاي مرتبط که در محل باشگاه برق ساري برگزار شد، با اشاره به ظرفيت بالاي توليدات دام و طيور در استان و سرمايه گذاري هاي صورت گرفته در اين بخش، انتظارات از اين بخش را بيشتر از آنچه درحال حاضر وجود دارد دانسته و با توجه به نقش محوري مازندران در توليد طيور کشور و بالاتر بودن ضريب تبديل طيور استان نسبت به ميانگين کشوري، خواستار بهره گيري بيشتر از اين ظرفيت ها شدند.
وي با بيان اينکه اعتبارات خوبي در سال هاي گذشته از محل صندوق توسعه ي ملي به بخش کشاورزي مازندران تخصيص داده شد اعلام کرد حدود 60 تا 70 درصد از اين اعتبارات مربوط به بخش دام و طيور و بيشترين استفاده از اين تسهيلات مربوط به همين بخش بوده است.
حيدرپور بخش کشاورزي را داراي کمترين وابستگي به خارج از کشور اعلام کرد و گفت: اين در حالي است که بيشترين بار مسووليت در تحقق اقتصاد مقاومتي بر عهده وزارت جهاد کشاورزي است.
رئيس سازمان جهاد کشاورزي مازندران اظهار داشت: بايد با برنامه ريزي مناسب بتوانيم در جهت تحقق اقتصاد مقاومتي گام برداريم و همه مديران و کارشناسان مجموعه نيز بايد با برنامه در اين زمينه حرکت کنند و از تمام امکانات و ظرفيت ها بهره جسته و بهره وري از منابع توليد را ارتقا بخشيم.
وي در پايان بر اصلاح تغذيه دام ها و حمايت از گاوداري هاي شيري تأکيد و حمايت جهاد کشاورزي را حمايتي فني و تخصصي عنوان کرد و گفت: در سال جاري نيز اعتبارات و تسهيلات خوبي به بخش کشاورزي استان تخصيص داده خواهد شد.
حسين نگهدار معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد کشاورزي مازندران نيز در اين گردهمايي با اشاره به اينکه سال خوبي را در زمينه توليدات دام و طيور در سال 92 پشت سر گذاشتيم و علي رغم همه ي مشکلات و تحريم ها به يک ثبات نسبي در اين بخش رسيديم اظهار داشت: با همت همه ي توليدکنندگان، هيچ مشکلي درجهت تأمين گوشت سفيد شب عيد به وجود نيامد و استان مازندران نيز در تأمين اين امنيت غذايي نقش ويژه و اساسي داشته است.
وي بيشترين جذب اعتبارات کارگروه توسعه بخش کشاورزي در سال گذشته را مربوط به توليدات دامي برشمرد و گفت: با جذب اين اعتبارات، توليدات دام و طيور استان توسعه و بهبود يافته است.
نگهدار در پايان خواستار حضور پررنگ بخش خصوصي در تصميم سازي ها و تصميم گيري ها در اين بخش شد.
شايان ذکر است؛ در اين گردهمايي، مسوولين امور دام شهرستان هاي استان و نمايندگان تشکل هاي مرتبط با اين بخش به بيان مسايل و ديدگاه هاي خود در رابطه با توسعه و بهبود توليدات دامي استان پرداختند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]