تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس مى خواهد دعايش مستجاب شود و غمش از بين برود بايد گره از كار گرفتارى باز كند....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867617462




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکنش به اقدام ضد ایرانی انگلیس


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
واکنش به اقدام ضد ایرانی انگلیس




نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی در واکنش قرار گرفتن اسم خود در لیست اخیر تحریم 15 مقام ایرانی از سوی انگلیس گفت: وزارت امور خارجه نسبت به این اقدام سخیف موضع‌گیری کند.





خبرگزاری مهر: نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی در واکنش قرار گرفتن اسم خود در لیست اخیر تحریم 15 مقام ایرانی از سوی انگلیس گفت: وزارت امور خارجه نسبت به این اقدام سخیف موضع‌گیری کند.

در جلسه روز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی محمدصالح جوکار، نماینده مردم یزد در اخطار قانون اساسی با اشاره به سلطه‌گری و سلطه‌جویی کشورهای غربی گفت: نظام اسلامی به دنبال مبارزه مستمر و پیگیر مردم و با خون بیش از 60 هزار شهید و جانباز به پیروزی رسید و با شعار استقلال، آزادی جمهوری اسلامی در مقابل اعمال جنایتکارانه شیطان بزرگ و انگلیس روباه صفت در تداوم انقلاب اسلامی ایستادگی کرد.

وی افزود: در این مسیر موفق به درهم کوبیدن تمام محاسبات  و مناسبات نهادهای امپریالیستی گردید و الگویی برای نهضت های منطقه و کشورهای اسلامی تبدیل شد.

این نماینده مجلس ادامه داد: امروز در اقدامی وزارت امور خارجه استعمار پیر انگلیس لیستی از مسئولین نظام را به عنوان ناقض حقوق بشر منتشر کرده است، که نام دو تن از نمایندگان نیز در آن آمده است.

جوکار گفت: جای سوال است که هنوز استعمار پیر حال و هوای دوران گذشته را در سر دارد و به دنبال برتری‌جویی است، فراموش کرده است که اقدامات ددمنشانه و غیربشری خود علیه ملت ایران که سالیان سال حقوق این ملت را پایمال کرده و امروز هم شاهد نقض حقوق بشر توسط دولت انگلیس در جای جای جهان هستیم. چگونه شما که دستتان به خون بشریت آلوده است، دیگران را به نقض حقوق بشر متهم می کنید؟

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی افزود: چطور امروز با حمایت از تروریست ها و پرورش آنها در سوریه در فجیع‌ترین اقدام ضد بشری به کشتار زنان، کودکان و مردان بیگناه سوریه می پردازید و با افتخار فیلم‌های این صحنه های جنایت را در فضای مجازی منتشر می کنید؟

وی ادامه داد: مگر ما فراموش کرده ایم که شما از منفورترین سازمان که دستش به خون 17 هزار نفر از مردم عزیز ما آغشته است یعنی سازمان منافقین حمایت کرده و آنها را زیر چتر حمایتی خود قرار می دهید.

جوکار گفت: ما امروز افتخار می کنیم که از سوی این دولت استعمارگر مورد تحریم قرار بگیریم، همه ملت ما را مورد تحریم قرار دهید؛ به فرمایش امام(ره) بدبختی ما روزی است که دشمنان از ما حمایت کنند، ولی این نکته مهم است که دولت فضول انگلیس به دنبال حل مسائل اجتماعی و احترام به حقوق نژادهای مهاجر آن کشور نیست و این دولت در قد و قواره ای نیست که ادعای برتری نسبت به کشورهای دیگر داشته باشد و بخواهد در امور داخلی دیگران دخالت کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس افزود: از وزارت امور خارجه می خواهم سریعا نسبت به این اقدام سخیف موضع گیری نموده و آن را محکوم کند و از مجلس محترم هم می خواهم لیستی از جنایتکاران انگلیس تهیه کرده و مانند اقدام آنها مورد تحریم قرار دهد.

 محمدرضا باهنر، نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این اخطار گفت: اگر بخواهیم جنایت و نامردی‌های حکام انگلیس در طول 40 تا 50 سال پیش را رسیدگی کنیم فکر می کنم طومار طول و درازی خواهد بود.

نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی افزود: کسانی که ظلم به بشریت کردند، اقدامات زیادی را مرتکب شده اند، اما به هر صورت این مساله جزئی از مبارزات شما و آقای سوری خواهد بود که در لیست اخیر تحریم های انگلیس قرار گرفته اید. این هم جزء افتخارات شما است. انشاءالله مبارک باشد.






تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن