واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: نماینده ولی فقیه در خوزستان: رشد فرهنگی بدون توجه به كتابخانه امكانپذیر نیست خبرگزاری پانا: نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: کتاب همواره در طول تاریخ نقش مهم و تاثیر گزاری در انتقال مفاهیم تاثیرگذار داشته و رشد فرهنگی بدون توجه به کتاب و کتابخانه ها امکانپذیر نخواهد بود.
۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۷ فروردين ساعت 08:32
به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی خوزستان، آیت الله سید محمدعلی موسوی جزایری در آیین افتتاح كتابخانه حجت الاسلام والمسلمین سید جعفر موسوی اظهار كرد: کتابخانهها برای پیشبرد اهداف فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی نقش بسیار مهمی دارند و یكی از اركان تحقق شعار امسال یعنی اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی هستند.
وی ادامه داد: کتابخانهها باید برای ارتقای فرهنگ عمومی بیش از پیش فعالیت داشته باشند و ارزشهای دینی و انقلابی را در بین مردم به ویژه در بین نوجوانان و جوانان رواج دهند.
نماینده ولی فقیه در خوزستان به پیشرفت چشمگیر ساخت كتابخانه در خوزستان اشاره كرد و گفت: پیشرفت در این رابطه قابل قیاس با موارد دیگر نیست و ای كاش در حوزه های دیگر هم چنین پیشرفت هایی داشتیم.
وی ضمن تقدیر از خدمات مدیر كل نهاد كتابخانه های خوزستان خاطر نشان كرد: كمبود كتابخانه در سطح استان باعث شده است جایگاه خوزستان از نظر تحصیلی ضعیف باشد زیرا وجود كتابخانه زمینه را برای مطالعه و پژوهش دانش آموزان و دانشجویان در یك فضای آرام و با كتاب های فراوان فراهم می كند.
آیت الله جزایری با اشاره به اینكه فرهنگ كتابخوانی را با افتتاح در مناطق حاشیه و محروم جا بیندازیم تصریح كرد: کتاب همواره در طول تاریخ نقش مهم و تاثیر گزاری در انتقال مفاهیم تاثیرگذار داشته و رشد فرهنگی بدون توجه به کتاب و کتابخانه ها امکانپذیر نخواهد بود.
فرماندار اهواز: رشد 75 درصدی كتابخانه های اهواز در سه سال اخیر
در ادامه مراسم افتتاح عبدالعزیز فدعمی گفت: یكی از شاخص های ارزیابی و توسعه فرهنگ در هر كشوری مطالعه و علاقه مندی به كتاب است و افتتاح كتابخانه در زندگی و فرهنگ هر كشور همچنین پیشرفت های علمی تاثیرگذار است.
وی با بیان اینكه انقلاب ما انقلاب فرهنگی بوده است ادامه داد: ما در زمان انقلاب پیشرفت های فرهنگی بسیاری داشته ایم كه از جمله آن ها اهمیتی است که مقام معظم رهبری و مسئولان به امر كتابخوانی داده اند و در فرمایشات ایشان شاهد بودیم که به طور مستمر تاکید داشتند که باید اهل مطالعه بود.
فرماندار اهواز با اشاره به اینكه طی سه سال اخیر پیشرفت های بسیار خوبی در جهت افزایش فعالیت های فرهنگی و گسترش كتابخانه در خوزستان انجام شده است اذعان كرد: تعداد کتابخانه های اهواز از 12باب در سال 89 هم اینک به 35 باب افزایش یافته است.
وی با تاكید بر اینكه ایجاد كتابخانه در منطقه محروم سید خلف در جهت توسعه و اشاعه فرهنگ مطالعه تاثیر گذار است تصریح كرد: در سه سال اخیر تعداد کتابخانه های اهواز 75 درصد رشد داشته و بیش از 30درصد به فضای کتابخانه ای این شهرستان اضافه شد.
فدعمی خاطر نشان كرد: آمار کتاب های موجود در کتابخانه ها در سه سال اخیر هم 5.82 درصد رشد داشته است كه به نشان دهنده همت مدیر كتابخانه های خوزستان و اهواز است.
وی عنوان كرد: 5.27 درصد از جمعیت استان در اهواز واقع شده است درحالی كه 17 درصد كتابخانه های استان در اهواز قرار دارد بنابراین باید تلاش بیشتری در جهت افزایش كتابخانه از طریق كمك شركت نفت، شركت فولاد، ملی حفاری و خیران داشته باشیم.
فرماندار اهواز اضافه كرد: در افق 1401 باید به سرانه هشت هزار متر فضا برای یكصد نفر دست یابیم كه در حال حاضر فاصله زیادی تا رسیدن به این وضعیت داریم.
وی به برپایی ایستگاه های مطالعه در اهواز اشار كرد و گفت: ایجاد ایستگاه های مطالعه یك اقدام مثبت در جهت افزایش مطالعه و ترغیب همشهریان به مطالعه بوده است و تا كنون 21 ایستگاه مطالعه در اهواز راه اندازی شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]