تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آگاه باشيد كه دانش آينده، اخبار گذشته و درمان دردهايتان و نظم ميان شما در قرآن است. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871419820




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش بازرسی های کارشناسانه از مدارس و ادارت آموزش و پرورش آذربایجان غربی


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی تاکید کرد: افزایش بازرسی های کارشناسانه از مدارس و ادارت آموزش و پرورش آذربایجان غربی خبرگزاری پانا: مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی بر افزایش بازرسی های کارشناسانه از مدارس و ادارت آموزش و پرورش استان تاکید کرد.
۱۳۹۳ سه شنبه ۲۶ فروردين ساعت 11:33



  به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا، فریدون سید مصطفوی امروز صبح در گرده همایی کارشناسان ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات ادارت آموزش و پرورش استان که با حضور سید رحیم میرشاه ولد مدیر کل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش در محل سالن جلسات باشگاه فرهنگیان ارومیه برگزار شد؛ اظهار داشت: با توجه به نامگذاری امسال با عنوان سال اقتصاد و فرهنگ و موقعیت ویژه استان آذربایجان غربی به لحاظ مرزی بودن این استان، آموزش و پرورش استان وظایف مهمی در ایجاد شرایط فرهنگی مناسب برای پذیرایی از مهمانان خارجی برعهده دارد.
 
مصطفوی با بیان اینکه بحث همدلی در آموزش و پرورش اولین چیزی است که بایستی به آن برسیم افزود: دوری از سیاسی کاری و بد اخلاقی در آموزش و پرورش از دغدغه های مسئولان است.
 
وی با بیان اینکه سال گذشته حدود 4000 مورد بازرسی از مجموعه آموزش و پرورش استان صورت گرفته است؛ اذعان داشت: افزایش باررسی ها از مدارس و استفاده از افراد مجرب ناشناس در بازرسی های نامحسوس باید در دستور کار قرار گیرد.
 
مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی با بیان اینکه بازرسی از شهرستانها و مناطق تابعه از ابتدای سال 93 در دستور کار قرار گرفته است؛ خاطر نشان کرد: در این بازدید ها برنامه های آموزش و پرورش مناطق نیز مورد بازرسی کارشناسی قرار خواهد گرفت.
 
بیگ وردی رئیس اداره بازرسی و ارزیابی عملکرد آموزش و پرورش استان نیز در این جلسه با ارائه گزارشی در این خصوص اذعان کرد: در 24 منطقه آموزشی این استان، 6523 واحد آموزشی با 24756 کلاس درس برای 569320 نفر دانش آموز خدمت رسانی می کنند.
 
وی با بیان اینکه کل پرسنل آموزش و پرورش استان 38874 نفر می باشد؛ افزود: در 24 شهرستان و منطقه استان، 14 شهرستان دارای پست مستقل ارزیابی عملکرد می باشند و مابقی دارای پست ترکیبی می باشد.
 
بیگ وردی از انجام 456 مورد بازرسی موردی و 3529 مورد بازرسی دورای از مجموعه آموزش و پرورش استان در سال گذشته خبر داد و گفت: سال گذشته در کل 3985 مورد بازرسی از مجموعه آموزش و پرورش استان صورت گرفته است.
 
رئیس اداره بازرسی و ارزیابی عملکرد آموزش و پرورش استان با بیان اینکه در سال 91 میانگین مدت زمان پاسخگویی  به شکایات در استان 4/62 روز بوده است؛ اظهار کرد: با تلاش همکاران در سال 92 این شاخص به 3/48 روز رسید.
 
   











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن