واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
هزاران تن از مردم مادرید در دفاع از جمهوری تظاهرات کردند مادرید- ایرنا- هزاران نفر از مردم مادرید دوشنبه شب به مناسبت هشتاد و سومین سالروز اعلام دومین جمهوری در اسپانیا ، خواهان پروژه ملی جدید از طریق قانون اساسی شدند.

به گزارش ایرنا و به نقل از خبرگزاری افه ، این تظاهرات از سوی شورای ملی جمهوری خواه با شعار ˈبه سوی سومین جمهوریˈ سازماندهی شده بود.
ˈکایو لاراˈ دبیر کل حزب ˈچپ متحدˈ و سومین قدرت بزرگ سیاسی اسپانیا در این تظاهرات گفت که در یک دموکراسی عمیق ، هیچ سمتی وجود نخواهد داشت که از سوی شهروندان انتخاب نشده باشد.
وی تصریح کرد که در سومین جمهوری، قدرت بانک ها و اقلیت های حاکم باید از سوی شهروندان تعیین شود.
وی با کنایه خاطرنشان کرد که اگر ˈماریانو راخویˈ نخست وزیر اسپانیا به این سمت رسیده ، پس دستیابی به سومین جمهوری ˈمدینه فاضلهˈ نیست .
وی معتقد است که سومین جمهوری ، واقعیتی خواهد بود که به صورتی ˈآرام ، گسترده و دموکراتیکیˈ ایجاد خواهد شد.
در طول این تظاهرات مردم با شعار هایی نا خرسندی خود از خانواده سلطنتی و دولت اسپانیا ابراز و از سیستم جمهوری دفاع کرده و گفتند که پس از دومین جمهوری ، اکنون زمان آن رسیده که جمهوری سوم آغاز شود .
تظاهر کنندگان در حالی که پرچم های سه رنگ سرخ،بنفش و زرد را در دست داشتند، خواهان استعفای دولت کنونی اسپانیا و آغاز یک دولت جدید شدند.
ریاضت ها ، کاهش ها در حق و حقوق اجتماعی و پیامد های آنها ، رابطه بین دولت و قدرت های اقتصادی دیگر مباحثی بودند که تظاهر کنندگان نسبت به آنها اعتراض داشتند.
بنا بر این گزارش ، در حالی که 34 سال از آغاز دموکراسی در اسپانیا می گذرد ، هنوز بخش مهمی از جامعه اسپانیا از خانواده سلطنتی ناراضی بوده و معتقد است که آنها تحمیلی هستند و برای این که بتوانند در اسپانیا زندگی کنند، باید بر اساس رای مردمی باشد.
آنان معتقدند که خانواده سلطنتی نماینده مردم نیستند.
بخشی از مردم بر این باور هستند که دموکراسی در اسپانیا فرسوده شده و این کشور نیاز به یک تحول اساسی دارد و باید رژیم جمهوری در کشور برقرار شود تا که مردم به خواسته های خود برسند.
اروپام **1234** 1917
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]
26/01/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]