واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
هواپیمای مالزیایی و یک دنیا شایعه!
بیش از یک ماه است که جهان درگیر یکی از پیچیدهترین اتفاقها در خطوط هوایی مسافربری است. یک هواپیمای شرکت مالزیایی با بیش از یکصد مسافر و خدمه پروازی ناپدید شده است و هیچکس توضیح قانع کننده ای درباره چگونگی گم شدن آن ندارد.
به گزارش نامه نیوز به نقل از خبرپو، بنگاههای خبری اصلی دنیا نبض افکار عمومی جهان را در اختیار دارند، مرتب اخبار جست و جو برای یافتن جعبه سیاه هواپیما و یا قطعاتی از آن را در اقیانوسهای دور دست گزارش می کنند. در حالی که کوچکترین خبرها مربوط به این واقعه از روشن کردن شمع به یاد مسافران در کوالالامپور تا ایرانی بودن دو مسافر آن و جعلی بودن گذرنامههایشان به خطوط اول روزنامه های دنیا راه می یابند، کسی علاقهای به طرح پرسشهای اصلی و روشنی که می تواند گره گشا باشد و یافتن پاسخ آنها ندارد.
بسیاری از خانوادههای مسافران می گویند، تلفن همراه بستگان آنها که در این پرواز بودهاند دو روز پس از اعلام مفقود شدن هواپیما زنگ میخورده، اما کسی پاسخگو نبوده است. این یعنی هواپیما تا آن تاریخ سقوط نکرده است. سالها پیش، پس از آنکه «جوهردودایف» رهبر جنجالی جدایی طلبان چچن کشته شد، افشاگریهای متعاقب آن نشان داد که یکی از رهبران روسیه و از اعضای مجلس دوما روز مرگ دودایف بااو مذاکره تلفنی مفصلی داشته در همین حین با کمک سازمان جاسوسی آمریکا، محل اختفای او در کوهستانهای حومه «گروزنی» از طریق ردیابی امواج شناسایی شده و سپس روسها دقیقا موشکی هدایت شونده را به سوی مختصات دریافت شده پرتاب کردند و دودایف کشته شد.
مرادم از طرح این بحث آن است که سالها بعد و با وجود این همه پیشرفت در فنون مخابراتی، چطور تا مدتها پس از اعلام گم شدن هواپیمای مالزیایی، تلفن مسافران زنگ میخورده و مسؤولان مربوطه قادر به شناسایی محل آنها نبودهاند؟ سکوت مقامهای کشورهای درگیر این ماجرا و بویژه دولت مالزی و اطلاعات قطره چکانی آنان به رسانهها مؤید آن است که این حادثه یک پشت پرده امنیتی مهم دارد. همین رفتار سبب شده است تا شایعاتی هرروز بیشتر شوند. برخی مدعیاند این پرواز حامل قطعات پیچیده پهپادهای آمریکایی برای چینیها بوده، قطعاتی که از افغانستان به مالزی قاچاق شدهاند. آمریکاییها وقتی نمیتوانند در زمان مناسب مانع این انتقال شوند، طرح عجولانه سرقت هواپیما را میریزند و آن را به یکی از پایگاههای خود در اقیانوس هند میبرند.
برخی میگویند، هواپیما دزدیده شده و به پایگاهی در قندهار و افغانستان برده شده و اکنون تحت تدابیر شدید آمریکاییها در آنجاست و برخی دیگر مدعیاند آمریکایها ... به هر حال، ترجیع بند تمام این شایعات داشتن نقش پررنگ آمریکاییها در آن است. آیا باید منتظر ماند تا «اسنودن» یا «جولین آسانژ» و « و یکی لیکسی» دیگر در سالهای بعد ظهور کرده و پرده از راز این قصه عجیب بردارد و یا در آینده نزدیک همه چیز روشن خواهد شد؟ باید منتظر ماند و دید.
1393/1/26
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]