تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بار خدايا! حسن و حسين را دوست بدار و دوستداران آن دو را نيز دوست بدار.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868299634




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکنش به فیلتر برخی شبکه‌ های اجتماعی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
واکنش به فیلتر برخی شبکه‌ های اجتماعی




وزیر ارتباطات گفت: ما بر این باوریم که هیچ یک از شبکه‌های اجتماعی نباید به دلیل مسائل اقتصادی و تسهیلاتی که برای کاربران فراهم می‌کند فیلتر شوند مگر این که این شبکه‌ها مضرات دیگر و یا بحث مشکلات اخلاقی را به دنبال داشته باشند.





خبرگزاری ایسنا: وزیر ارتباطات در پاسخ به سوالی مبنی بر صحبت‌هایی که درباره فیلتر شدن برخی شبکه‌های اجتماعی از جمله واتس اپ مطرح شده بود و این که آیا همچنان قرار بر آن است از میان شبکه‌های اجتماعی موبایل، برخی فیلتر شوند توضیح داد: وزارت ارتباطات بر این باور است که هیچ یک ازشبکه‌های اجتماعی نباید به دلیل مسائل اقتصادی فیلتر شود.


محمود واعظی ظهر در جمع خبرنگاران به پاسخگویی به برخی سوالات پرداخت و در پاسخ به سوالی که درباره وضعیت فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی مطرح شده بود توضیح داد: ما بر این باوریم که هیچ یک از شبکه‌های اجتماعی نباید به دلیل مسائل اقتصادی و تسهیلاتی که برای کاربران فراهم می‌کند فیلتر شوند مگر این که این شبکه‌ها مضرات دیگر و یا بحث مشکلات اخلاقی را به دنبال داشته باشند.

وی عنوان کرد: براساس نظر وزارت ارتباطات ضمن این که این شبکه‌ها می توانند تسهیلاتی در خدمت کاربران قرار دهند امیدواریم در داخل کشور هم بتوان شبکه‌های مشابهی را طراحی کرد تا ارتباطات مردم سریعتر و راحت‌تر صورت بگیرد.

اما واعظی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر مشکلاتی که کاربران درحوزه اینترنت دارند و اختلالاتی که در ارائه خدمات بسیاری شرکت‌ها وجود دارد و یا این که هیچ جریمه‌ای برای این شرکت‌ها در نظر گرفته نشده است، توضیح داد: حدود سه ماه است که در زمینه کیفیت و سرعت با شرکت‌های مختلف کار می‌کنیم و در این میان زمانی را هم مشخص کرده‌ایم که امیدواریم ظرف دو ماه آینده به طور تدریجی وضعیت سرعت و کیفیت اینترنت ارتقا پیدا کند.

وی در عین حال خاطرنشان کرد: البته همان طور که پیش از این هم اشاره شده مردم برای دسترسی به سرعت و کیفیت دلخواه باید حدود یک تا 1.5 سال صبر کنند.

وزیر ارتبطات در بخش دیگری از صحبت‌های خود عنوان کرد:‌ در حال حاضر با توجه به صحبت‌های مقام معظم رهبری و تاکیدی که ایشان بر راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات دارند، برنامه‌ریزی‌های مختلفی صورت گرفته تا در سال 93 شهرهای بزرگ و در سال آینده همه شهرهای کشور زیر پوشش این شبکه قرار گیرند.

واعظی ادامه داد: در حال حاضر این مساله اولویت برنامه ماست و به همین دلیل نیازمند آن هستیم زیرساخت‌های لازم را در این حوزه فراهم کنیم که در این میان مهمترین زیرساخت افزایش پهنای باند است که برنامه‌ریزی کردیم تا پایان سال جاری ظرفیت پهنای باند از 70 گیگابیت بر ثانیه به 700 گیگابیت افزایش پیدا کند.

وی در بخش پایانی صحبت‌های خود در پاسخ به سوال دیگری که درباره پروانه شرکت‌های PAP مطرح شده بود، اظهار کرد:‌ در دو مورد پروانه‌ها تغییر می‌کند یکی این که زمان آن‌ها به پایان رسیده باشد و دیگری این که قرار باشد فعالیت جدیدی به این پروانه‌ها اضافه شود.







تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن