واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۵ فروردين ۱۳۹۳ (۱۵:۱۴ب.ظ)
بكري خواستار تحقق مطالبات استان ايلام از وزير راه و شهرسازي شد شهريار بکري نماينده استان ايلام در شوراي عالي استان ها در نطقي مطالبات استان ايلام را از وزير راه و شهرسازي بيان کرد و خواستار تحقق آنها شد.
به گزارش خبرگزاري موج، شهريار بکري عضو هيات رييسه شوراي عالي استان ها و رييس شوراي اسلامي شهر آسمانآباد در نطقي در چهارمين اجلاس شوراي عالي استان ها که 20 فروردين ماه 1393 در محل ساختمان قديم مجلس شوراي اسلامي برگزار شد٬ خطاب به وزير راه و شهرسازي؛ مشکلات بخش راه و شهرسازي و حمل و نقل جادهاي استان ايلام اشاره کرد و گفت: به نمايندگي از استان ايلام که استاني مرزي و جنگ زده، شهيد پرور و ولايتمدار است، نکاتي عرض ميکنم و سوالاتي از شما دارم؛ در بخش هوايي کافي نبودن پروازهاي فرودگاه ايلام و افزايش آنها به حداقل 4 پرواز در روز اهميت دارد؛ در حال حاضر 2 پرواز رفت، 2 پرواز برگشت انجام ميشود که لازم است تعداد پروازها به 4 پرواز رفت و 4 پرواز برگشت به مقصد تهران افزايش يابد.
بکري ادامه داد: همچنين لازم است پروازهاي ايلام به مشهد و ايلام -کرمان و ايلام - شيراز و ايلام- اهواز و ايلام -کيش نيز برقرار شوند.
وي به مشکلات استان ايلام در بخش آزادراه و بزرگراه اشاره و تصريح کرد: چرا استان ايلام که استاني مرزي، جنگزده، شهيدپرور و ولايتمدار است و از 2 هزار و 185 کيلومتر آزادراه کشور، هيچ سهمي نداشته و فاقد حتي يک کيلومتر آزادراه است؟ استان ايلام داراي 41 کيلومتر بزرگراه بوده و اين در حالي است که طول بزرگراههاي کشور 12 هزار و 969 کيلومتر است؟
به گفته نماينده استان ايلام در شوراي عالي استان ها، به دليل کوهستاني و صعبالعبور بودن استان، راه هاي اصلي و فرعي نيز مناسب نبوده و نياز به توجه جدي دارد. در حال حاضر پروژههاي نيمه تمام زيادي در استان وجود داشته و براي به اتمام رسيدن اين پروژهها حداقل نياز به تزريق اعتباري بالغ بر 300 ميليارد تومان به مدت دو سال است.
بکري به محل عبور بزرگراه کربلا به دليل نزديکي به عتبات عاليات و پايتخت عراق(بغداد) به استان ايلام اشاره کرد و گفت: بهترين گزينه براي اين بزرگراه، استان ايلام و مرز مهران است اما تا کنون اين مساله اجرايي نشده است.
وي بزرگراه کرمانشاه- ايلام- خوزستان که مطالعات مقدماتي آن صورت گرفته را بلاتکليف دانست و افزود: حتي مطالعات فاز 2 اين بزرگراه تکميل نشده است.
عضو هيات رييسه شوراي عالي استان ها با بيان اينکه جاده ايلام- حميل- کرمانشاه نياز به تامين اعتبار دارد، اظهار داشت: تونل بزرگ قلاجه که بيشتر اقدامات آن صورت گرفته و جاي تقدير دارد، نياز به تامين اعتبار جهت تکميل و بهرهبرداري پروژه دارد. همچنين تونل بزرگ کبيرکوه نياز به تامين اعتبار و اقدامات عملياتي دارد.
جاده سرابله- آسمان آباد- چهارمله (قلاجه) نياز به تامين اعتبار به جهت روکش آسفالت دارد زيرا عدم توجه به اين مساله موجب اعتراضات و نارضايتي مردم شهرستان شيروان چرداول شده است. جاده جديد آسمان آباد به سمت کارزان- کارخانه سيمان ايلام و شهر ايلام نيز نياز به تامين اعتبار دارد.
رئيس شوراي اسلامي شهر آسمانآباد اظهار کرد: با توجه به اينکه خيابان اصلي شهر آسمان آباد تنها مسير حمل و نقل کارخانه سيمان ايلام به مرز خسروي، مرز پرويزخان و مرز شيخ صالح بوده و اين شهر بدليل نداشتن کمربندي خيابان اصلي آن با عنايت به اينکه مضاف بر بار ترافيکي کارخانه سيمان به عنوان بار اصلي و ترافيک درون شهر، بار ترافيکي مسير سرابله، اسلام آباد، کرمانشاه، گيلان غرب و ايوان را نيز در خود داراست و اين موضوع سبب شده خرابي آسفالت آن دائما تشديد شده و نيازمند اجراي لايه رويه بوده و به منظور کاهش بار ترافيکي مذکور شهرداري در نظر دارد مبادرت به اجراي باند کندرو خيابان اصلي کند.
وي افزود: از آن جايي که به دليل محدوديتهايي که در منابع مالي و اعتباري شهرداري آسمانآباد وجود دارد، شهرداري نميتواند ضروريت ياد شده را عملياتي کند، خواهشمند است دستور فرمائيد ترتيبي اتخاذ گردد که 600 تن قير يارانهاي در اختيار شهرداري آسمان آباد قرار گيرد.
بکري با اشاره به نياز به اعتبار، جهت تکميل و بهرهبرداري جاده شهرستان سيروان از قاضي خان، به شهرستان بدره، تصريح کرد: از وزير راه ميخواهيم که دستور واگذاري 30 هزار تن قير يارانهاي به کليه شهرداريهاي استان ايلام را صادر کند.
وي در ادامه به مساله ديگري اشاره کرد و گفت: از سوي شرکت هاي باربري در سطح استان ايلام و انجمن صنفي شرکت هاي باربري شيروان چرداول و انجمن صنفي شرکتهاي باربري استان ايلام در حق رانندگان زحمتکش اجحاف ميشود، افزود: متاسفانه مديرکل و معاونين و تعداد زيادي از پرسنل اداره کل حمل و نقل و پايانه هاي استان نه تنها به رانندگان زحمتکش خدمت نميکنند بلکه از تخلفات شرکتهاي باربري و مسافربري و انجمن صنفي شرکت ها حمايت ميکنند که اين امر موجب نارضايتي شديد رانندگان و انجمن صنفي رانندگان استان ايلام شده است.
دبير شوراي عالي استان ها در پايان پيشنهاد داد: با اصلاح مديريت اداره کل حمل و نقل و پايانه هاي استان و با انتصاب مديرکل و معاونين جديد آن اداره کل، از خارج از پرسنل اداره کل حمل و نقل پايانههاي استان، اين مشکلات براي هميشه مرتفع شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]