تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):کسی که بخواهد از راه گناه به مقصدی برسد ، دیرتر به آروزیش می رسد و زودتر به آنچه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826883738




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ابداع آزمایش جدید برای تشخیص دقیق‌تر سرطان خون با همکاری محقق ایرانی


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ابداع آزمایش جدید برای تشخیص دقیق‌تر سرطان خون با همکاری محقق ایرانی
محققان دانشکده پزشکی دانشگاه استنفورد با همکاری یک محقق ایرانی موفق به ابداع آزمایش خون ساده وسریع شده‌اند که ممکن است بزودی بتواند نوع سرطان فرد بیمار و میزان پیشرفته بودن آن را تشخیص دهد.
آفتاب: دکتر آرش علیزاده، متخصص خون‌شناسی و سرطان‌شناسی دانشگاه استنفورد و همکارانش این رویکرد را که برای طیف وسیعی از سرطان کاربری خواهد داشت، بسیار حساس و خاص خوانده‌اند.

محققان در پژوهش خود توانستند با این آزمایش به درستی حدود 50 درصد از افراد مبتلا به سرطان ریه مرحله یک و همه بیمارانی که سرطان آنها پیشرفته‌تر بود را شناسایی کنند.

حتی در زمان نبود درمان، سلولهای سرطان بطور مداوم تقسیم شده و می‌میرند. آنها پس از مرگ، دی‌ان‌ای را مانند پیغامهای کوچک ژنتیکی درون جریان خون آزاد می‌کنند.

یادگیری خوانش این پیغامها و انتخاب یکی در میان 1000 یا 10 هزار پیام بدست آمده از یک سلول سرطانی به پزشکان اجازه خواهد داد تا به سرعت و بطور غیرتهاجمی حجم تومور، واکنش بیمار به درمان و حتی چگونگی تکامل جهشهای تومور در طول زمان در مواجهه با بیماری یا دیگر فشارهای انتخابی را ارزیابی کنند.

دکتر علیزاده، دانشیار پزشکی در دانشگاه استنفورد اظهار کرد: ما به دنبال تولید یک روش عمومی برای شناسایی و سنجش بار بیماری هستیم. ارزیابی سرطان‌های خون مانند لوسمی به دلیل سادگی دسترسی به آنها در جریان خون، بسیار ساده‌تر از تورمورهای جامد است. با ابداع یک روش عمومی برای نظارت بر دی‌ان‌ای تومور در حال گردش، ما به دنبال تبدیل تومورهای جامد به تورمورهای مایع هستیم که ساده‌تر قابل شناسایی و پیگیری باشند.

روش محققان موسوم به «CAPP-Seq» (ایجاد نمایه شخصی سرطان با تعیین توالی عمیق) به اندازه کافی برای شناسایی تنها یک مولکول از دی‌ان‌ای تومور در دریایی از 10 هزار مولکول دی‌ان‌ای سالم در جریان خون حساس است.

دکتر علیزاده با ژنتیکی خواندن بیماری سرطان، گفت: برخلاف بیماریهایی مانند سندرم داون که از یک عامل غالب برخوردار است، برای بیشتر سرطانها، شناسایی یک انحراف یا جهش ژنتیکی خاص که در هر بیمار وجود داشته باشد، مشکل است. در عوض، هر سرطان در هر بیمار از لحاظ ژنتیکی متفاوت است،‌اگرچه ممکن است مجموعه‌ای از جهشها در بیماران با یک سرطان مشابه، مشترک باشد.

وی افزود: ما به دنبال ژنهایی هستیم که بیشتر تغییر می‌کنند و از رویکردهای محاسباتی برای شناسایی ساختار ژنتیکی سرطان استفاده کرده‌ایم. این کار به ما اجازه داد تا بخشی از ژنوم را که برای شناسایی و پیگیری بیماری بهتر است، کشف کنیم.

اگرچه محققان بر بیماران مبتلا به سرطان ریه با سلولهای بزرگتر که شامل بیشتر سرطانهای ریه از جمله آدنوکارسینوما، سرطان سلول سنگفرشی و سرطان ریه با سلولهای بزرگ است، تمرکز داشتند، این رویکرد می‌تواند بطور گسترده بر تومورهای مختلف جامد زیادی در سراسر بدن اعمال شود.

به گزارش ایسنا، همچنین این امکان وجود دارد که بتوان از این آزمایش نه تنها برای پیگیری پیشرفت یک بیمار که قبلا تشخیص داده شده بهره برد، بلکه همچنین جمعیتهای سالم یا در معرض خطر را برای نشانه‌های بیماری غربالگری کرد.

به گفته علیزاده، شیوه CAPP-Seq ممکن است به عنوان یک ابزار پیش‌آگهی نیز مفید باشد.

نتایج این پژوهش در مجله Nature Medicine منتشر شده است.




تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن