تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):نشانه‏هاى مؤمن پنج چيز است: ... و بلند گفتن بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871475888




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آخرین تمرین تیم والیبال بانوان متین ورامین پیش از رقابت های آسیایی برگزار شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

آخرین تمرین تیم والیبال بانوان متین ورامین پیش از رقابت های آسیایی برگزار شد ورامین – ایرنا – در آستانه برگزاری هفدهمین دوره مسابقات قهرمانی والیبال بانوان آسیا، آخرین تمرین تیم والیبال بانوان متین ورامین برگزار شد.


به گزارش روز دوشنبه ایرنا، بازیکنان تیم والیبال بانوان متین ورامین که سومین دوره اردوی آمادگی خود را در شهرستان ورامین سپری می کنند، با حضور در سالن والیبال شهید گلعباسی این شهرستان آخرین دور تمرینات خود را سپری نمودند .
سرمربی تیم والیبال متین ورامین در حاشیه برگزاری این تمرین به خبرنگار ایرنا گفت: تیم والیبال بانوان متین پس از پایان لیگ برتر والیبال کشور، در سه دوره اردو شرکت نمود که این اردوها در خانه والیبال، سالن کمیته ملی المپیک و مجموعه ورزشی متین ورامین در این شهرستان برگزار شد که سومین مرحله یکی از بهترین اردوهای سپری شده در این ایام بود و طی آن موفق شدیم که به اهداف طراحی شده این اردوها دست یابیم.
سیما صدیقی افزود: با توجه به فاصله زمانی اندک میان لیگ و برگزاری اردوهای تیم والیبال متین ورامین، بازیکنان از آمادکی لازم برخوردار می باشند و موفق شدیم تا با ادامه برنامه بدنسازی، برنامه های تاکتیکی را به طول کامل مرور کرده و به هماهنگی نسبی میان اعضاء تیم دست یابیم.
وی گفت: جهت حضور پرقدرت این تیم در مسابقات باشگاه های آسیا مائده برهانی و شکوفه صفری از دانشگاه آزاد و فرانک بابلیان از ذوب آهن نیز به این تیم اضافه شدند که با توجه به این که این بازیکنان در تیم ملی در کنار یکدیگر حضور داشته اند ، به سرعت با یکدیگر به هماهنگی دست یافته اند .
وی تصریح کرد: هم اکنون بیش از 90 درصد از بازیکنان تیم والیبال متین ورامین عضو تیم های ملی بزرگسالا ن، جوانان و نوجوانان کشور می باشند.
صدیقی در خصوص میزان آشنایی با تیم های همگروه والییال متین در بازی های آسیایی گفت: با توجه به این که همه ساله تیم های باشگاهی متفاوتی به مسابقات باشگاه های آسیا اعزام می شوند نمی توان شناخت کاملی از تیم ها کسب نمود ولی توانستم ایم شناختی کلی از سیستم بازی حریفان به دست آورده و با این شناخت برنامه های خود را جهت مقابله با آنان طراحی نموده ایم .
وی مهمترین بازی تیم والیبال را مسابقه اول برابر تیم میزبان اعلام کرد و گفت : از بازیکنان تیم تایلند شناخت کاملی داریم و سعی داریم تا با حملات ترکیبی و اجرای دقیق برنامه های طراحی شده ، از این بازی سربلند بیرون آئیم .
سرمربی تیم والیبال بانوان متین ورامین افزود : بازیکنان این تیم از انگیزه بسیار بالایی جهت مقابله با حریفان برخوردار می باشند و حمایت های مادی و معنوی مسوولین شرکت کارا سازه متین انگیزه لازم را برای بهترین بودن به بازیکنان این تیم داده است و همه اعضاء تلاش می کنند با صعود از گروه ، به بهترین مقام ممکن دست یابند .
وی گفت : یقینا موفقیت این تیم در وهله اول بیشترین تأثیر را بر روی تیم ملی خواهد گذاشت و باعث می شود که حمایت های فدارسیون از این تیم بیشتر شود ضمن این که این امر می تواند انگیزه های شخصی بازیکنان جهت موفقیت در سال های آینده ورزشی آنان را نیز تضمین نماید .
صدیقی تصریح کرد : یکی از دلایلی که بخش های خصوصی تمایلی جهت حمایت از ورزش بانوان از خود نشان نمی دهند به این دلیل است که آنان تصور می کنند تیم های ورزشی بانوان نمی توانند کسب موفقیت نمایند یا قادر به کسب مقام نیستند که در صورت موفقیت این تیم در رقابت های آُسیایی می توان شاهد تحول چشمگیری در ورزش بانوان باشیم.
وی تأکید کرد: بانوان ورزشکار، سفیران فرهنگی جامعه هستند و امروز این واقعیت را به آسیا و جهانیان نشان داده اند که حجاب اسلامی مانعی برای حضور بانوان ایران در رقابت های قهرمانی آسیایی و جهانی نیست و این ورزشکاران با این حجاب اسلامی برای ایران اسلامی کسب افتخار می نمایند .
هفدهمین دوره مسابقات قهرمانی والیبال زنان باشگاه های آسیا با حضور 10 تیم 28 فروردین ماه در کشور تایلند آغاز می شود .
تیم والیبال زنان متین ورامین به عنوان نماینده کشور در گروه نخست این رقابت ها با تیم های تایلند، ژاپن و ویتنام هم گروه است. چهار تیم گروه نخست به مرحله دوم رقابت ها صعود خواهند کرد.
فرنوش شیخی (کاپیتان)، شبنم علیخانی، مهسا صابری، مهدیه خواجه کلایی، شکوفه صفری، فاطمه امینی، ساناز واحدی، فرانک بابلیان، تهمینه درجزینی، نجمه عابدیان، مائده برهانی، نیلوفر حجتی بازیکنان اعزامی تیم متین ورامین به تایلند هستند.
تیم کشورمان به ترتیب در روزهای 28، 30 فروردین و یکم اردیبهشت ماه به مصاف تیم های تایلند ، ژاپن و ویتنام می رود.
تیم متین ورامین ایران اسلامی روز دوشنبه ایران را جهت حضور در این رقابت ها ترک خواهد کرد.
تهرام/7254/ 699
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]




25/01/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن