تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص): اى مردم! جز اين نيست كه خداست و شيطان، حق است و باطل، هدايت است و ضلالت، رشد ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868341910




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جلسه شورای امنيت درباره بحران اوکراين


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: جلسه شورای امنيت درباره بحران اوکراين
جلسه ی شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره اوکراین صبح امروز آغاز شد.
باشگاه خبرنگاران: صبح امروز جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره اوکراین آغاز شد.

 برخی شبکه های مهم خبری همچون سی ان ان و بی بی سی این جلسه را به صورت مستقیم پخش کردند.

سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد روسیه را به نقش داشتن در رویدادهای شرق اوکراین متهم کرد.

سامانتا پاور در جلسه ی شورای امنیت سازمان ملل متحد برای بررسی موضوع اوکراین گفت:مخاطرات انسانی ناشی از آنچه که در اوکراین درحال رخ دادن است به شدت بالا است. زندگی غیرنظامیان بی گناه در خطر است با این وجود ما با بمباران اطلاعات نادرست روسیه و تبلیغات این کشور روبرو هستیم درحالیکه اوکراینی ها با تحریک و خشونت روبرو هستند. رسانه‌های روسیه و سخنگویان دولتی این کشور در حال منتشر کردن داستان هستند پس ما امشب باید تمرکز خود را روی واقعیت ها معطوف کنیم.

وی مدعی شد:شما در این هفته های گذشته شنیده اید که روسیه هرگونه قصد و نیت برای اشغال و یا تهاجم  را رد کرد، شما به صورت علنی شنیده اید و ما نیز به صورت خصوصی شنیده ایم. متاسفانه واقعیت این است که تصرف نظامی ساختمان‌ها در 6 شهر شرقی اوکراین در دیروز(شنبه به وقت آمریکا) و تعداد بیشتری از آن‌ها در امروز(یک شنبه به وقت آمریکا) نشان دهنده‌ی تاکتیک‌هایی است که نیروهای روسی در مراحل نخست تهاجم به کریمه مورد استفاده قرار داده بودند. سپس دو مقام از فدراسیون روسیه در طی بحران صحبت کردند و هرگونه نیت برای اشغال یا تهاجم را  رد کردند. در مورد کریمه نیروهای به شدت سازماندهی شده ، مجهز و حرفه ای که یونیفورم‌های نظامی روسی را به تن داشتند و تجهیزات نظامی دراختیار داشتند بدون هیچ گونه نشانه ی قبلی ابتدا برای تصرف تاسیسات دولتی و امنیتی وارد شدند تا اینکه در ادامه نیروهای معمولی نظامی روسیه وارد عمل شدند.

سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد افزود:روسیه در ادامه گفت که برای حفظ حقوق اقلیت ها اقدام می کند اما اکنون کل دنیا می داند که آنها مشغول این کار نبودند. همانطور که سازمان امنیت و همکاری اروپا گزارش داده است اقلیت هایی که در کریمه در خطر هستند تاتارها و اوکراینی ها هستند. شما شنیده اید که هیچ نیروی نظامی روسیه در شرق اوکراین وجود ندارد اما واقعیت این است که بسیاری از یگان‌های مسلح روسیه به جلیقه های ضد گلوله و لباس های یونیفورم استتار مجهز بودند و پرچم‌های روسیه و گروههای جدایی طلب را بر سرساختمان های تصرف شده نصب می کردند و خواستار همه پرسی و اتحاد با روسیه شدند.

وی افزود:ما می دانیم که چه کسی پشت این‌ها است. در واقع تنها نهادی در دنیا که قادر به انجام این اقدامات هماهنگ ، حرفه ای و نظامی باشد ارتش روسیه است. حملات دقیق برای تصرف ساختمان های دولتی ، دیروز در شهرهایی رخ داد که درطول راه آهن اصلی قرار دادند.بعد از این حملات  افراد مسلح موانع جاده‌ای ایجاد کردند گویی که موانع هماهنگ شده ای بین کیف و شهرهای مهم دونتسک و لوهانسک در شرق درحال استقرار بود.شما می توانید به حرف‌های من یا دولت اوکراین اکتفا نکنید بلکه لازم است تا خود  تصاویر را ببینید که نشان می دهد ارتش حرفه ای روسیه افراد را وارد ساختمان ها می کرد.تصاویری که دیده شد مشابه تصاویری است که در زمان تصرف کریمه دیده شده بود.

سامانتا پاور ضمن سازمان یافته توصیف کردن اوضاع در شهرهای شرقی  روسیه مدعی شد:بی ثباتی که در اوکراین وجود دارد کاملا ساختگی است و این بی ثباتی نوشته و تهیه شده ی روسیه بود. ما به تلاش ها برای از بین بردن تنش در اوکراین و یافتن یک مسیر دیپلماتیک ادامه می دهیم . به همین علت است که "جان کری " وزیر امور خارجه ی آمریکا در هفدهم آوریل در گفتگوها  شرکت خواهد کرد که با حضور "سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه ی روسیه نیز خواهد بود اما اگرقرار است این گفتگوها موفق شوند روسیه باید توضیح بدهد که چرا نیروهای این کشور همچنان در مرز اوکراین مستقر  هستند. شمار این نیروها به دستکم به 40 هزار نفر می رسد.

سامانتا پاور گفت:آمریکا در کنار اوکراین می ایستد و از این ایده که آینده ی اوکراین باید به تصمیم مردم اوکراین باشد حمایت می کند. ما همچنین در کنار قانون و هنجارهای بین المللی و اصول اساسی که می گوید مرزها واقعی هستند ، می‌ایستیم. ما روز دوشنبه رقم یک میلیارد دلار ضمانت وام را برای اوکراین ارائه می کنیم این به نفع همه مردم اوکراین از جمله اقلیت‌های این کشور است. هفته آینده نیز "جو بایدن" معاون رئیس جمهور آمریکا به اوکراین سفر خواهد کرد. ما حامی توافق بین اوکراین و صندوق بین المللی هستیم تا جامعه ی بین المللی بتواند اقتصاد اوکراین را تقویت کند. ما هرگونه که بتوانیم از انتخابات اوکراین در پایان ماه مه حمایت خواهیم کرد تا اوکراین بتواند گذار سیاسی خود را به پیش ببرد و به یک آینده ی صلح آمیز نگاه کند.




تاریخ انتشار: 25 فروردين 1393 - 09:20





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن