واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: استاندار گیلان: ساخت و سازهای بی رویه باید در روستاها متوقف شود خبرگزاری پانا:نماینده عالی دولت در استان گیلان ساخت و سازهای بی رویه در روستاها را موجب نگرانی دانست و بر ضرورت جلوگیری از ادامه این روند نامناسب تاکید کرد.
۱۳۹۳ دوشنبه ۲۵ فروردين ساعت 07:47
به گزارش خبرگزاری پانا،محمدعلی نجفیدر نشستی با مدیران و معاونین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان با اشاره به ظرفیت های طبیعی گیلان و تفاوت این استان با بسیاری دیگر از استان های کشور افزود: بخشی از پویایی و رونق اقتصادی تامین اشتغال، زیباسازی و گردشگری در روستاهای استان تعریف شده است.
وی ادامه داد: قیاس استان های شمالی کشور با کشورهای اروپایی نشان می دهد که در بخش توریسم بسیار عقب تر از آنها هستیم.
استاندار گیلان اظهار کرد: باید 40 درصد از بخش اشتغال در این استان از طریق گردشگری بدست بیاید که در آن غفلت شده و بخشی از این کوتاهی، استانی و بخشی کشوری بوده است.
وی رویگردان شدن بخش عظیمی از توریست ها از این استان را مسائل زیست محیطی و زباله های استان دانست و اضافه کرد: وضعیت کنونی روستاهای گیلان، زیبنده فرهنگ اصیل مردم این خطه نیست .
نجفی با اشاره به ورود شش میلیون و 380 هزار مسافر و گردشگر به گیلان در نوروز امسال تصریح کرد: درصورتی که مردم شهر و روستای گیلان هیچ گاه با زباله مانوس نبوده اند، مشاهده می شود که مکان های مسافرپذیر همچون رستوران های بین راهی ، زباله ها و پسماندهای خود را جمع آوری نمی کنند و در اطراف رستورانشان و در طبیعت می ریزند.
استاندار گیلان با بیان این که بسیاری از روستاهای استان قابلیت مرکز گردشگری را دارند، خاطرنشان کرد: باید در روستاها آنچنان کار شود که مردم زندگی در آن ها را به زندگی شهری ترجیح دهند.
وی با اشاره به تغییر کاربری کشاورزی و ساخت و سازها در زمین ها ادامه داد: بخشی از اشتغال در این استان وابسته به کشاورزی است که آن را از دست داده ایم.
نجفی تصریح کرد: اجازه ساخت و ساز در زمین های کشاورزی محبت به روستاییان نیست و نباید اجازه هر ساخت و سازی را در زمین ها داد.
وی در بخش دیگری از سخنانش به دغدغه روستاییان در بخش مسکن در قبل از انقلاب اشاره و اظهار کرد: امروز با همت مسوولان، خدمات خوبی در این زمینه ارائه شده است.
وی با اشاره به حضور مبلغ فرهنگی ، مذهبی در کنار ساخت و عملیاتی شدن مسکن تصریح کرد: ، مبلغ موقعی می تواند تاثیرگذار باشد که مردم، عمل به سخنان را در عملکرد افراد ببینند.
استاندار گیلان علت ناکامی برخی از کارهای فرهنگی را در عملکردهای نامناسب دانست و گفت: اگر عمل مان را با پاکدستی و سلامت نفس انجام دهیم، خود تبلیغ است و اگر عمل مناسب نباشد، نتیجه عکس می دهد.
وی با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری اظهار کرد: زیربنای اقتصاد ، کار ، تلاش، همت و مدیریت جهادی متناسب با فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی است که این حساسیت کارمان را بیشتر می کند.
نجفی با اشاره به حضور جهادگران مسکن در سال های بعد از انقلاب بیان کرد: این افراد با کمترین ادعا در خدمت محروم ترین مردم بوده اند.
وی همچنین در ادامه گفت: در بخش تحویل سند روستایی بسیار خوب عمل شده و در بخش مسکن مهر روستایی نیز شش هزار واحد مسکن مهر تا پایان سال 93 تحویل داده می شود.
استاندار گیلان در خاتمه خاطرنشان کرد: بنا داریم واحدهای باقی مانده بخش مسکن مهر شهری را نیز تا سالجاری تحویل دهیم.
محمد اکبرزاده مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گیلان نیز در این نشست، از آماده سازی و تحویل شش هزار واحد باقیمانده مسکن مهر در شهرهای زیر 25 هزار نفر جمعیت استان تا پایان امسال خبر داد.
وی ادامه داد: ساخت 22 هزار واحد مسکن مهر در شهرهای زیر25 هزارنفر جمعیت از سال 84 به این نهاد محول شد که از این تعداد تاکنون، 16 هزار واحد به متقاضیان تحویل داده شده است.
وی ساخت مسکن شهری برای قشرهای کم درآمد را از دیگر اقدامات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی عنوان کرد و افزود: در این راستا در 35 سال گذشته ، دو هزار واحد مسکن در شهرها و روستاهای استان ساخته شده است .
اکبرزاده خاطر نشان کرد: در بخش ساخت مسکن برای قشرهای کم درآمد، 650 واحد با 90 درصد پیشرفت فیزیکی از سوی این نهاد در حال ساخت است.
مسوول نمایندگی ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گیلان نیز هدف از تاسیس بنیاد مسکن پس پیروزی انقلاب اسلامی را ریشه کنی فقر، از بین بردن تبعیض و تامین مسکن برای قشر محروم عنوان کرد.
حجت الاسلام سلیمان پور ابراهیم با اشاره به شعار امسال تحت عنوان فرهنگ و اقتصاد؛ با عزم ملی و مدیریت جهادی اظهار کرد: در کنار پروژه ها و رشد و توسعه، باید فرهنگ اصیل و دینی در میان مردم ترویج یابد.
وی تعداد روحانیون مبلغ در بدنه بنیاد مسکن در کشور را 300 نفر عنوان و تصریح کرد: اقامه نماز ، کلاس های آموزشی در زمینه های مختلف و اردوهای فرهنگی از جمله اقدامات انجام شده این روحانیون است.
از 21 فروردین تا 31 فروردین به نام دهه حساب صد امام (ره ) نامگذاری شده است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]