تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام کاظم (ع):از شوخی (بی مورد) بپرهیز، زیرا که شوخی نور ایمان تو را می برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870947390




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شورای نظارت می‌تواند درخواست عزل رئیس صدا‌و‌سیما را به رهبری بدهد


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: "شورای نظارت می‌تواند درخواست عزل رئیس صدا‌و‌سیما را به رهبری بدهد"
نحوه اداره صداوسیما و همچنین نظارت محدود بر عملکرد این سازمان، از مدت‌ها پیش به یکی از دغدغه‌های نمایندگان مردم در خانه ملت بدل شده بود، به گونه‌ای که نمایندگان بار‌ها به این موضوع اشاره کرده و خواستار بازبینی قوانین و مقرارت مربوط به آن شده بودند.
 آفتاب: سرانجام در مجلس هشتم، برخی زمزمه‌ها‌ در کمیسیون فرهنگی مجلس و نیز طرحی درباره این موضوع مطرح شد که به نظر می‌رسد، مقدمات آن انجام ‌و کار به مراحل پایانی خود نزدیک شده است!
 
بنا بر این گزارش، مهم‌ترین موارد مطرح ‌در این طرح، مربوط به نحوه اداره صدا و سیما و ‌نوع نظارت شورای نظارت بر این سازمان و همچنین گردش مالی مربوط به آن است.
 
سیدرمضان شجاعی کیاسری، یکی از اعضای این شورا‌ در این باره می‌گوید: مقدمات این طرح نخست در مجلس هشتم فراهم شد و هم‌اکنون در دستور کار کمیسیون فرهنگی مجلس نهم قرار دارد.
 
این نماینده‌ در مجلس نهم‌‌ با بیان اینکه مواد طرح اداره صداوسیما در کمیسیون فرهنگی مجلس ‌بازبینی شد، ادامه داد: چند ماه پیش، بررسی این طرح در کمیسیون فرهنگی مجلس به پایان رسیده و برای پیمودن ادامه مسیر به مرکز پژوهش‌های مجلس و معاونت قوانین مجلس فرستاده شد. اکنون نیز این طرح دوباره به کمیسیون فرستاده شد‌ه است تا پس از جمع‌بندی در دستور کار صحن مجلس قرار گیرد.
 
وی در تشریح جزئیات بررسی طرح اداره صداوسیما در کمیسیون فرهنگی مجلس‌ تأکید کرد: محتوای این طرح درباره سیاست‌ها و قوانینی است که در اداره صداوسیما باید مورد توجه قرار گیرد.
 
وی تأکید کرد: انتخاب اعضای شورای نظارت بر صداوسیما و نحوه اعمال نظارت و ارایه گزارش به مراجع ‌ذی‌صلاح از جمله مواردی است که در طرح اداره صداوسیما لحاظ شده است. همچنین عمده مسائل مطرح ‌در این طرح، درباره اختیارات رئیس صدا و سیما و نیز راه‌اندازی‌ شبکه‌های خصوصی است.
 
وی یادآور شد: ‌وظایف، مسئولیت‌ها و اختیارات رئیس سازمان صداوسیما ‌بازبینی شده و به مسائلی چون نحوه نظارت در گردش مالی و مسائل اقتصادی سازمان اشاره دارد.
 
کیاسری ادامه داد: در صورت تصویب نهایی طرح اداره سازمان صداوسیما، بازبینی در درون سازمان، عملکرد آن، مسائل فرهنگی و نحوه برنامه‌سازی در سازمان صورت می‌گیرد؛ بنابراین،‌ امید است این قانون مبنای عمل سازمان قرار گرفته و شاهد ارتقای کیفی در تولید برنامه‌ها و فرهنگ عمومی جامعه باشیم.
 
‌وی در پایان خاطرنشان کرد: در این طرح ارتباط صدا‌و‌سیما با قوای سه‌گانه‌، کاملا پیش‌بینی ‌و به ‌روشنی مطرح شده است که چگونه نمایندگان سه قوه در شورای نظارت حضور داشته باشند و نحوه نظارت چگونه خواهد بود و اینکه نتیجه گزارش به چه صورت خواهد شد.
 
این نماینده گفت: باید اعضای شورا برای تصویب یک مصوبه دوسوم آرا را به دست آورند. همچنین این شورا اختیار خواهد داشت که در صورت پاسخگو نبودن رئیس صدا‌و‌سیما، پیشنهاد عزل آن را به رهبری بدهند و اعلام نارضایتی کند.





تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۳ - ۲۰:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن