تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مهدى طاووس بهشتيان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828753917




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استفاده از منابع بانکی برای توسعه اقتصاد دانش بنیان


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

استفاده از منابع بانکی برای توسعه اقتصاد دانش بنیان تهران - ایرنا - معاون علمی و فناوری رییس جمهور بر استفاده از منابع مالی برای توسعه اقتصاد دانش بنیان تاکید کرد.


به گزارش ایرنا،از پایگاه خبری دولت ، سورنا ستاری افزود: بدین منظور با امضای تفاهم نامه هایی با بانک کشاورزی ، صنعت و معدن و بانک قرض الحسنه رسالت ، خط اعتباری 800 میلیارد تومانی به منظور حمایت از شرکت های دانش بنیان و توسعه اقتصاد دانش بنیان فراهم شده است.
وی انعقاد قرارداد ارایه انواع خدمات مالی با پارک فناوری پردیس و صندوق توسعه فناوری های نوین به منظور ارایه خدمات ضمانت نامه و انواع خدمات مالی به شرکت های دانش بنیان، انعقاد قرارداد ارایه انواع خدمات مالی با دانشگاه صنعتی شریف و صندوق پژوهش و فناوری شریف به منظور ارایه خدمات ضمانت نامه و انواع خدمات مالی به شرکت های دانش بنیان از دیگر فعالیتها در این بخش است.
رییس بنیاد ملی نخبگان گفت: تنظیم و تدوین یک راهبرد مدون ، برای همسویی و ایجاد ارزش افزوده در دستگاه های اجرایی کشور در دستور کار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است که در همین زمینه در ماههای پایانی سال 92 کارگروه مشترکی با وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری تشکیل شد تا از موازی کاری و دوباره کاری پرهیز شود.
ستاری درخصوص ایجاد بازار مناسب برای دستاوردهای فناورانه شرکت های ایرانی و تحریک تقاضا گفت: در این بخش مسئله ای که همواره باید مورد توجه قرار بدهیم این است که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بر اساس اهداف ، وظایف و برنامه های کاری خویش همواره در امور اجرایی ورود پیدا نخواهد کرد و عمدتا این معاونت به صورت برنامه های حمایتی و هدایتی فعالیت خود را دنبال می کند.
وی افزود: این معاونت در تلاش است تا زمینه ای را فراهم کند که بخش های مختلف نظام علم و فناوری ، هماهنگی ، همکاری و هم افزایی بیشتری را در کنار هم تجربه کنند.
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این زمینه برنامه هایی از جمله برگزاری چهار دوره جشنواره و نمایشگاه ملی علم تا عمل، برگزاری
فن بازارهای منطقه ای از طریق پارک فناوری پردیس ، برگزاری نمایشگاه تجهیزات آزمایشگاهی ساخت ایران ، برگزاری نمایشگاه های متفرقه مانند نمایشگاه بیداری اسلامی ، نمایشگاه زنان جهان اسلام ، نمایشگاه محیط زیست و نمایشگاه های حاشیه ای ، برگزاری جشنواره های کانون های هماهنگی دانش و صنعت در استان های مختلف کشور، شرکت در چند نمایشگاه تجاری سازی و معرفی دستاورد های فناورانه در خارج از کشور که خوشبختانه در نمایشگاه کشور چین با توفیق و عقد قرار داد های تجاری همراه بود را در دستور کار خود قرار داد و تا کنون به آن جامه عمل پوشانده است.

*** تشکیل شبکه تولید ، انتقال و مدیریت دانش
ستاری ادامه داد: در مرحله بعد شبکه تولید ، انتقال و مدیریت دانش در قالب مثلث دستگاه های اجرایی ، ستادهای توسعه فناوری راهبردی و انجمن های علمی کشور و مراکز علمی و پژوهشی کشور تشکیل می شود و موجب هم افزایی و ایجاد ارزش افزوده خواهد شد.
ستاری افزود: به عنوان یک پیش نیاز، تقسیم کار مناسبی بین ارکان یاد شده فوق پدید آمده است و فعالیت ها براساس چارچوب منطق کار ، شامل تعریف ، هدف کلان ، اهداف بخشی ، خروجی حاصل برای دست یافتن به اهداف مورد نظر، فعالیت های لازم برای دست یافتن به هر یک از خروجی های تعریف شده و فرضیات مربوط به هر سطح تعریف شده است تا امکان بررسی پیشرفت کار و ارزشیابی طرح های انجام شده و میزان موفقیت عملکرد فراهم شود.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور اظهار داشت: علاوه بر 10 ستاد فناوری های راهبردی مصوب در گذشته ، ایجاد و تاسیس ستادهای توسعه فناوری های راهبردی نفت ، گاز و ذغال سنگ و ستاد انرژی های تجدید پذیر و محیط زیست ، ایجاد و تاسیس بیش از 50 کانون هماهنگی دانش ، صنعت و بازار با رویکرد هم گرایی و هماهنگی بین دولت ، صنعت و دانشگاه نیز از دیگر برنامه های انجام شده معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری بوده است.

***تاکید بر اهمیت مشوق های صادراتی برای کالا و خدمات دانش بنیان
ستاری با تاکید بر اهمیت تنظیم مشوق های صادراتی به منظور حمایت از صادرکنندگان محصولات دارای ارزش افزوده بالا و صادرکنندگان کالاها و خدمات دانش بنیان گفت: این بحث یکی از مهمترین مسایلی است که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری معتقد است باید با جدیت و شدت پیگیری شود.
همانگونه که می دانید این مسئله به یک نهاد خاص مربوط نیست و بیشتر سازمان ها و نهادها و وزارتخانه ها درگیر آن هستند.
ستاری افزود: اما معاونت علمی با توجه به عمر کم تاسیس خود و با عنایت به اهداف ، وظایف و فعالیت های گسترده ایی که در این زمان کوتاه از بدو تاسیس انجام داده است و تلاش دارد بتواند به این گونه مسایل به طور ویژه بپردازد.
وی ادامه داد : لذا عقد تفاهم نامه همکاری با وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری در خصوص صادرات کالا و خدمات دانش بنیان ، حمایت مادی و معنوی از شرکت تازه تاسیس صادرات و خدمات دانش بنیان که به صورت مشترک با انجمن های علمی پارک ها و مراکز رشد کشور و تشکل های دانش بنیان تحت پوشش وزارت صنعت ، معدن و تجارت تاسیس شده است و حمایت از شرکت در حال تاسیس مجمع خیران تجاری سازی، بخشی از تلاش معاونت در راستای صادرات کالا و خدمات دانش بنیان بوده است.

***ایجاد مشوق های مالیاتی به منظور توسعه شرکت های دانش بنیان
معاون علمی و فناوری رییس جمهور با اشاره به برنامه های دولت برای ایجاد مشوق های مالیاتی به منظور توسعه شرکت های دانش بنیان و صادراتی نیز گفت: دولت تدبیر و امید با مجموعه وزارتخانه ها، معاونت ها و یا نهادها و سازمان های متعددی که تحت مدیریتش قرار دارد، توانسته گام ها و اقدامات اساسی را انجام دهد و ما شاهد هستیم به بخش های مختلف روح تازه ای بخشیده شده است.
سورنا ستاری تصریح کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم در این زمینه تحرک خوبی را آغاز کرده است که نوید بخش دوره های خوبی خواهد بود. از جمله این اقدامات همانگونه که گفته شد راه اندازی صندوق نوآوری و شکوفایی است که از این صندوق حمایت ها و کمک های خوبی به توسعه شرکت های دانش بنیان انجام خواهد شد.
وی در ادامه افزود: علاوه بر این در قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان نیز که با طی شدن دوره ای طولانی مدت و با بروز اختلافات بین معاونت علمی و وزارت علوم در دولت گذشته بالاخره به تصویب مجلس و در نهایت شورای نگهبان رسید، در این قانون از شرکت های دانش بنیان حمایت های خوبی در بخش های مختلف از جمله در بخش مالیات صورت خواهد گرفت.
***استخدام استعدادهای برتر و حمایت از شرکتهای دانش بنیان
رییس بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: شرکت های دانش بنیان در این قانون از معافیت های مالیاتی و بیمه ای برخوردارند. علاوه بر این ها که خود دارای ابعاد گسترده ای است ، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان به شرکت های دانش بنیانی که بتوانند از مجموع افرادی که در بانک اطلاعاتی بنیاد ملی نخبگان به عنوان استعدادهای برتر تشکیل پرونده داده اند و یا از تسهیلات این بنیاد برخوردار می شوند ، استفاده کرده و به استخدام در بیاورند ، تا یک دوره و مدت خوبی حقوق این افراد را به این شرکت ها پرداخت می کند.
***ایجاد مشوق های مالیاتی برای احداث کارخانه در پارک فناوری پردیس
معاون علمی و فناوری رییس جمهور گفت: علاوه بر این اگر شرکت های دانش بنیان بتوانند در پارک فناوری واقع در پردیس و یا دیگر پارک های فناوری کشور دفتر، تشکیلات و کارخانه های خود را احداث کنند از یک سری مشوق ها از جمله مشوق های مالیاتی برخوردار خواهند شد.
به طور مثال زمین به صورت رایگان یا با پرداخت هزینه کم به این ها تعلق می گیرد. در خود پارکها بودجه و هزینه نسبت به خارج از پارک های فناوری و علمی به مراتب کمتر است و مجموعه ای از این دست مشوق ها کم نیستند که بتواند برای شرکت های دانش بنیان زمینه ای برای ایجاد ، فعالیت ، توسعه و پیشرفت باشد.
ستاری در خصوص ساماندهی نظام تامین مالی نیز گفت: بخش تامین مالی برای شرکت های دانش بنیان از برنامه های سخت و پرکاری است که همکاران من در معاونت علمی و فناوری ، صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور و صندوق نوآوری و شکوفایی به طور جدی و با کاری کارشناسانه در تلاش هستند که بتوانند به پیش بروند.
***فعال کردن صندوق های خطر پذیر (VC)
وی ادامه داد: علاوه بر این ها ما باید در حوزه فعالیت های شرکت های دانش بنیان، صندوق های خطر پذیر (VC) را جدی گرفته و بیشتر آنها را در خدمت این گونه شرکت ها بکار بگیریم. بر این اساس توانستیم برخی از صندوق هایی که تا کنون غیر فعال بودند را به فعالیت وادار کرده و وارد جریان کنیم.
علمی(1)**1746**1599
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]




24/01/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن