تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسیارند دانشمندانی که جهلشان آنها را کشته در حالی که علمشان با آنهاست، اما به حالش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844669439




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استاندار کردستان: تلاش ما بر استفاده از نیروهای بومی در استان است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

استاندار کردستان: تلاش ما بر استفاده از نیروهای بومی در استان است سنندج - استاندار کردستان گفت: کردستان، منطقه امنیتی نیست، بلکه یک استان فرهنگی است که نیازهای اقتصادی فراوانی دارد، کردستانی ها به عنوان شهروندان جمهوری اسلامی باید احساس کنند هیچ تفاوتی با دیگر شهروندان ندارند، اقلیت ها باید احساس مداخله بیشتر در اداره امور کشور داشته باشند.


به گزارش ایرنا، روزنامه ایران با ˈعبدالمحمد زاهدیˈ استاندار کردستان مصاحبه ای انجام داده است که مشروح آن به شرح زیر است.
آقای زاهدی در ادوار گذشته همواره بحث های امنیتی بر سر استان کردستان سایه انداخته بود، اما وزیر اطلاعات دولت یازدهم از تغییر رویکرد دولت در حوزه امنیتی خبر داده است، نگاه شما به استان کردستان چگونه است؟
در دوره اخیر انتخابات ریاست جمهوری شاهد مشارکت بالای مردمی در کردستان بودیم، حدود 82 درصد مشارکت مردمی داشتیم که حدود 72 درصد هم به آقای روحانی رأی دادند، این حضور کیفیت مشارکت مردم در انتخابات، نشان دهنده این است که مردم استان نگاه به درون دارند و با نظام یکی هستند. طبیعتاً نگاه ما به استان و مردم هم نباید نگاه امنیتی باشد، اصلاً استان کردستان، منطقه امنیتی نیست، البته حوادث ضد امنیتی ممکن است در هر نقطه ای اتفاق بیفتد، اما استان کردستان اصولاً یک استان فرهنگی است که نیازهای اقتصادی فراوانی دارد، از همین رو ما نگاه امنیتی به کردستان نداریم.
در جلسات شورای تأمین استان هم عمده توجه ما به موضوع توسعه کردستان است، حتی دوستان امنیتی نظامی و انتظامی ما در استان هم به این موضوع کاملاً توجه دارند، نیروهای انتظامی بعضاً در استان کارهای عمرانی و خدماتی انجام می دهند یعنی علاوه بر وظایف انتظامی نسبت به توسعه استان دغدغه دارند. مردم کردستان با مردم سایر نقاط کشورهیچ تفاوتی ندارند ضمن اینکه اصیل ترین قوم ایرانی هم هستند و طبیعتاً علاقه آنها به وطن خود اگر بیشتر از سایر نقاط نباشد، کمتر هم نیست. آنها این مهم را به اشکال گوناگون نشان داده اند اعم از مشارکت بالا در انتخابات، حضور گسترده در راهپیمایی 22 بهمن و حتی در همکاری هایی که با مسئولان دولتی دارند.
استفاده از نیروهای بومی چقدر مورد توجه شما در استانداری کردستان است؟
تلاش ما بر استفاده از نیروهای بومی در این استان است، اگر به جمع انتصاب هایی که تا الان در سطح استان، انجام شده نگاه کنید خواهید دید که عمده افراد بومی هستند.
ما شنیدیم که شما در سطح معاونان استاندار هم از نیروهای بومی استفاده کرده اید؟
بله از چهار معاونی که استانداری دارد، سه نفر آنها از اهل سنت و بومی هستند، یک نفر غیر بومی است که به خاطر تجربه و سابقه بالای مدیریتی اش مورد توجه ما بوده است.
مهمترین مطالبات مردم کردستان چیست؟
مردم استان مطالبات فرهنگی باقیمانده از قبل زیاد دارند که البته پاسخ دادن به آنها نیاز به گذشت زمان دارد، در کنار مطالبات فرهنگی، مهمترین معضل استان بیکاری است، نرخ رسمی بیکاری در کردستان 28.2 درصد است که البته نرخ واقعی حتماً بیش از این عدد است، نرخ رشد جمعیت کشور 1.28 درصد است ولی در کردستان نرخ رشد جمعیت 0.7 درصد است، این به علت مهاجرت های زیادی است که از استان و به خاطر بیکاری موجود صورت می گیرد، همچنین درآمد سرانه مردم کردستان کمتر از نصف میانگین کشور است، اینها نشان می دهد که در حال حاضر اولویت ما باید توسعه استان جهت اشتغالزایی باشد.
آیا شما هم برای توسعه استان چشم به اعتبارات دولتی دارید یا خودتان هم وارد میدان شده و از ظرفیت های استانی و بومی استفاده می کنید؟
در دوره جدید چشم دوختن به اعتبارات دولتی ما را به جایی نمی رساند.
چرا؟ اعتبارات قابل توجه نیست؟
بله، اعتبارات تخصیصی قابل توجه نیست، از اعتبارات عمرانی سال 92 چیزی حدود 12-10 درصد در کل کشور تحقق پیدا کرده است، در کردستان البته این رقم، 17 درصد بوده است ولی اینها عقب ماندگی ها را جبران نمی کند، در سال آینده اعتبارات نسبت به سال جاری کمتر است، ولی ما به اعتبارات دولتی اتکا نمی کنیم، باید بسیاری از پروژه ها و کارهای بزرگ را به منابع بخش خصوصی وصل کنیم. بیمارستان ها، فرودگاه ها، جاده ها و... را باید از طریق بخش خصوصی دنبال کنیم، گردش پول در کردستان به خاطر مرزی بودن و مبادلات تجاری مرزی بسیار بالاست، اما این فقط یک گردش است و هیچ ماندگاری در استان ندارد، می شود از پس اندازهای کوچک مردم صنایع و تولیدات کوچک راه اندازی کرد تا در کوتاه مدت بتوانیم بحران بیکاری را مهار کنیم و بعد از طریق ایجاد واحدهای بزرگ، توسعه پایدار در منطقه را ایجاد کنیم.
از جمله ظرفیت های مهم استان کردستان، موضوع گردشگری و جذب توریسم و همچنین همجواری با کشور عراق است، شما برای استفاده از این ظرفیت ها چه اقدام هایی انجام داده اید؟
در حوزه گردشگری طرح های جامع مختلفی تعریف شده است، مثل طرح جامع دریاچه زریوار و طرح جامع آبیدر در سنندج. وضع استان کردستان به گونه ای است که در فصول مختلف سال می تواند گردشگر داشته باشد، مثلا ظرفیت ورزش های زمستانی را می توانیم توسعه دهیم. ما در این استان به لحاظ زمین، آب، برق و انرژی مشکل نداریم.
البته یک مقدار مشکل زیرساخت، حمل و نقل و ترابری داریم که امیدواریم از طریق بخش خصوصی ظرف یکی دو سال آینده بر طرف شود، در خصوص همجواری با کشور عراق هم در حال حاضر 4 بازارچه مرزی و یک مرز رسمی داریم که به نظر می رسد در حال حاضر یک مدیریت یکپارچه مرزی در این مناطق وجود ندارد، بر همین اساس طرح ساماندهی مرز را داریم که اولین جلسه آن اواخر سال گذشته در وزارت کشور برگزار شد. امیدوارم در طول سال 93 طرح ساماندهی مرز به فرجام برسد و مبادلات مرزی هم قانونمند تر شود تا باعث اشتغال بیشتر شود.
آقای رئیس جمهوری در ابتکاری، اقدام به انتخاب دستیار ویژه اقلیت ها در دولت کرده اند، به نظر شما این اقدام در برقراری ارتباط بهتر اقلیت ها و قومیت ها با حاکمیت و دولت مؤثر است؟ مشخصاً در استان خود شما، این موضوع مثمرثمر بوده است؟
حتماً این اقدام می تواند تأثیر خوبی در برقراری ارتباط بین اقلیت ها و حاکمیت داشته باشد، ما قومیت ها و اقلیت ها را به عنوان واقعیات موجود در جامعه باید بپذیریم، آنها به عنوان شهروندان جمهوری اسلامی باید احساس کنند هیچ تفاوتی با دیگر شهروندان جمهوری اسلامی ندارند، البته این اقدام هنوز در ابتدای راه است و باید تلاش کنیم ارتباط میان تمامی اقشار جامعه فارغ از هر قومیتی، بهتر و بیشتر شود و اقلیت ها و قومیت ها هم احساس مداخله بیشتر در اداره امور کشور داشته باشند.ک/1
گفت و گو: ابراهیم بهشتی
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]




24/01/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن