واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
826 میلیارد تومان مالیات در استان کرمان اخذ می شود رفسنجان - ایرنا - نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی گفت: 826 میلیارد تومان مالیات در استان کرمان اخذ می شود که 361 میلیارد تومان از این مبلغ را مردم رفسنجان پرداخت کرده اند.
به گزارش ایرنا، حسین آذین روز شنبه در آیین معرفی فرماندار رفسنجان افزود: استاندار کرمان در خصوص توسعه منطقه، مثلث توسعه را بیان کردند که مسوولان، نمایندگان مجلس و بخش خصوصی وجه های این مثلث را تشکیل می دهند و با بکارگیری این عناصر می توان رشد و شکوفایی منطقه را شاهد بود.
وی تصریح کرد: در فرمایشات رهبر معظم انقلاب که بر اقتصاد و فرهنگ، عزم ملی و مدیریت جهادی تاکید داشتند به این نکته اشاره شد که یکی از اصول راهبردی امام راحل، استقلال در زمینه های مختلف، حضور و خدمت رسانی به مردم است.
وی با اشاره به اینکه مردم رفسنجان در همه عرصه های قبل و بعد از انقلاب در جنگ از جمله سه گردان خط شکن و یک گردان پشتیبانی و نیز در ساخت و سازها حضور داشتند گفت: خیرین رفسنجان در ساخت و ساز 700 بنا از جمله بیمارستان حضرت علی ابن ابیطالب (ع)، دانشگاه ها و بیمارستان مرادی و مراکز درمانی و مرکز انتقال خون شرکت داشتند.
آذین بیان کرد: مردم رفسنجان در حوزه اقتصاد مقاومتی حضور داشته اند و بسیاری از آسفالت های روستاها و سالن های ورزشی با کمک خیرین ساخته شده است اما در این میان دولت نیز باید نقش خود را خوب ایفا کند با نظر به اینکه جمعیت زیر پوشش را بعد از کرمان داراست ولی سهم ما از سرانه استان خیلی اندک است.
وی با بیان اینکه شش و دو دهم درصد از سرانه استانی به رفسنجان تعلق می گیرد و رشد و توسعه اگر رخ ندهد عوارض آن در همه زمینه ها آشکار خواهد شد گفت: باید رفسنجان پیشرفت خود را داشته باشد و عدالت اجتماعی که در اصل خواسته انبیا و اولیا بوده است در همین راستا نیز باید اجرا شود.
وی افزود: باید موانع سرمایه گذاری برداشته شود و اصولگرایی خدمت به مردم است و باید حول محور وحدت که توسعه و ولایت است حرکت کنیم و برای اصل نظام مقدس جمهوری اسلامی و ولایت ثمر بخش باشیم.
نماینده رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی، ساماندهی اردوگاه افاغنه و کیفیت آب را از مشکلات مردم رفسنجان ذکر کرد و گفت: مردم رفسنجان مجوز دو چاه آب را از بردسیر خریداری کردند ولی هنوز واگذار نشده که جزء خواسته های آنان است.
وی تصریح کرد: تعداد بیکاران در رفسنجان 12 هزار و 700 نفر است که ثبت نام کرده اند و 69 روستا در رفسنجان از آسفالت و طرح های هادی بی بهره اند و همچنین برای کمربند شرقی رفسنجان نیز که دارای ترافیک بالاست باید برنامه ریزی شود.
وی گفت: راه روستاهای الهیه و جوادیه خاکی است و همچنین محور نوق رفسنجان نیز یکی از حادثه خیزترین محورهاست و مقام دوم حوادث ترافیکی را داراست که بودجه ای برای ساماندهی این محور
نیاز است.
آذین افزود: باید از همه ظرفیت ها، تفکرات و ایده ها و سلایق برای رونق منطقه استفاده کنیم و از جمله مس سرچشمه که نعمت خدادادی است و در 45 کیلومتری رفسنجان واقع شده است.
وی به وجود هزار و 200 قلم کالای مصرفی در صنعت مس رفسنجان اشاره کرد و گفت: در فاز اول، رفسنجان ظرفیت این را دارد که 50 کارگاه قطعه سازی در زمینه مس را بوسیله سرمایه گذاران راه اندازی کند و اشتغال را به مردم رفسنجان به ارمغان بیاورد.
وی تاکید کرد: پژوهشکده مس به دانشگاه های دیگر نرود و با توجه به اینکه دانشگاه دارای 300 عضو هیئت علمی و 10 هزار دانشجو و 150 رشته متفاوت است بهتر است در دانشگاه ولیعصر (عج) به فعالیت بپردازد.
آذین در مورد کارخانه های موجود در رفسنجان گفت: تنها 30 درصد از ظرفیت های کارخانجات در حال انجام فعالیت هستند و امیدواریم در دولت تدبیر و امید از سرمایه گذاران در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی حمایت شود.
در این آیین از تلاش های علی محمدی بهجت سرپرست فرمانداری رفسنجان تقدیر و حمید ملانوری به عنوان فرماندار جدید رفسنجان معرفی شد.ک/2
8154/2624
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
23/01/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]