تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837770313
علل تناقض مواضع تلآویو مقابل دمشق/طرح صهیونیستی جسارت چیست؟
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
علل تناقض مواضع تلآویو مقابل دمشق/طرح صهیونیستی "جسارت" چیست؟
همسایگی سوریه با سرزمینهای اشغالی، نقش محوری این کشور در معادلات منطقهای، قدرت بالای ارتش و ارتباطات حیاتی دمشق با جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت مؤلفههایی است که موضعگیری تلآویو در قبال بحران سوریه را پیچیده کرده است.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، انقلابهای عربی برخاسته از بیداری اسلامی در سالهای اخیر حالتی از بیثباتی و غافلگیری را در میان تصمیمسازان و سیاستمداران اسرائیلی و مراکز مطالعاتی این رژیم ایجاد کرده است، البته رژیم اسرائیل خیلی زود سعی کرد از همان آغاز تحولات منطقه عربی، مواضع خود را بر اساس منافعش در پیش گیرد، این رژیم مخالفت خود را با انقلابهای مردمی در مصر و تونس که به دنبال براندازی رژیم استبدادی حاکم بر این کشورها و ایجاد دولتهای دموکراتیک مبتنی بر احترام به آزادی شهروندان و ایجاد عدالت اجتماعی در کشور بودند، اعلام کرد.
اسرائیل در کنار دولتهای مستبد این کشورها قرار گرفت، چرا که آنها را دولتهای معتدل میدانست که در راستای منافع اسرائیل کار می کردند، مراکز تبلیغاتی و مطالعاتی اسرائیل در طول دهه های گذشته به تمجید از نظام حاکم بر این کشورها و عملکرد آنها در سرکوب منظم مردم و حاکمیت دهها ساله بر آنها پرداخته بود.
با آغاز بحران سوریه، اسرائیل توجه ویژه ای به این بحران و حوادث و پیامدهای آن داشت، چرا که سوریه جایگاه خاصی در محاسبات اسرائیل داشته و این رژیم چندین بار با دولت دمشق وارد جنگ شده و بخشی از خاک آن را نیز همچنان در اشغال دارد. علاوه بر اینها سوریه دولتی محوری در خاورمیانه است و ارتباط مستحکمی با ایران و حزبالله و گروههای مقاومت فلسطین دارد و قدرت تاثیرگذاری زیادی بر تحولات منطقه دارد.
بر خلاف مواضع اسرائیل در مورد انقلاب مصر، موضع آن در برابر بحران سوریه و براندازی دولت در این کشور پیچیده بود. کابینه اسرائیل در سال اول بحران سوریه در برابر این بحران سکوت کرد، اما یک سال بعد از آغاز این بحران وقتی عمق بحران بیشتر و فراگیرتر شد و حمایت بین المللی از مخالفان مسلح دولت افزایش پیدا کرد، رژیم صهیونیستی نیز سیاست های خود را علنیتر کرد.
دیدگاههای رژیم صهیونیستی در مورد بحران سوریه
سطح تعامل اسرائیل با بحران سوریه متفاوت است، این تعامل گاه به صورت سکوت بوده و گاه با حملات هوایی نظامی علیه برخی مراکز دولتی سوریه در قلب دمشق یا مراکز دیگر دنبال شده است، اخیرا نیز رژیم اسرائیل ارائه کمک های پزشکی را به شورشیان مسلح که در درگیری با ارتش زخمی شدهاند در دستور کار قرار داده است.
علاوه بر همسایگی سوریه با سرزمین های اشغالی که باعث پیچیده تر شدن و سردرگمی سران سیاسی اسرائیل در تعامل با بحران سوریه شده، عوامل دیگری نیز وجود دارد که به این ابهام دامن می زنند. قبل از اینکه به بررسی دیدگاه های رژیم صهیونیستی در تعامل با بحران سوریه بپردازیم بهتر است این شاخص ها را بررسی کنیم:
- آینده سیاسی دولت کنونی یا دولت بر آمده از اصلاحات یا خلأ قدرت در صورت براندازی دولت سوریه از نظر نقش این کشور در روند درگیریهای عربی و اسرائیلی و پذیرش احتمالی سازش با این رژیم در ابهام قرار دارد.
- نقش احتمالی ارتش در دوره آینده و اهداف نهایی و حجم تسلیحاتی و نفراتی آن و فلسفه مبارزاتش مبهم است، بویژه اینکه اسرائیل ارتش سوریه را ارتش حرفهای و اعتقادی می داند که روحیه تنفر از اسرائیل در عمق آن ریشه دوانده است.
- از بین بردن ائتلاف های منطقهای و داخلی در سوریه با لبنان و فلسطین و دیگر کشورها و به ثمر نشستن تلاش های اسرائیل و غرب در ایجاد نقشه جدید برای منطقه خاورمیانه در هاله ای از ابهام قرار دارد.
بر اساس مولفه هایی که به آنها اشاره شد، در بررسی دیدگاههای رژیم اسرائیل در تعامل با بحران سوریه از منظر منافع راهبردی و امنیت داخلی این رژیم به سه موضع بر میخوریم که با هم در تضاد هستند.
دیدگاه اول: ادامه درگیریها بدون پیروزی یکی از طرفهای درگیر
بسیاری از تحلیلگران اسرائیلی این سناریو را ترجیح داده و بزرگترین برنده این روند را اسرائیل می دانند، آنها تاکید دارند که منافع اسرائیل با ادامه درگیریها در سوریه بدون پیروزی یکی از طرفها بیشتر تامین می شود، چرا که طرفهای درگیر با ادامه درگیریها تضعیف میشوند و این همان چیزی است که اسرائیل می خواهد، چرا که همه طرف ها دشمن اسرائیل به شمار میروند. ارتش سوریه از آنجا که قوی ترین ارتش عربی است، برای امنیت داخلی اسرائیل خطرناک است و مخالفان نیز با وجود ائتلاف کنونی خود با اسرائیل بر اساس دیدگاه های افراطی که دارند، می توانند در دراز مدت برای تل آویو خطر آفرین باشند.
اوضاع مصیبت بار کنونی علاوه بر تضعیف جامعه، دولت و ارتش در سوریه، جبهه عربی در درگیری های اعراب با اسرائیل را تضعیف کرده و روند تسلط اسرائیل بر اراضی اشغالی سوریه در جولان را نیز تقویت می کند.
علاوه بر اینها از بین بردن ائتلاف های منطقه ای و بین المللی سوریه و تجزیه این کشور و ایجاد دولت های کوچک طایفه ای و مذهبی در آن از جمله دیگر اهداف راهبردی اسرائیل در سوریه است که تضمینی برای برتری اسرائیل بر این میکرو دولت ها است.
تل آویو معتقد است که سوریه ضعیف و وابسته بدون ارتش قوی خطری برای اسرائیل محسوب نمی شود و با پذیرش کمک های غربی به اسیر دست موسسات مالی و تجاری غرب تبدیل می شود. به این ترتیب سوریه نیز به جای پرداختن به تقویت ارتش و جایگاه بین المللی خود باید به مشکلات داخلی اش مشغول شود.
طرح دیدگاه دوم: براندازی دولت سوریه و پیروزی تروریست ها
این دیدگاهی است که بسیاری از ناظران سیاسی اسرائیل و برخی رژیم های عربی دنبال می کنند. با وجود برقراری امنیت در جبهه جولان در دوره حاکمیت بشار اسد و عدم استفاده این دولت از قدرت علیه رژیم صهیونیستی از زمان درگیریهای سال 1973 تاکنون، آنها اعتقاد دارند که براندازی دولت بشار اسد می تواند جایگاه اسرائیل را در خاورمیانه تقویت کرده و موقعیت این رژیم در درگیری های اعراب و اسرائیل را تقویت کند. آنها برای تحلیل خود چندین دلیل مطرح می کنند که عبارتند از:
- سقوط دولت اسد به معنای سقوط ائتلاف های بین المللی و داخلی آن در منطقه است و این موضوع میتواند نفوذ ایران و حزبالله در منطقه را کاهش داده و یکی از منابع اصلی حمایت از حماس را خشک کند.
- سقوط دولت اسد به معنای خروج ارتش سوریه از معادله های نظامی منطقه است، این در حالی است که بعد از سازش مصر با اسرائیل در سال 1979، ارتش سوریه قوی ترین ارتش در محور متخاصم با اسرائیل به شمار می رفت.
- اسرائیلی ها اعتقاد دارند که سوریه مانع اساسی در ایجاد روند سازش مورد نظر اسرائیلی ها در منطقه است، تلآویو به دنبال سازش سلطه طلبانه با فلسطین و لبنان است و براندازی اسد میتواند موضع سیاسی سوریه در رد این سازشها را از بین ببرد و طرف های لبنانی و مذاکره کنندگان فلسطینی را نیز تضعیف کند.
چیزی که این دیدگاه را تقویت می کند، این است که اسرائیلیها تحرکات نظامی و لوجستیک و حتی پزشکی را در حمایت از شورشیان مسلح در دستور کار قرار داده و نیروی هوایی اسرائیل چندین بار مواضع نظامی دولت سوریه را هدف قرار داده است، علاوه بر اینها بیش از 500 تروریست سوری از آغاز سال 2013 تاکنون در سرزمین های اشغالی مداوا شدهاند که 40 درصد از این تعداد در بیمارستانهای میدانی در مرزها مداوا شده اند و بقیه نیز در بیمارستان های شهری مداوا شدهاند. از سوی دیگر حضور لابی صهیونیستی در کنفرانس هایی که برای حمایت از معارضان سوری برگزار می شود، قابل توجه است.
دیدگاه سوم: پایان درگیریها در سوریه و ایجاد دولت مرکزی
چالش های امنیتی اسرائیل در مرز سوریه برخی تحلیلگران اسرائیلی که البته تعداد آنها زیاد نیست را به این نتیجه رسانده که ایجاد دولتی مرکزی و قوی در سوریه صرف نظر از اینکه در دست بشار اسد یا مخالفان باشد، در راستای منافع کنونی اسرائیل است.
شلومو پروم تحلیلگر مرکز مطالعات امنیت داخلی اسرائیل در دانشگاه تلآویو در این راستا می گوید: البته اگر مخالفان دولت سوریه بویژه ارتش آزاد بتوانند حاکمیت را در دست گیرند، این برای اسرائیل بهتر است، نکته مهم برای اسرائیل این است که یک قدرت مرکزی در سوریه روی کار باشد و زیاد مهم نیست که حاکم اصلی این قدرت چه کسی باشد.
بر اساس این دیدگاه تعامل با دولت مرکزی قوی و با ثبات – حتی اگر دشمن باشد- ساده تر از تعامل با هرج و مرج و ناآرامی در مرزهاست. بویژه اینکه دولتی مثل سوریه از سال 1973 تاکنون هیچ حمله ای را علیه اسرائیل ترتیب نداده است.
در صورت رسیدن مخالفان به قدرت نیز ائتلاف غیر متجانسی از رقبا در حاکمیت ایجاد می شود که تمام پتانسیل آن به رقابت قدرت و تامین امنیت در کشور و دور کردن خطرات و تهدیدات داخلی و خارجی خواهد گذشت و حتی ممکن است دولت جدید آمادگی امضای قرارداد سازش با اسرائیل را نیز داشته باشد و از ایران و حزب الله لبنان نیز دور شود.
هرج و مرج در مواضع صهیونیستها نسبت به بحران سوریه
پیچیدگی های بحران سوریه و تعدد طرفهای بین المللی و منطقه ای مداخله جو در این بحران حالتی از تردید و سردرگمی را در میان تصمیم سازان اسرائیلی و نخبگان مسایل سیاسی و راهبردی درباره آینده این بحران ایجاد کرده است. به همین علت است که دیدگاه راهبردی اسرائیل نمی تواند بهترین سناریو را برای تعامل با این بحران انتخاب کند. به همین علت است که تلآویو ترجیح داده به صورت تاکتیکی و بر اساس تحولات کوتاه مدت با این بحران وارد تعامل شده و منافع و تهدیدات با برد کوتاه برای خود تعریف کند. در همین راستا است که در حال حاضر برخی رسانه های رسمی اسرائیل به صورت گسترده از امکان تغییر معادله های امنیتی اسرائیل در جبهه جولان و امکان دخالت نظامی مستقیم اسرائیل در سوریه از طریق این جبهه خبر می دهند.
ورود حزب الله لبنان به خط درگیری های سوریه در یک سال و اندی گذشته باعث احساس نگرانی و ترس اسرائیل از دستاوردهای این حزب شده و در معادله های قدرت و تسلیحات در مرزهای شمالی این رژیم اختلال ایجاد کرده است. در این راستا اسرائیل خط قرمزهایی برای خود ترسیم کرد که آن را ممانعت از تسلط حزب الله به مرزهای سوریه و لبنان دانست و مدعی شد این اقدام می تواند خطوط پشت جبهه و لوجستیک را برای دولت سوریه در صورت بروز هر درگیری آینده با اسرائیل فراهم نماید.
در سایه تحولات کنونی منطقه و ضرورت بازبینی معادله های قدرت در جبهه های مختلف شاید الان به نفع اسرائیل باشد که خود را از ورود در جنگ فراگیر کنار بکشد، اما با این وجود آزادی عمل را در انجام حملات به اصطلاح تلآویو "پیش دستانه" در اختیار خواهد داشت تا با حملات موضعی امکان فرسایش هر چه بیشتر طرف مقابل را فراهم نماید و در عین حال وارد جنگ فراگیر نیز نشود، چرا که سیاستهای آمریکا ورود در این جنگ را تایید نمیکند.
در همین راستا اسرائیل در اوایل سال جاری میلادی طرح پنج مرحلهای با نام "جسارت" را ارائه کرده و قرار است این طرح تا سال 2017 اجرایی شود، این طرح جایگزین طرح تیفن خواهد بود که از سال 2008 تا 2012 اجرایی شد.
این طرح به صورت کلی بر کاستن از یگان های نیروی زمینی به علت کم شدن ارزش جنگهای سنتی در تمامی جبههها متمرکز است، همچنین بودجه پروژه های دستگاه های جاسوسی افزایش خواهد یافت و توان پیشرفته مبارزاتی در بخش های نیروی دریایی، زمینی و هوایی تقویت خواهد شد. پروژه های جمع آوری اطلاعات جاسوسی، دفاع و حمله نیز در اولویت طرح جدید خواهد بود.
مارک هیلر کارشناس صهیونیست مرکز مطالعات امنیت ملی دانشگاه تلآویو در مورد نحوه تعامل اسرائیل با بهار عربی می گوید: تمام تغییرات ایجاد شده در بهار عربی پیامدهای منفی برای اسرائیل ندارد، با این وجود این موج خطرات اساسی برای اسرائیل دارد. بنابراین اسرائیل نمیتواند درمورد نتایج این پتانسیل یا تاثیر در روند این جریانات تصمیم گیری کند، بلکه باید سعی کند با برخی اقدامات از شدت تبعات منفی و خطرناک این پیامدها بکاهد.
منبع: مشرق نيوز
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]
صفحات پیشنهادی
مهمترین علل تصادفات در جادهها چیست؟
مهمترین علل تصادفات در جادهها چیست بنا بر اعلام پلیس راهور ناجا عدم توجه به جلو مهمترین علل تصادفات روز گذشته معابر برونشهری بوده است آفتاب با بررسی تصادفات فوتی و جرحی حادث در معابر برون شهری کشور در روز سه شنبه 12 فروردین ماه 92 مهمترین علت تصادف در معابر برون شهری عدم توجرئیس کمیته راهبری جامعه ایمن دماوند مطرح کرد برنامهریزی در راستای ثبت و مستندسازی علل حوادث در دماوند
رئیس کمیته راهبری جامعه ایمن دماوند مطرح کردبرنامهریزی در راستای ثبت و مستندسازی علل حوادث در دماوندرئیس کمیته راهبری جامعه ایمن دماوند از برنامهریزی در راستای ثبت و مستندسازی علل حوادث در دماوند خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از شرق استان تهران به نقل از روابط عمومی شهرداری دطرح مجلس برای مقابله با مصوبه پارلمان اروپا
طرح مجلس برای مقابله با مصوبه پارلمان اروپا کد خبر ۳۹۰۵۷۱ تاریخ انتشار ۱۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۸ ۲۲ - 05 April 2014 نماینده مجلس شورای اسلامی از طرح نمایندگان با عنوان راهبرد جمهوری اسلامی ایران در مقابله با مصوبه پارلمان اروپایی خبر داد حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهینشهرآغاز طرح مقابله با ملخ مراکشی در 14 هزار هکتار از مراتع "مراوهتپه" گلستان
سهشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۳ - ۰۹ ۴۱ مدیرجهادکشاورزی شهرستان مراوتپه ازآغاز اجرای طرح مقابله با ملخ مراکشی در 14هزار هکتار از مراتع این شهرستان خبر داد سلیمان محمدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا همچنین از آغاز بکار ستاد مبارزه با ملخ مراکشی درشهرستان مرزیاجرای طرح تشدید مقابله با سرقت در کشور/تقویت گشت پلیس های موتورسوار
جانشین رییس پلیس آگاهی ناجا خبر داد اجرای طرح تشدید مقابله با سرقت در کشور تقویت گشت پلیس های موتورسوار تهران - ایرنا - جانشین رییس پلیس آگاهی ناجا از اجرای طرح تشدید مقابله با سرقت در کشور خبر داد و گفت به منظور اجرای این طرح گشت های انتظامی و اطلاعاتی برای پوشش نقاط جرم خیزطرح رژیم صهیونیستی برای ساخت 2269 واحد مسکونی یهودینشین
جمعه ۱ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۳ ۵۴ یکی از مسوولان رژیم صهیونیستی اعلام کرد که تل آویو طرحهایی را برای ساخت بیش از 2269 واحد مسکونی یهودینشین در کرانه باختری تصویب کرده است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از سایت الوطن العربی سخنگوی اداره مدنی رژیم صهیونیستی تصریحمتن طرح راهبرد ایران در مقابله با مصوبه اروپا
متن طرح راهبرد ایران در مقابله با مصوبه اروپا کد خبر ۳۹۰۷۶۹ تاریخ انتشار ۱۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۴ ۱۳ - 06 April 2014 متن کامل طرح دو فوریتی راهبرد ایران در مقابله با مصوبه اتحادیه اروپا در خبرگزاری تسنیم منتشر شد به گزارش خبرگزاری تسنیم متن کامل طرح راهبرد جمهوری اسلامی در برابرطرح «همیاران ازدواج» چیست؟
طرح همیاران ازدواج چیست پیشنهاد دادهایم در هر دانشکده برای یک یا دو استاد قابل اعتماد و مقبول به عنوان همیاران ازدواج درباره چگونگی گفتوگو با دانشجویانی که قصد ازدواج با یکدیگر را دارند دورههای آموزشی برگزار شود معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت به مرکز اموظریف:رژیم صهیونیستی تلاش می کند با طرح مسائل دروغین روند مثبت مذاکرات هسته ای را برهم بزند
ظریف رژیم صهیونیستی تلاش می کند با طرح مسائل دروغین روند مثبت مذاکرات هسته ای را برهم بزند سیاست > مجلس - محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه به دعوت کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در این کمیسیون حضور یافت به گزارش خبرآنلاین وزیر امورخارجه در آغاز این جلسه با تبریک فرامتن کامل طرح نمایندگان برای مقابله با مصوبه پارلمان اروپا / 8 درخواست مجلس از دولت
متن کامل طرح نمایندگان برای مقابله با مصوبه پارلمان اروپا 8 درخواست مجلس از دولت نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرحی را با هشت بند تهیه کردند که طی آن راهبرد جمهوری اسلامی ایران در مقابله با مصوبه پارلمان اروپا مشخص شده است آفتاب به گزارش فارس متن کامل این طرح در ذیل میآید مقداجماع با افراد باسابقه مجلس در مورد مطرح نشدن طرح دو فوریتی مقابله با مصوبه پارلمان اروپا
تابش مطرح کرد اجماع با افراد باسابقه مجلس در مورد مطرح نشدن طرح دو فوریتی مقابله با مصوبه پارلمان اروپا تهران-ایرنا- نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی گفت اجماعی با افراد باسابقه مجلس در مورد مطرح نشدن طرح دو فوریتی راهبرد جمهوری اسلامی در مقابله با مصوبه پارلمان اروپا مافشای طرح تشکیل رژیم صهیونیستی در عربستان
افشای طرح تشکیل رژیم صهیونیستی در عربستان بر اساس طرح این پزشک صهیونیست تنظیم کرده بود بعد از حضور ۳۰ هزار نیروی صهیونیست در بحرین نیروهای انگلیسی با کمک یهودیان باید عملیات غافلگیر کننده خود را برای اشغال فوری منطقه الحسه آغاز می کردند یکی از سرکردگان جنبش صهیونیسم به نام روت/اختصاصی فارس/ طرح دو فوریتی نمایندگان مجلس برای مقابله با مصوبه پارلمان اروپایی
اختصاصی فارس طرح دو فوریتی نمایندگان مجلس برای مقابله با مصوبه پارلمان اروپایینماینده مجلس شورای اسلامی از طرح نمایندگان با عنوان راهبرد جمهوری اسلامی ایران در مقابله با مصوبه پارلمان اروپایی خبر داد حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهینشهر در مجلس شورای اسلامی در گفتوگوطرح دو فوریتی برای راهبرد ایران در مقابله با مصوبه اتحادیه اروپا
با امضای ۱۰۱ نماینده مجلس صورت گرفت طرح دو فوریتی برای راهبرد ایران در مقابله با مصوبه اتحادیه اروپا نماینده مردم شاهین شهر در مجلس گفت طرح دو فوریتی "راهبرد ایران در مقابله با مصوبه اتحادیه اروپا" تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد حسین حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر درطرح «همیاران ازدواج» چیست؟
طرح همیاران ازدواج چیست پیشنهاد دادهایم در هر دانشکده برای یک یا دو استاد قابل اعتماد و مقبول به عنوان همیاران ازدواج درباره چگونگی گفتوگو با دانشجویانی که قصد ازدواج با یکدیگر را دارند دورههای آموزشی برگزار شود کد خبر ۳۹۰۲۰۱ تاریخ انتشار ۱۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹ ۴۶ - 04 Aprاستاندار نجف اشرف در گفتوگوی اختصاصی با فارس مطرح کرد لزوم تدوین استراتژی مشترک بین ایران و عراق برای مقابله
استاندار نجف اشرف در گفتوگوی اختصاصی با فارس مطرح کردلزوم تدوین استراتژی مشترک بین ایران و عراق برای مقابله با ائتلاف صهیو-خلیجیاستاندار نجف اشرف با اشاره به اینکه منطقه نیازمند مواضع معتدل و میانهرو ایران است تاکید کرد برای مقابله با ائتلاف صهیونیستی – خلیجی خواهان تدوین استاز دیدار نوروزی نمایندگان با رئیسجمهور تا تقدیم طرح دو فوریتی راهبرد ایران در مقابله با قطعنامه پارلمان اروپا
گزارش مجلس در هفتهای که گذشت از دیدار نوروزی نمایندگان با رئیسجمهور تا تقدیم طرح دو فوریتی راهبرد ایران در مقابله با قطعنامه پارلمان اروپا به هیئت رئیسه مجلس قطعنامه اخیر اتحادیه اروپا سخیف و نسنجیده بود تمام قوانین در دستان دولت باید اجرایی شود دیدار این هفته نمایندگان با-
گوناگون
پربازدیدترینها