تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):روزه‏دارى كه زبان و گوش و چشم و جوارح خود را حفظ نكرده روزه‏اش به چه كارش خواهد آمد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803244109




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چالش های صنعت گردشگری ایران در جامعه روس


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

چالش های صنعت گردشگری ایران در جامعه روس مسکو- ایرنا- نشست یک روزه ˈبررسی چالش های صنعت گردشگری ایران در جامعه روسˈ در حالی به پایان رسید که تمامی شرکت کنندگان، از ضعف ساختاری نهادهای گردشگری در ایران خبر دادند و خواستار تلاش ایران و روسیه جهت ایجاد رونق در این زمینه شدند.


به گزارش ایرنا، نشست تخصصی یک روزه ˈبررسی چالش های صنعت گردشگری ایران از نگاه جامعه روسˈ روز شنبه توسط سفارت ایران در روسیه برگزار شد.
شرکت کنندگان در این نشست تخصصی با برشمردن مزیت ها و نقاط ضعف وضعیت حاکم بر مناسبات ایران و روسیه در حوزه گردشگری، خواستار تلاش همه جانبه دو کشور برای رفع موانع این صنعت سودآور به عنوان موتور محرکه توسعه روابط میان مسکو و تهران شدند.
بر اساس این گزارش، سفیر ایران در روسیه طی این نشست با اشاره به پتانسیل های بالای گردشگری ایران و روسیه و جایگاه ویژه دو کشور در تاریخ تمدن جهان گفت: صنعت گردشگری در دو کشور از جایگاه شایسته خود برخوردار نیست.
مهدی سنایی افزود: بر اساس اعلام سازمان فدرال گردشگری روسیه، در سال گذشته میلادی 20 هزار ایرانی و 13 هزار روس به دو کشور سفر کرده اند که اگر این آمار درست باشد، هیچ گونه تناسبی با ظرفیت های گردشگری دو کشور ندارد و رقم ناچیزی است.
وی با اشاره به ˈنقش توسعه زیرساخت های گردشگری مناطق گردشگر پذیر ایران در جذب گردشگران روسˈ افزود: کمبود امکانات نمی تواند شاخص خوبی برای توجیه رقم ناچیز مبادله گردشگر بین دو کشور باشد.
سنایی گفت: با در نظر گرفتن رقم بالای گردشگران روسیه در سطح جهان، توسعه نیافتن گردشگری در روابط ایران و روسیه نیازمند تامل و بررسی دقیق تر است.
وی افزود: اصلاح ساختارها و سیاستگذاری درست همراه با ورود سازمان های مسوول امر گردشگری ایران و روسیه به این حوزه، در کنار تبلیغات کارآمد صنعت گردشگری در رسانه های جمعی دو کشور می تواند زمینه ساز توسعه گردشگری بین دو کشور باشد.
سنایی همچنین گفت: با توجه به روی کار آمدن دولت جدید در ایران و تحول در رویکرد سیاست خارجی کشورمان در تعامل با کشورهای دیگر جهان، شرایط ویژه ای برای توسعه گردشگری در ایران ایجاد شده است. بر این اساس ایران و روسیه به عنوان دو کشور پتانسیل خوبی برای توسعه همکاری در تمامی عرصه ها از جمله گردشگری دارند.
وی ادامه داد: ایران و روسیه به عنوان دو کشور دارای جایگاه خاص در شناسنامه تمدنی جهان امکانات گسترده ای برای توسعه همکاری ها در حوزه گردشگری به ویژه گردشگری سلامت و تجاری دارند که به فعل رساندن آن می تواند علاوه بر تاثیر مثبت در روابط دو طرف از نظر درآمدزایی نیز حایز اهمیت چشمگیر باشد.
سفیر کشورمان در روسیه تاکید کرد: من دورنمای روشنی برای توسعه روابط ایران و روسیه می بینم و بر این باورم که گردشگری می تواند به موتور محرکه ای در این راستا تبدیل شود.
در ادامه این نشست، خانم ˈوالریا کورینواˈ مدیرعامل شرکت گردشگری ˈگلوبال دییلˈ روسیه نیز با اشاره به اهمیت روزافزون مکان های گردشگری کشورمان در جهان، بر ضرورت تلاش برای بهره گیری از جاذبه های گردشگری ناب ایران تاکید کرد.
کورینوا گفت: ایران بر اساس اطلاعات اتحادیه بین المللی گردشگری بعد از یونان و ایتالیا در رتبه سوم جهانی از نظر برخورداری از جاذبه های گردشگری قرار دارد، اما هنوز نتوانسته است به شکل مناسب از این امکان خود استفاده کند.
وی با اشاره به سابقه 14 ساله شرکت تحت مدیریت خود در زمینه سازماندهی سفر گردشگران ایرانی به روسیه و بالعکس اظهار داشت: یکی از مشکلات اساسی تورهای اعزامی روسیه به ایران، نبود راهنماهای متخصص و متبحر است که بتوانند به زبان روسی تاریخ و تمدن ایران را به گونه ای غنی برای گردشگران تبیین و تشریح کنند.
کورینوا تشریح کرد: از آنجا که گردشگران روس اعزامی به ایران با گردشگران اعزامی به مناطق دیگر متفاوت هستند و بخش عمده آنها گردشگران فرهنگی محسوب می شوند، راهنماهای تور ایرانی باید به تاریخ و فرهنگی این کشور تسلط کافی داشته باشند.
وی همچنین از نبود کتاب جامع راهنمای گردشگری ایران به زبان روسی به عنوان یکی دیگر از مشکلات گردشگران روس در سفر به ایران نام برد و گفت: با توجه به شرایط اجتماعی و فرهنگی خاص جامعه ایرانی، در کتاب راهنمای گردشگری ایران باید به این نکات به صورت عملی پرداخته شود تا گردشگران روس در سفر به ایران با مشکل مواجه نشوند.
شرکت کننده دیگر این نشست خانم ˈایرینا دوبرواˈ مدیرعامل شرکت تبلیغاتی ˈاو.ام.آیˈ از روسیه بود که از تبلیغات به عنوان یکی از شاخص های کلید موفقیت صنعت گردشگری کشورها در جهان نام برد و گفت: متاسفانه ایران در این زمینه بسیار ضعیف عمل می کند و همین امر موجب مغفول ماندن جاذبه های گردشگری غنی این کشور می شود.
دوبروا افزود: این در حالی است که هر یک از شهروندان روسی که یک بار به ایران سفر کرده و من با آنها صحبت کرده ام، خاطره های بسیار شیرین و جذابی از گردش در این کشور ناشناخته در ذهن اش نقش بسته است.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه عموما نخبگان روس علاقه مند به تاریخ و فرهنگ در قالب تورهای گردشگری به ایران سفر می کنند، باید با معرفی جاذبه های گردشگری ایران در رسانه های جمعی روسیه برای افزایش شمار این عده کوشید.
فعال گردشگری روس ادامه داد: گردشگران روس اعزامی به ایران به دنبال تفریح صرف نیستند و تشنه آشنایی با تاریخ دیرینه و تمدن غنی این کشور می باشند و به همین دلیل ضرورت دارد ساختارهایی با امکان پاسخگویی به این نیاز در حوزه گردشگری ایران شکل گیرد.
خانم ˈیکاترینا واسیلوواˈ از دیگر شرکت کنندگان این نشست، از گردشگری معماری و تاریخی به عنوان یکی از مزیت های نسبی صنعت گردشگری ایران برای گردشگران روس یاد کرد و گفت: این بخش از صنعت گردشگری ایران در روسیه طرفداران زیادی دارد، به طوری که ما هر ماه یک گروه 30 نفره را به ایران اعزام می کنیم.
واسیلووا اضافه کرد: با توجه به اینکه ایران یکی از کشورهای مطرح دنیا در این بخش محسوب می شود، ما در تورهای اعزامی خود به این کشور از شرق شناسان روس نیز بهره می گیریم تا گردشگران حداکثر استفاده را از سفر خود داشته باشند.
نماینده شرکت گردشگری ˈمیراکلˈ روسیه نیز از نبود تعداد کافی راهنمای تور مسلط به زبان روسی به عنوان یکی از موانع اصلی افزایش گردشگران روس اعزامی به ایران یاد کرد و خواستار سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشورمان در این بخش شد.
بر اساس این گزارش، در ادامه این همایش ˈرجب صفراوفˈ رییس مرکز مطالعات ایران معاصر در روسیه نیز با اشاره به تجربیات چندین ساله خود از سفر به ایران گفت : هر شهروند خارجی که به ایران یک بار سفر می کند، جهان بینی اش به طور اساسی دگرگون می شود.
صفراوف از توسعه صنعت گردشگری میان ایران و روسیه به عنوان حلقه مفقوده مناسبات تاریخی دو کشور یاد کرد و افزود: رفع این مشکل بنیادین نیاز به معرفی مناسب ایران در وسایل ارتباط جمعی روسیه دارد.
وی پیشنهاد کرد که برای تحقق این مهم، تورهایی با شرکت مدیران شرکت های فعال در حوزه گردشگری روسیه به ایران برنامه ریزی شود تا به این وسیله انگیزه لازم برای فعالیت متناسب آنان برای افزایش تورهای گردشگری به کشورمان ایجاد شود.
این کارشناس روس از گردشگری سلامت به عنوان یکی از مزیت های نسبی صنعت گردشگری کشورمان برای جذب گردشگران روس نام برد و گفت: چشمه های آب گرم معدنی همراه با کلینیک های درمانی امکان مناسبی برای استفاده در این زمینه می باشد.
در پایان این نشست، ˈسید حسین طباطباییˈ رایزن فرنگی ایران در روسیه نیز اظهار داشت: اظهارات مدیران شرکت های گردشگری روسیه نشان می دهد توسعه همکاری های این بخش میان دو کشور از دو چالش اساسی رنج می برد. چالش نخست به مشکلات قبل از سفر مانند قوانین و ملاحظات اجتماعی و فرهنگی بر می گردد و مشکل دوم به مساله زیرساخت و امکانات رایج در بخش گردشگری مربوط است که تاکنون گام های مهمی در ایران در این بخش برداشته شده است، ولی هنوز پاسخگوی نیازها نیست.
طباطبایی از ایجاد انگیزه و ترغیب گردشگران روس برای سفر به ایران به عنوان مساله کلیدی در این حوزه نام برد و ادامه داد: بر این اساس رایزنی فرهنگی برای برگزاری نمایشگاه های معرفی ایران و روسیه به گردشگران دو طرف آمادگی دارد.
وی گفت: رایزنی فرهنگی سفارت ایران در روسیه با همکاری انتشارات ˈواچهˈ روسیه پیش از این کتاب معرفی ایران را به زبان روسی ترجمه کرده که با استقبال گسترده محافل فرهنگی و بازار کتاب روسیه مواجه شد و قصد داریم نسخه جدید و بازنگری شده آن را نیز به زودی وارد بازار کنیم.
اروپام/518**1485** 1064
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]




23/01/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن