تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):رجب نام نهرى است در بهشت از شير سفيدتر و از عسل شيرين‏تر هركس يك روز از ماه رجب ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871496888




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امام جمعه مشهد: یارانه غنیمت جنگی نیست/ به جز بنی‌صدر، مسئول خیانت کار نداشته‌ایم


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: امام جمعه مشهد: یارانه غنیمت جنگی نیست/ به جز بنی‌صدر، مسئول خیانت کار نداشته‌ایم سیاست > احزاب و شخصیت‌ها - مهر نوشت:


امام جمعه مشهد گفت: اینکه در برخی سایت‌ها می‌گویند یارانه حق مردم است و باید بین همه توزیع شود یا اینکه آنها را با غنائم جنگی که حضرت علی(ع) بین پولدار و بی‌پولی تقسیم می‌کرد مقایسه می‌کنند این امری اشتباه است این پول غنیمت نیست این پول انرژی و سرمایه کشور است.
آیت‌الله احمد علم الهدی در خطبه‌های نماز جمعه مشهد مقدس در جمع زائران و مجاوران رضوی با اشاره به مسئله یارانه ها که مسئله روز کشور است، گفت: بی‌عدالتی غیرقابل تحمل یکی از نتایج انرژی ارزان قیمت بود یعنی اینکه بهره‌برداری از این انرژی های خدادادی بیشتر در اختیار افراد متمول قرار گرفت و یک آدم پولدار بنزین را با قیمت ارزان در خودروی 8 سیلندرش می ریخت و یک آدم نیازمند باید در سرما منتظر اتوبوس می ماند.

آیت الله علم الهدی گفت: از آن ابتدایی که قرار بود یارانه ها هدفمند شود و پول این هدفمندی در اختیار مردم قرار داده شود بنده بر حسب تجربه ای که داشتم با این شکل پرداخت موافق نبودم اما به هر کسی گفتم توجه نکرد و من مجبور شدم در یکی از خطبه های نماز جمعه مسئله را مطرح کنم که این مسئله باعث ناراحتی مسئولان سابق کشور شده بود به گونه ای که رئیس دولت وقت این گلایه را خدمت مقام معظم رهبری برده بود.

او گفت: در آن زمان معاون وزیر اقتصاد و وزیر اقتصاد هر دو به فاصله 20 روز برای توجیه من آمدند و بنده اشکالاتم را به آنها گفتم و آنها قانع شدند.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: قرار بود 90 هزار میلیارد تومان از محل هدفمندی یارانه ها درآمد حاصل شود که طبق مصوبه باید 45 هزار میلیارد به مردم داده می شد و الباقی آن صرف تولید و سازندگی می شد اما پولی که به مردم داده شد به 130 هزار میلیارد رسید یعنی به اندازه سهم اصلی توزیع از بودجه کشور برداشته و به مردم داده شد و این بزرگترین ضربه را بر پیکره اقتصاد وارد کرد.

آیت الله علم الهدی گفت: اگر قرار باشد ما هر چه می گوییم یک بر چسب مخالف بر ما بزنند کار درست نمی‌شود آخر مگر یک پیرمرد 70 ساله مثل من می خواهد به کجا برسد و چه بکند که بیخود مخالف دولت باشد ما بیش از 60 درصد عمرمان را در انقلاب بوده‌ایم اینقدر عقل داریم و می فهمیم که مصلحت نظام چیست، البته آنها هم آدمهای بدی نبودند و نیستند هر اتفاقی افتاد بر اثر سهل انگاری و دستپاچگی بوده است اگر نه ما به جر بنی‌صدر خائن مسئول خیانت کاری نداشته‌ایم، هر چند که اشتباهات و کج سلیقگی هایی در برخی دولت های پس از انقلاب بوده است.

او گفت: یک عده‌ای نمی‌توانند انرژی را با قیمت اصلی و واقعی‌اش تهیه کنند و قانون یارانه‌ها می‌گوید پول را به کسانی بدهید که توان تهیه انرژی با قیمت واقعی آن را ندارند آن آقایی که شعبات تجارت خانه در نقاط مختلف دنیا دارد و یک آقایی که حقوق میلیونی می‌گیرد آیا نمی‌تواند انرژی را به قیمت اصلی اش تهیه کند، این پول مال کسانی است که توان تهیه انرژی با قیمت واقعی‌اش را ندارند.

آیت‌الله علم الهدی گفت: نباید درآمدهای حاصل از هدفمندی سر از برخی تجارت خانه ها یا جاهای دیگر در بیاید اگر نگوییم، تسهیلات سر از بانک‌های خارجی در می‌آورند.اگر قرار باشد با همین مدیریتی که هم اکنون وجود دارد و اجناس روز به روز گران می شود و مدیر خانواده نمی تواند برای زندگی برنامه ریزی کند و ما امنیت سطح زندگی را نمی بینیم این با مدیریت جهادی همخوان نیست.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: امنیت اقتصادی از دست کفیل های خانواده خارج شده و مدیر خانواده نمی داند چگونه برای مدیریت خانواده برنامه ریزی کند و این است دغدغه ما که الان نشانه اش را نمی بینیم و باید در وزارت تجارت و صنعت یک مدیریت غنی و جهادی به تمام معنا فعالیت کند.
45231  



جمعه 22 فروردین 1393 - 14:55:50





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن