تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند! زبان را عذابى دهد كه هيچ يك از اعضاى ديگر را چنان عذابى ندهد. زبان گويد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815258628




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علت رفتار پرخاشگرانه کشف شد


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: علت رفتار پرخاشگرانه کشف شد
نتایج مطالعات اخیر محققان دانشگاه بازل سوییس نشان می دهد که تمام اختلالات مربوط به یادگیری و رفتار خشن و پرخاشگرانه به دلیل عدم وجود یک نوع پروتئین در مغز است.
آفتاب: به گزارش ایرنا از ساینس، این پروتئین coronin ۱ نام دارد. تمام موجودات زنده قادر به حس سیگنال های مختلف از محیط و ترجمه آن به نشانه های بیوشیمیایی هستند. این فرآیند پیچیده باعث می شود که موجودات مختلف به محیط خود واکنش مناسب نشان دهند. برای این امر لازم است اطلاعات رسیده به مغز پردازش شود.


برای مثال زمانی که قرار است مطلبی به حافظه سپرده شود، تحریک نورون ها باعث فعال شدن ژن های مربوط به این فرآیند می شود. محققان دانشگاه بازل به کمک یک تیم تحقیقاتی پرده از راز پروتئین تکاملی coronin ۱ برداشتند. این پروتئین باعث ارتباط بین محرک های خارج سلولی و فعال شدن نورون ها در انسان و موش می شود و نتیجه نهایی آن قابلیت یادگیری و حافظه است.


تحقیقات نشان می دهد که این پروتئین برای انتقال صحیح سیگنال ها در سلول های ایمنی ضروری است. پژوهشگران موش هایی را که فاقد پروتئین coronin ۱ بوند از لحاظ مکانیسم مولکولی بررسی کردند. محققان در کمال تعجب مشاهده کردند موش های فاقد این پروتئین رفتار خشن و تهاجمی داشته وغیراجتماعی هستند؛ از طرفی در این موش ها رفتارهای وسواس گونه افراطی دیده شد. تحقیق های بیشتر نشان داد که نورون این موش ها برای یادگیری فعال نمی شود.


سوالی که مطرح می شود این است که پروتئین coronin ۱ چگونه ضامن عملکرد عصبی مناسب است؛ به طور کلی تحریک سطح سلول ناشی از فعال شدن واکنش های درون سلولی و در نهایت تحریک مولکول سیگنالینگ cAMP است. این مولکول باعث تحریک برخی فرآیند ها مانند رونویسی ژن های درگیر در فعالیت ها عصبی می شود.


تحقیقات نشان می دهد در صورت نبود پروتئین coronin ۱، عملکرد مولکول cAMP مختل شده و یادگیری و حافظه کاهش پیدا می کند. آزمایش های بالینی مشابهی نیز روی چند بیمار انجام شده است و نتایج نشان می دهد که نبود این پروتئین در انسان نیز تاثیرات مشابهی دارد و مسئول بسیاری از اختلالات اجتماعی و یادگیری است. محققان دانشگاه بازل بر این باورند که این تحقیق سرنخ ارزشمندی برای درمان این بیماران و تولید داروی مناسب جایگزین این پروتئین است. نتایج این تحقیقات در شماره اخیر نشریه PLOS Biology منتشر شده است.






تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن