تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براستى كه قرآن ظاهرش زيباست و باطنش عميق، عجايبش پايان ندارد، اسرار نهفته آن پايان نم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869913200




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دبیرکل ناتو: روسیه نیروهایش را از مرز اوکراین خارج کند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

دبیرکل ناتو: روسیه نیروهایش را از مرز اوکراین خارج کند تهران- ایرنا - دبیرکل ناتو روز پنج شنبه اعلام کرد روسیه باید نیروهایش را از مرز اوکراین به عنوان اولین گام برای آغاز مذاکرات در مورد بحران اوکراین خارج کند.


به گزارش خبرگزاری رویترز از پراگ، ˈاندرس فوگ راسموسنˈ دبیرکل ناتو خاطر نشان کرد حدود 40 هزار نیروی روس در سراسر مرزهای این کشور با اوکراین مستقر شده اند که در حال آموزش نیستند بلکه آماده نبرد هستند.
وی در کنفرانس خبری طی حضور در کشور جمهوری چک که یک عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) است، خاطر نشان کرد که هرگونه اقدام نظامی بیشتر توسط روسیه منجر به اعمال تحریم های اقتصادی شدیدتر و پیامدهای جدی علیه مسکو خواهد شد.
از زمان آغاز اعتراض ها در اوکراین که منجر به سرنگونی دولت ویکتور یانوکوویچ شد و همچنین تحرکات نظامی روسیه در منطقه کریمه، تنش ها میان غرب و روسیه تشدید شده است.
راسموسن در ادامه افزود: از پراگ این پیام را برای روسیه دارم. شما این انتخاب را دارید که به مقصر نامیده شدن به عنوان عامل ادامه بحران در اوکراین توسط دیگران پایان دهید. همچنین این فرصت را دارید تا به تجمع نیروهایتان در سراسر مرزهای خود با اوکراین پایان دهید و در راستای کاهش تنش ها گام بردارید و در روند مذاکراتی سازنده با هدف حل و فصل بحران اوکراین قرار بگیرید.
وی افزود: اگر روسیه در مورد مذاکره جدی باشد عقب نشینی نیروهای روس از مرزهای اوکراین اولین گام در راستای قرار گرفتن در روند مذاکراتی سازنده خواهد بود. ما تحرکات روسیه در مورد اوکراین را زیر نظر داریم. روسیه به تنش ها در شرق اوکراین دامن می زند و باعث تحریک ناآرامی های مختلف است.
دبیرکل ناتو اضافه کرد: روسیه در حال استفاده از ارتش خود است تا این را دیکته کند که اوکراین باید به یک کشور فدرال و بی طرف تبدیل شود. این تصمیمی است که فقط باید خود اوکراینی در مورد آن به عنوان یک کشور مستقل تصمیم گیری کنند نه اینکه کشور دیگری این مسئله را به آنها دیکته کند.
دبیرکل ناتو در ادامه خاطر نشان کرد که ائتلاف ناتو در حال بررسی گزینه های نظامی در قبال روسیه نیست و در مسیر دیپلماسی حرکت می کند.
اظهارات دبیرکل ناتو در مورد روسیه در حالی مطرح شده است که نمایندگان روسیه، آمریکا، اوکراین و اتحادیه اروپا قرار است پنج شنبه آینده در ژنو در راستای پایان دادن به بحران اوکراین مذاکره کنند.
راسموسن اخیرا اعلام کرد که ناتو در حال بازنگری توافق نامه همکاری سال 1997 با روسیه است.
این اظهارات دبیرکل ناتو در مورد روسیه همچنین در حالی مطرح شده است که وزارت امور خارجه روسیه روز پنج شنبه با انتشار بیانیه ای ˈآندرس فوگ راسموسنˈ دبیر کل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را به سوء استفاده از مساله اوکراین متهم کرد.
در بیانیه وزارت خارجه روسیه گفته شده است: دبیرکل ناتو تلاش می کند از مساله اوکراین و ادعای وجود تهدید خارجی برای انسجام و همبستگی کشورهای عضو این پیمان استفاده کند.
در بیانیه یاد شده با اشاره به اظهارات خصمانه راسموسن علیه روسیه آمده است: اتهامات مکرر دبیر کل ناتو علیه روسیه حاکی از این واقعیت است که ناتو برای انسجام اعضا و تقویت ضرورت موجودیت خود در قرن بیست و یکم تلاش می کند.
وزارت خارجه روسیه همچنین به اظهارات راسموسن مبنی بر افزایش نظامی گری روسیه اشاره و اعلام کرده است: این ادعا در حالی مطرح می شود که هزینه های نظامی ناتو نصف بودجه نظامی تمام کشورهای جهان را تشکیل می دهد و بودجه نظامی روسیه 10 درصد کل بودجه کشورهای عضو ناتو است.
در ادامه بیانیه اضافه شده است: دبیرکل ناتو از تجدید نظر در همکاری با روسیه و قراردادهای همکاری با این کشور سخن گفته است اما اعضای همین سازمان بدون توجه به مواضع مسکو به لیبی و یوگسلاوی حمله کردند.
وزارت خارجه روسیه در بیانیه خود همچنین دبیر کل ناتو را به دلیل اظهارات ضدروسی در چند ماه اخیر به پیروی از اصول دوره جنگ سرد متهم کرده است که فقط برای تشدید خصومت با روسیه و معرفی این کشور به عنوان دشمن کشورهای اروپایی تلاش می کند.
مترجمام**9234**1552
انتهای پیام /*
Contact the editor:

[email protected]










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن