واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > مازندران مقیمی:
هزار شغل پايدار براي بهشهر تعريف شده است
بهشهر - خبرگزاری مهر: نماينده مردم شرق مازندران در مجلس شوراي اسلامي گفت: يك هزار شغل پايدار براي منطقه بهشهر و اطراف تعريف شده كه نيازمند 500 ميليارد تومان سرمايه گذاري است.
به گزارش خبرنگار مهر، احمد علي مقيمي ظهر پنج شنبه در جلسه شوراي اداري بهشهر افزود: براي تامين اعتبار ايجاد يك هزار شغل درمنطقه نيازمند اعتبارات شهرستاني نيستيم و بايد با همت و تلاش و در سايه وحدت از منابع مختلف ديگر كشوري و بخش خصوصي تامين كنيم.
وي اظهار داشت: اين تعداد شغل پايدار براي منطقه بايد ايجاد شود و بايد با مديريت جهادي و عزم ملي در اين راستا وارد شويم تا اقتصادي پويا داشته باشيم.
مقيمي با اشاره به مشخص شدن ظرفيتهاي مختلف شهرستان در بخش هاي مختلف اقتصادي، فرهنگي، اجتماعي، گردشگري و مسائل مختلف ديگر ادامه داد: بيش از 20 پروژه مهم و اساسي براي شهرستان بهشهر در سال جديد تعريف شده است كه بايد تا پايان سال به اتمام برسد.
وي ادامه داد: اتمام سد گلورد و مشروب شدن 15 هزار هكتار از اراضي كشاورزي منطقه، به اتمام رساندن سد سرشاخه گير و آبخيزد اري براي جلوگيري از سيل، پل غير هم سطح، اتمام ساخت و سازجاده بندر به اميرآباد، تعريض جاده بهشهر به بندراميرآباد، اجراي فاز اول تله كابين، اتمام اورژانس بيمارستان امام خميني(ره)، اتمام سفت كاري بيمارستان جايگزين، افتتاح كارخانه كمپوست، پست برق ، افتتاح فاز اول كارخانه كربن، زير گذر روستاي سارو، تكميل تمام خانه هاي بهداشت منطقه، تجهيز و افزايش ناوگان آتش نشاني با شرط تامين محل، واگذاري 50 درصد مسكن مهر، افتتاح سالن ورزشي كارگري، رفع مشكل كم آبي بهشهر و خليل شهر و افزايش تعاوني ها و ايجاد اشتغال خرد و كلان از جمله طرح هايي است كه بايد رد سال جديد با فوريت به اتمام برسد.
نماينده مردم شرق مازندران در مجلس شوراي اسلامي همچنين پروژه هاي در دست اقدام را احداث كارخانه كافئين، دهكده سلامت، كارخانه توليد ژل از پاي مرغ، احداث كارخانه لامپ اي اي دي، كارخانه آجر ماشيني و... اعلام كرد كه همه داراي توجيه اقتصادي در حوزه ريالي و ارزي است.
مقيمي گفت: آزاد سازي بخشي از صفي آباد و همايش سرمايه گذاران بهشهري داخل و خارج از كشور نيز از برنامه هاي اولويت دار ما است كه در دست بررسي و اقدام است.
دبيرمجمع نمايندگان مازندران همچنين با اشاره به اجرايي شدن فاز دوم هدفمندي يارانه ها اظهار داشت: در اين رابطه همه بايد همكاري همه جانبه داشته و كمك كار دولت باشند.
مقيمي اضافه كرد: كنترل و تفتيش و كنكاش در حساب بانگي مردم و همچنين تبليغات تلويزيوني در رابطه با عدم دريافت يارانه و اينكه عدم دريافت يارانه نشانه فرهنگ است ممنوع است و دولت نبايد در اين رابطه وارد شود و در اين رابطه تذكراتي را نيز به معاون رييس جمهور در مجلس ارائه كرديم.
وي گفت: بايد با فرهنگ سازي مناسب به آن جايگاهي برسيم كه مردم براساس نياز اقدام كرده و يارانه به نيازمندان تعلق گيرد اما اينكه از مردم با شعارهاي مختلف بخواهيم يارانه نگيرند براي مردم آزاردهنده است.
نماينده مردم شرق مازندران در مجلس شوراي اسلامي همچنين با اشاره به اقتصاد مقاومتي و حركت جهادي مديران در سال جاري براساس پيام رهبري خاطر نشان كرد: در سال 93 بايد با طرح و برنامه اصولي و زيربنايي وارد شويم و مديران با برنامه وارد ميدان كار جهادي شوند.
مقيمي اضافه كرد: مديران تنها به ورود در ساعت 8 به ادارات و خروج در ساعت 2 اكتفا نكنند بلكه بايد وقت بگذارند و با تمام توان وارد شوند.
وي گفت: حلقه مفقوده آن است كه در كشور قدرت فكر كردن نداريم و بايد سهمي را به موضوع تفكر اختصاص دهيم و برنامه ريزي دقيق براي كار جهادي داشته باشيم.
۱۳۹۳/۱/۲۱ - ۱۵:۰۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]